Sikringstekniker til Greve

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

Den landsdækkende tekniske servicepartner CBRE Intego søger en tekniker til AIA-, ADK- og TVO-anlæg på Sjælland. Du bliver en del af vores engagerede team i Greve. Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur? Så læs med her.

CBRE Intego er i en fortsat positiv udvikling, og derfor søger vi en dygtig sikringstekniker primært inden for AIA, ADK og TVO. Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere inden for erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er du sikker vores nye kollega.

Hvad leder vi efter?

Vi søger en kollega, som kan bidrage til vores fortsatte vækst hos vores mange erhvervskunder. Hos os bliver du en del af en stærk servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet. Det er vigtigt, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor. Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få ting til at lykkes i samspil med dygtige kollegaer og kunder.

Hvem er du?

Du er positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Du synes dit arbejdsfelt er spændende, og det er derfor naturligt for dig at holde dig ajour med udviklingen. Du er fleksibel i forhold til arbejdstid, kunder og opgaver. Du trives med en varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på.

Derudover er det vigtig, at du:

  • Har erfaring med sikringsinstallationer
  • Er teknisk velfunderet og har gå-på-mod
  • Har uddannelse i AIA 1 og 2 – det er en fordel, men ikke et krav
  • Har erfaring med installation og servicering af AIA, ADK og TVO
  • Trives med selvstændigt at løse opgaver og projekter i samarbejde med kunden og gode kollegaer
  • Er struktureret, grundig og kvalitetsbevidst
  • Har fokus på brugbare løsninger, selv under til tider hektiske forhold

Hvad er arbejdsopgaverne?

Opgaverne er hovedsageligt installation og idriftsættelse af AIA, ADK og TVO samt mulighed for større projekter. Eftersyn af anlæg herunder, opsætning, programmering, fejlfinding og servicering af AIA, ADK og TVO. Der vil være mulighed for, at du får et fast dagligt ansvar for en større kunde inden for pharmaindustrien.

Hvad kan vi tilbyde?

CBRE Intego værdsætter sine medarbejdere, og derfor skal du forvente stor selvstændighed og ansvar i din hverdag. Vi bakker op om din faglige og personlige udvikling, og der er derfor rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod. Du bliver en del af en afdeling, som er i stor vækst og får derved muligheden for at få indflydelse på den fremtidige rejse.

Kan du se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks foretrukne partner inden for el-teknik, mekanik og automation til erhverv, industri og infrastruktur? Så er du velkommen til at kontakte serviceleder Carsten Johansen på tlf. 4175 3737 for yderligere information eller sende en ansøgning via "søg stillingen” nedenfor.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Greve
  • Onsdag den 16. november 2022

Lignende jobs

  • Tekniker med elektriker baggrund, fuldtid, Scandic...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Falkoner. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og at du har hænderne skruet rigtigt på når det gælder teknisk drift og diverse håndværksmæssige opgaver.
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Electrical Engineer

    Creating new and better solutions to technical challenges As a part of our Power, Electrical and Automation Solutions (PEAS) department, you will be involved in various projects, both in size a..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Industrielektriker og Automatikteknikerlærling

    Hver dag får vi muligheder for at påvirke vores kollegaer, samarbejdspartnere, kunder og samfundet positivt. Sammen er vi banebrydende for fremtidens løsninger og frigør det fulde potentiale af vær..
    • Elektriker
    • Søborg
    Få mere info
  • Lead Electrical Engineer

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Greve over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0