Rekrutteringsfirma

Senior Portfolio Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Trives du med en bred berøringsflade, og er du en ambitiøs Project Portfolio Manager med en god strategisk forretningsforståelse, så er stillingen som Portfolio Manager hos Bankdata måske noget for dig? Du bliver en del af Bankdatas Portfolio Management-afdeling, som er en central funktion hos Bankdata med stor positiv bevågenhed.

Stillingen og din rolle hos Bankdata

I Bankdata vil du få en enestående mulighed for at være med til at præge, hvordan Bankdata arbejder med porteføljestyring i en agil softwareudviklingsorganisation i rivende udvikling. Du kommer forretningsmæssigt til at arbejde med toneangivende pengeinstitutter, hvor den høje kundeinvolvering stiller krav, men giver også muligheder, som du ikke vil opleve mange andre steder.

Du bliver en del af en ambitiøs og fleksibel virksomhed med masser af kompetente kollegaer, der via en agil transformation af Bankdata har skabt en resultatorienteret finansiel IT-virksomhed. Som Senior Portfolio Manager har du en central rolle i forhold til at facilitere beslutningsprocesserne, hvor medlemsbankernes øverste ledere definerer forretningsstrategien for fællesskabet og sikrer, at ressourcefordelingen i projektporteføljen afspejler den overordnede strategi. Samtidig arbejder du med at skabe transparens gennem proaktiv porteføljestyring og opfølgning, så strategiske beslutninger træffes på et solidt og ensartet grundlag.

Dine hovedopgaver bliver, at

  • forberede og facilitere strategiworkshops
  • identificere og drive løbende forbedringer af PPM-praksis i Bankdata og i porteføljesystemet
  • overvåge og følge op på porteføljens fremdrift, ressourcer, krav, økonomi og gevinstrealisering
  • planlægge og forberede møder, udarbejde relevante beslutningsoplæg og business cases, præsentere oplæg og facilitere processen så alle interessenter oplever den som værdiskabende
  • understøtte lederne på tværs af Bankdata i at udvikle succesfulde produkter til de prioriterede indsatsområder i forhold til f.eks. ressource- og kapacitetsstyring
  • drive den samlede porteføljestyring, kapacitetsplanlægning og rapportering i et tæt samarbejde med resten af teamet i Portfolio Management-afdelingen.

Det primære arbejdssted vil være i Fredericia.

Forventninger til dig

For at trives i rollen og få succes er det afgørende, at du er initiativrig, struktureret og analytisk. Du tager ansvar og tør tage beslutninger, ligesom du også naturligt yder en ekstra indsats, når det kræves. Du er selvkørende og trives i et afvekslende miljø, hvor du både har et stort ansvar, men også et tæt samarbejde med teamet.

Du er strategisk godt velfunderet og har erfaring med at facilitere strategiprocesser på højt niveau. Samtidig har du formentligt erfaring som konsulent fra et relevant konsulenthus eller som intern konsulent/forretningsudvikler fra et softwareudviklingshus, en større IT-afdeling eller fra den finansielle sektor. Uddannelsesmæssigt har du en relevant kandidatuddannelse – eventuelt kombineret med HD, MBA eller en projektledercertificering.

Dit faglige fundament og din strategiske samt holistiske tilgang betyder, at såvel interne som eksterne interessenter oplever dig som værende kompetent og en stærk sparringspartner i det daglige arbejde.

Det er samtidig vigtigt, at du

  • er proaktiv, vedholdende og altid udviser integritet i dit arbejde
  • forstår at drive stakeholder management med interne og eksterne kunder på et højt niveau
  • er en person med stor gennemslagskraft, der ikke er bange for at fastholde dine synspunkter og udfordre andres synspunkter, når det er nødvendigt
  • har en god forretningsforståelse, er nysgerrig og har en vilje og lyst til at involvere dig i Bankdatas forretning
  • bidrager til teamet i afdelingen med positiv energi, fleksibilitet og en forståelse for at de bedste løsninger skabes i fællesskab
  • er god til at kommunikere klart og tydeligt med andre, både skriftligt og mundtligt – på dansk og engelsk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191 eller mail [email protected].

_________________________________________________________________________________________________________________

Om Bankdata

Bankdata er ejet af 9 pengeinstitutter og er med sine godt 700 ansatte én af landets største IT-arbejdspladser. Virksomheden tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at Bankdata har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata på www.bankdata.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Fredericia

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1