Adjunkt/lektor til fødevareteknologi med stor interesse for forskning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Brænder du for fødevareteknologi og plantebaserede fødevarer, og har du stærke kompetencer inden for feltet? Vil du være en del af vores miljø, hvor vi arbejder med sunde, bæredygtige fødevarer under forskningsindsatsen: Fødevare- og sundhedsinnovation? Hvis du kan svare ja, og samtidig har lyst til at engagere dig i at undervise og forske, så er denne stilling måske noget for dig.

Som underviser vil du komme til at arbejde med både undervisning og praksisnære forskningsprojekter bl.a. i tæt samarbejde med virksomheder. Du tager afsæt i dine projekter i din undervisning, ligesom du involverer studerende i din forskning.

På Professionshøjskolen Absalon er vi overbeviste om, at forskning og udvikling styrker kvaliteten af vores uddannelser, og skaber de bedre løsninger i professioner og erhverv. Vores forsknings- og udviklingsprojekter indgår som en prioriteret del i de studerendes undervisning, projekter og opgaveskrivning. Samtidig er det vores ambition at levere engagerende undervisning, fordi vi er overbeviste om, at det har afgørende betydning for, at vores studerende færdiggør deres uddannelse. Det er med til at sikre den fortsatte velfærd i Region Sjælland.

Din profil
Du har et indgående kendskab og erfaring med fødevareteknologi, og du har lyst til at forske og udvikle inden for området. Herudover er det væsentligt, at du kan genkende dig selv i følgende:

Evner at arbejde selvstændigt. Du sætter en dyd i at arbejde selvstændigt, men det giver dig også energi, når du samarbejder med dine kolleger. Du formår at skabe sammenhæng i et job med mange bolde i luften.

Tydelig og engagerende formidler. Du kan undervise og ved, hvor vigtigt det er, at dine budskaber når ud til alle studerende, med de forskellige forudsætninger, de nu har. Det er naturligt for dig at undervise, planlægge, eksaminere og vejlede de studerende.

Deler ud af din viden og erfaring. Du indgår naturligt i de faglige fællesskaber inden for professionen og videndeler til fordel for såvel dig som dine kolleger. I samarbejdet med studerende og kolleger i centret skaber du et spændende og konstruktivt læringsmiljø.

Nærværende og vidende inden for din profession. Dit kendskab til fødevareteknologi gør dig til et fagligt fyrtårn. Du har erfaring med at samarbejde med andre virksomheder inden for fødevareteknologi.

Et godt overblik. Det ligger naturligt for dig at arbejde systematisk og struktureret. Du kan godt lide at arbejde i laboratorium og køkken. Du er opsøgende i at dele ud af din viden og erfaring med kolleger, og vi forventer en vis selvstændig tilgang i at tilrettelægge arbejdet og opgaverne.

Lyst til forskning og udvikling. Du kan udvikle og gennemføre projekter med fokus på praksisnær forskning. Det er en fordel, at du har kendskab til plantebaserede fødevarer, da det fylder meget i vores projektportefølje.

Derudover forventer vi, at du har:
  • en kandidatuddannelse evt. med en ph.d. grad eller lyst til at udvikle dine forskningskompetencer
  • gerne en baggrund som professionsbachelor i ernæring og sundhed
  • erfaring med at samarbejde med virksomheder.
  • erfaring med eller interesse for at undervise og gerne kendskab til uddannelsessektoren.
  • interesse for at skrive videnskabelige artikler


Dine arbejdsopgaver
Dine opgaver vil være todelte: Du underviser på ernæring- og sundhedsuddannelsen og er en del af forskning og udviklingsprojekter inden for indsatsen: Fødevare- og sundhedsinnovation. Din arbejdsdag vil spænde bredt og kunne se sådan ud:

Undervisning. Dine undervisningsopgaver vil bl.a. bestå i at tilrettelægge, udvikle, gennemføre og evaluere undervisning på grunduddannelsen i fødevarekemi og statistik. Dette både selvstændigt og i tæt samarbejde med teamet af undervisere.

Deltage i forskellige typer af forsknings- og udviklingsaktiviteter. I tæt samarbejde med vores docent, skal du med gå-på-mod være med til at videreudvikle forskningsområdet. Du skal være ansvarlig for den fødevareteknologiske del af projekterne, hvor du bl.a. skal udvikle nye plantebaserede fødevarer på en vidensbaseret baggrund bl.a. i projektet NekstPro.

Dine kolleger
På ernærings- og sundhedsuddannelsen er vi ca. 15 medarbejdere. Vi er et dedikeret team med høje ambitioner for vores uddannelse og fag. Vi værdsætter en respektfuld og uformel tone i et seriøst samarbejde, hvor høj faglig kvalitet i forskning og udvikling, såvel som uddannelsesudvikling, er i højsædet.

Vi er en del af Center for Ernæring og Rehabilitering. I centret driver vi tre grunduddannelser: ernæring- og sundhedsuddannelsen, fysioterapeutuddannelsen og ergoterapeutuddannelsen. Derudover varetager vi efter- og videreuddannelse, samt forskning og udvikling knyttet til fagmiljøer og uddannelser.

Uddannelsen er placeret på Campus Slagelse, hvor vi har adgang til flotte nye laboratorie- og køkkenfaciliteter. Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
  • Stillingen er på fuld tid, og vi vil gerne have, at du begynder senest den 1. oktober 2021.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konstitueret uddannelsesleder Vibeke Dorothea Poulsen 7248 2555.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 17. august 2021.
  • Vi forventer at afholde 1. samtaler den 24. august 2021 og 2. samtaler den. 27. august 2021.


Alt efter dine kvalifikationer vil du blive ansat som adjunkt eller lektor.

På Absalon er adjunkturet en 4-årig uddannelsesstilling. Det understøtter vi gennem Absalons lektorkvalificeringsforløb, som alle nyansatte adjunkter deltager i, og alle får tilknyttet en vejleder. For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingstrukturens anvendelsesområde.

Du har mulighed for at søge merit på baggrund af tidligere erhvervede kompetencer og kvalifikationer. Dette vil blive drøftet i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her (https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/673).

Hvis du er lektorbedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen (CVU-stillingsstrukturen), skal du sammen med din ansøgning vedlægge en anmodning om lektor-bedømmelse i henhold til kap. 5 i Bekendtgørelse om lektorkvalificering mv. Du kan læse mere her (https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/673). Anmodningen skal være på maksimalt 8 sider sammen med en redegørelse for dine kompetencer med henvisning til kriterium b i bekendtgørelsens bilag 1, der vedrører kompetence til at arbejde med forskning og udvikling. I forbindelse med eventuel ansættelse igangsættes en bedømmelsesproces.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 13 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Slagelse
  • Tirsdag den 17. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som forskere
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 4
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 6
29. august 2024 9
28. august 2024 9
27. august 2024 9
26. august 2024 9
25. august 2024 8
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 8
21. august 2024 10
20. august 2024 8
19. august 2024 8
18. august 2024 7
17. august 2024 8
16. august 2024 8
15. august 2024 8
14. august 2024 8
13. august 2024 9
12. august 2024 7
11. august 2024 7
10. august 2024 7
9. august 2024 6
8. august 2024 6