Rekrutteringsfirma

Leasing Manager med bred retail-erfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du med på Fisketorvets spændende rejse? Vil du i 2024 kunne sige, at du har været med til at udvide Fisketorvet til dobbelt størrelse og været med til at skabe et sted som er langt mere end et shoppingcenter? Det har du nu mulighed for, hvis du har erfaring med udlejning, udvikling af butikker/restauranter eller projektudvikling. Har du et højt drive og lysten til at have medansvar for udlejningsprocessen i et af Danmarks bedste shoppingcentre? Vi søger lige nu en Leasing Manager som trives i et internationalt miljø, hvor tempoet altid er højt og som vil være en del af Fisketorvets udlejningsteam.

Om stillingen


På vegne af vores kunde Unibail-Rodamco-Westfield leder Academic Work efter en Leasing Manager til Fisketorvet. Grundet den store udvidelse af Fisketorvet, og derved et øget antal lejere, søger Fisketorvet en Leasing Manager, som med et stort engagement og netværk i retailbranchen skal styrke centerets markedsposition. Du skal igennem en målrettet udlejningsindsats tilføre yderligere værdi til Fisketorvet med nye og spændende butiks- og restaurantkoncepter.

Denne rekrutterings-proces foretages af Academic Work på vegne af Unibail–Rodamco-Westfield. Alle spørgsmål skal derfor henvendes til Academic Work. Academic Work er ansvarlig for rekrutteringsprocessen til denne stilling, men du vil blive ansat direkte af Unibail–Rodamco-Westfield.

Arbejdsopgaver


Som Leasing Manager har du sammen med udlejningsteamet ansvaret for udlejningsprocessen af lejemålene på Fisketorvet. Du opsøger spændende og innovative koncepter, lokale som internationale, og håndterer de forespørgsler som kommer ind, samt står for alt kontraktforhandling. Som Leasing Manager er det dit ansvar, at I får den rette kombination af butikker i overensstemmelse med strategien for shoppingcenteret. Du når dine mål igennem et grundigt analysearbejde af eksisterende lejere i centeret, samt ved løbende vurdering af markedsforhold og trends. Du vil indgå i et nordisk leasingteam med henblik på løbende optimering af Fisketorvets markedsposition.

Arbejdsopgaver inkluderer:

  • At medvirke til udarbejdelse af strategi og handlingsplaner for udvælgelse af butikker
  • At identificere og opsøge relevante emner i forbindelse med udlejning
  • At stå for fornyelser og genudlejning af eksisterende lejere
  • Udarbejdelse af leasingmateriale og præsentationer
  • Kontraktforhandling

Denne stilling er for dig, som kan identificere udviklingsmuligheder og agere derefter - selv i situationer hvor det ikke altid er åbenlyst for andre. Du trives med at opsøge nye kunder, og pleje allerede eksisterende kunderelationer. Du handler med masser af mod og selvtillid, og du tør at træde udenfor din comfort zone - selv på trods af begrænset viden og erfaring. For at lykkes i denne stilling skal du kunne lide at arbejde hårdt, bruge tid og energi på dine arbejdsopgaver, og samtidig udvise engagement. Du formår at fokusere på dine mål og arbejder kontinuerligt på en opgave eller proces indtil den er afsluttet og målet er nået.

Som medarbejder i Unibail–Rodamco-Westfield vil du få din egen udviklingsplan, og der vil være rig mulighed for uddannelse, kurser og interne træningsprogrammer. Der vil i denne stilling være tid, som anses som oplæring.

Vi søger dig, som


  • Har et godt netværk
  • Er udadvendt, opsøgende og god til at skabe relationer
  • Besidder et kommercielt mindset
  • Har stort kendskab til detailhandel og tendenser
  • Har en stærk præsentationsteknik
  • Har stærke forhandlingsevner - Både i forhold til store kæder, såvel som små lejere
  • 2-3 års erfaring med detail og udlejning, fx som ejendomsmægler indenfor erhverv, etableringschef eller lignende.
  • Har en stor interesse for shoppingcentre og retail

Som person er du entusiastisk og engageret. Du trives med hands-on opgaver og er ivrig efter at kommunikere og netværke. Du har mod på at lære en masse og har lyst til at være en del af en stor multikulturel virksomhed.

ANDEN INFORMATION

  • START: Hurtigst muligt
  • OMFANG: Fuldtid
  • LØN: Månedsløn + mulighed for årlig bonus
  • STED: København

Vi modtager kun ansøgninger via hjemmesiden. Har du spørgsmål kan disse henvendes til [email protected]. Spørgsmål besvares hurtigst muligt inden for vores åbningstider. Inkludér gerne opslagstitel eller ID i emnefeltet, eller inkludér link til opslaget i mailen.

Da vi løbende kalder kandidater til samtale, anbefaler vi, at du sender din ansøgning afsted allerede i dag. Vi gør desuden opmærksom på, at jobopslaget fjernes, i tilfælde af at stillingen besættes, selvom den eventuelle ansøgningsfrist endnu ikke er udløbet.

Hos Academic Work bestræber vi os på at skabe en ambitiøs og professionel hjemmebane for Young Professionals - studerende og færdiguddannede i starten af karrieren. Som rekrutterings- og bemandingsvirksomhed hjælper vi dermed Young Professionals med at kickstarte karrieren som konsulent på specifikke projekter, tidsbegrænsede stillinger eller fastansættelser hos attraktive virksomheder indenfor alle brancher.

PRIVATLIVSPOLITIK: Ved oprettelse af jobprofil samt indsendelse af jobansøgning og andre informationer, giver du automatisk samtykke til, at Academic Work behandler dine informationer i henhold til persondataloven.

Anden information


Unibail–Rodamco-Westfield er Europas førende børsnoterede virksomhed indenfor erhvervsejendomme, som specialiserer sig i shoppingcentre i europæiske hovedstæder, kontorer i Paris samt konference- og udstillingscentre i Paris. Unibail–Rodamco-Westfield er en udfordrende arbejdsplads, hvor unge kandidater hurtigt får mulighed for at lede store projekter og samtidig tilegne og udvikle banebrydende viden om investering, kapitalforvaltning, marketing, forretningsudvikling og salg. Deres afdeling implementerer innovative, best-in-class strategier for konstant at øge værdien i deres portefølje.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsmægler", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsmægler
  • København V

Lignende jobs

  • Boligrådgiver

    Stillingsprofil – Boligrådgiver i Servicecentret Arbejdsopgaver  Foretage personlig betjening af vores kunder – herunder boligsøgende, beboere, beboervalgte og øvrige kunder  Kommunike..
    • Ejendomsmægler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Partner søges til et af Københavns mest hypede byd...

    Vil du være med til at sælge boligdrømme for vores kunder på Nørrebro? Og vil du arbejde i et af Københavns mest hypede bydel?Der er tale om et generationsskifte og derfor søger vores partner S..
    • Ejendomsmægler
    • København N
    Få mere info
  • Mægler/sælger – en hverdag dedikeret til rådgivnin...

    Kunne du tænke dig at udfolde dine salgsevner i en meningsfuld rolle, hvor hvert salg er unikt, og dit hårde arbejde gør en skælsættende forskel for dine kunder? Så slut dig til en mæglerkæde .
    • Ejendomsmægler
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsmæglere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsmægler i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsmæglere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsmæglere i København V over tid

Dato Alle jobs som ejendomsmæglere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0