Rekrutteringsfirma

Investment Analyst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Investment Analyst



PenSam



I teamet Investment Controlling søger vi ny kollega, som vil være med til at opretholde og styrke et stærkt administrations-setup dækkende PenSams alternative investeringer. Investment Controlling samarbejder i hverdagen tæt med PenSams risikostyring og investeringsafdeling.

Om jobbet


Som led i 2025-strategien er porteføljen af alternative investeringer i PenSam voksende og består i dag af forskellige aktivklasser som Private Equity (PE), illikvid kredit, infrastruktur samt ejendomme. PenSams administrative platform for alternative investeringer er i kraftig udvikling – både drevet af de støt stigende regulatoriske- og myndighedsmæssige krav, styrkelse af administrative krav ifm. investeringsprocessen, den løbende opfølgning på samt værdiansættelsen af investeringerne.

Derfor søger vi nu en Investment Analyst til teamet Investment Controlling, der har det fulde ejerskab for værdiansættelsen af PenSams alternativer samt diverse analyse og rapporteringsopgaver. Du har tæt dialog med de eksterne fondsforvaltere samt de interne kolleger i Investeringsteamet, Risikostyring og Regnskabsfunktionen, ligesom du deltager i forskellige fora som repræsentant for teamet.

Du bliver involveret i opgaver som:

  • Værdiansættelse af aktiverne (herunder regnskabsanalyse), reguleringer til og opfølgning herpå.
  • Vurderingen af risicienes betydning for værdiansættelsen.
  • Den løbende rapportering og derned indhentning af forvalternes værdiansættelser.
  • Udarbejdelse af ledelsesrapportering, forretningsanalyser, input til årsrapporterne mv.
  • Analyse af afkastbidrag på porteføljesegmenter mv.
  • Deltage i due diligence-processen ved nyinvesteringer.
  • Løbende deltagelse i forskellige fora – fx at præsentere dine analyser.
  • Deltage i diverse projekter, hvor din erfaring kan sættes i spil.
  • Tage aktiv del i den løbende effektivisering af interne processer vedrørende alternative investeringer.

Hvad tilbyder vi?


PenSam tilbyder en stilling, hvor du tager aktiv del i at drive udviklingen og dermed løfte til næste niveau. Du får rig mulighed for at præge den måde, hvorpå PenSam arbejder med alternative investeringer og dermed gøre brug af dine erfaringer og sætte dem i spil. Du skal dermed have lyst til at tage en aktiv del i at præge udviklingen og det daglige arbejde med de forskellige aktivklasser.

Ikke mindst får du en stor kontaktflade i organisationen og mulighed for at samarbejde med dygtige og engagerede kolleger på alle niveauer, ligesom du også eksternt har kontakt med fx forvalterne.

Hverdagen kan være travl, men vi håndterer hverdagens udfordringer med en god team-spirit og et godt humør. Vi sikrer fleksibilitet, så du får balance mellem arbejds- og privatliv.

Hvem er du?


Vi forestiller os, at du:

  • har erfaring med analyse/rapportering af alternative investeringer samt operationel due diligence, – eller anden relevant erfaring,
  • er analytisk, proaktiv og med et godt drive,
  • kan påtage dig det selvstændige ansvar for dine opgaver og samtidig – som en holdspiller – indgå i et tæt samarbejde med andre kolleger,
  • er fleksibel og kan bevare overblikket.

Vil du vide mere?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Anita Blinkenborg på telefon +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om PenSam


PenSam Gruppen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 165 mia. kr., og mere end 430.000 kunder. Læs mere om PenSam’s forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Farum
Reference: 2104.331
Virksomhed: PenSam


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Farum

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Farum over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
12. august 2024 1
11. august 2024 1