Ejendomskonsulent til afdelingen By og Landskab i Sønderborg Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg


Kan du kombinere dine færdigheder indenfor salg og branding med kreative og innovative kompetencer, når du jagter/skaber resultater for din arbejdsplads? Og kan du se dine færdigheder brugt til at finde nye veje og muligheder for kommunens jordsalg og -køb?

Plan og Myndighedsområdet i Sønderborg Kommune søger ejendomskonsulent i en nyoprettet stilling til teamet Ejendomskontoret i By og Landskab. Stillingen byder på opgaver, hvor der er brug for gå-på-mod og nytænkning, så vi sammen kan sætte ambitiøse mål.

Sønderborg Kommune ønsker at foretage en fokuseret satsning for jordkøb og –salg. Kommunen forholder sig kontinuerligt til sin portefølje af jord og bygninger, både for at understøtte bosætningsstrategien og erhvervsfremmestrategien og for at sikre finansiering af strategiske jordkøb og byggemodning.

Dine arbejdsopgaver

Din opgave er at være med til at tilføre Ejendomskontorets opgaveløsninger kreative og nyskabende vinkler.

Du skal sammen med dine kolleger skabe fremdrift for kommunens køb og salg af jorde, således at potentialer bliver til konkrete tiltag. Du bidrager til, at I sammen finder motivation og ejerskab til løsninger af jeres opgaver. Du skal desuden kvalificere og udvikle langsigtede handleplaner med fokus på udvikling af området.

Stillingen indeholder en del kundekontakt både med vigtige eksterne samarbejdspartnere – her tænkes på både borgere og erhvervskontakter og eventuelle developere med lyst til udvikling af Sønderborg Kommune. Du skal derfor være i stand til at varetage en konstruktiv og samarbejdsorienteret dialog med mange forskellige parter. En af dine opgaver er også at bistå ledelsen med at være opsøgende og opfølgende i forhold til områdets samarbejde udadtil.

Du og teamet refererer direkte til Plan og Myndighedschef, Sille Dall Marcussen.

Dine kompetencer

Vi forventer at du har en baggrund indenfor salg og/eller marketing, men vægter samtidig, at du gennem din uddannelse eller erhvervserfaring har kompetencer indenfor styring og implementering af projekter.

Vi forventer, at du er god til at vedligeholde og skabe kundekontakter. Vi forventer desuden, at du kan være den, der medvirker til at få fremdrift i opgaveløsningerne.

Du er skarp til at skabe overblik i en travl hverdag og har kendskab til både kvantitative og kvalitative analyser. Du har fokus på alternativer og nye ideer, og du underbygger dine forslag med argumenter baseret på valide analyser og processer.

Det kan desuden være en nyttig kompetence at kunne agere i et forandringsfyldt felt - dvs. agilt i forhold til hyppige/pludseligt ændrede politiske eller økonomiske dagsordener. Vi ønsker os, at du kan se dig selv i flere af nedenstående formuleringer:

  • Du er udviklingsorienteret og har lyst til at arbejde med stor nysgerrighed på marked og kunder
  • Du er handlekraftig, har gennemslagskraft og gå-på-mod
  • Du er en stærk formidler – både skriftligt og mundtligt
  • Du kan overskue og håndtere komplekse problemstillinger
  • Du er en god samarbejdspartner for såvel kolleger som ledelse

Stillingen kræver evne til selvstændig opgaveløsning. For den rette person er der gode muligheder for at sætte sit eget præg på stillingen.

Om By og Landskab
Afdelingen By og Landskab beskæftiger 20 kolleger i forskellige teams. Du bliver tilknyttet Ejendomskontoret, som er et team på 3 kolleger og måske også dig. Afdelingen By og Landskab arbejder med forankring af den overordnede planproces, planstrategi, kommuneplan, lokalplaner, landzoner (ikke byggeri), beskyttelseslinjer, fredninger, køb, salg og forpagtning, det åbne land - beskyttelse, landskab.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen ønskes besat til den 1. februar 2020 eller snarest muligt. Løn og ansættelsesforhold fastlægges efter gældende overenskomst og i forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte Plan og Myndighedschef Sille Marcussen Dall på mobil 27905459 eller på mail [email protected].

Samtaler holdes den 13. december 2019. Du vil blive bedt om at forholde dig til en mindre case i forbindelse med samtalen.

Søg jobbet senest den 9. december 2019

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=df201990)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsmægler", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsmægler
  • Sønderborg
  • Mandag den 09. december 2019

Lignende jobs

  • Ejendomsmægler

    JEG SØGER ENDNU EN SEJ MÆGLER TIL VORES TEAM [xxxxx] Kolding åbnede i 2018, med en klar visdom om, at ejendomsmæglerkontorer ikke behøver at bygge på usund konkurrence og "kriger-mentalitet" .
    • Ejendomsmægler
    • Kolding
    Få mere info
  • Ejendomsmægler til EDC Domus First Class

    EDC Domus First Class er i en rivende udvikling, og søger en ejendomsmægler som kan være med til at løfte virksomhedens salg og kommisionering til det næste niveau.Butikken som har slået sig fa..
    • Ejendomsmægler
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Mægler/sælger – en hverdag dedikeret til rådgivnin...

    Kunne du tænke dig at udfolde dine salgsevner i en meningsfuld rolle, hvor hvert salg er unikt, og dit hårde arbejde gør en skælsættende forskel for dine kunder? Så slut dig til en mæglerkæde .
    • Ejendomsmægler
    • Grindsted
    Få mere info
  • Ejendomsmægler til John Frandsen Fredericia & Kold...

    Har du potentiale til at blive vores nye ejendomsmægler i Trekantområdet? Vi søger 2 erfarne og selvkørende ejendomsmæglere og du skal have viljen og energien til at være helt i top blandt de a..
    • Ejendomsmægler
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsmæglere i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsmægler i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsmæglere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsmæglere i Sønderborg over tid

Dato Alle jobs som ejendomsmæglere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0