Kunderådgiver factoring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Jobopslag: Administrativ kunderådgiver hos AL Finans - Factoring


Vi søger en administrativ kunderådgiver til vores factoring-team.

Motiveres du af at yde god kundeservice? Brænder du for sagsbehandling, tal og kontroller og vil du være med til at pleje vores kunder og samarbejdspartnere, så er her en interessant mulighed for den, som kan og vil bidrage til vores succes og fortsatte udvikling?

Jobbet

AL Finans er en veletableret virksomhed i vækst. Factoring-teamet består pt. af 13 kompetente og dedikerede kolleger, som varetager hele faktureringsprocessen for vores erhvervskunder.
Teamet registrerer fakturaer, vedligeholder kunde- og debitordata og er i tæt dialog med kunder og interne og eksterne samarbejdspartnere. Derudover varetager de opgaver omkring sikring af udestående fordringer via kreditforsikring, inkasso og ikke mindst opgaver indenfor fakturaafkøb, som er et stigende forretningsområde.

Er det dig, vi mangler?

Du skal søge jobbet, hvis:
• Du brænder for sagsbehandling, tal og kontroller.
• Du kan lide at tale med kunder og samarbejdspartnere.
• ”God service” er et nøgleord for dig.
• Du er nysgerrig på at opsøge viden.
• Du er udadvendt og løsningsorienteret.
• Du trives med høj aktivitet på telefon og via mails.
• Du gerne vil lære, når du går på arbejde.

Måske har du erfaring med factoring. En del af kommunikationen med vores kunder foregår på engelsk og tysk, så kan du det, ville det være en fordel.
Vi forventer, at du arbejder struktureret og målrettet med dine opgaver, samtidig med at du deltager aktivt i teamets udvikling med dit engagement og drive.

Vores medarbejdertrivsel er i top

I AL Finans er vi 87 dygtige og engagerede medarbejdere, vi tilbyder bilfinansiering til private og erhvervskunder samt øvrige finansieringsprodukter til erhverv samt factoring. Vi er ejet af Arbejdernes Landsbank, som er danskernes foretrukne bank for 11. år i træk, og vi har således et stærkt bagland. Derudover har vi igen gennemført en medarbejdertrivsels- og kundetilfredshedsmåling, som begge ligger i top. Det er vi stolte af.

AL Finans er beliggende på Sluseholmen 2, 2450 København SV.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, CV samt relevant dokumentation til [email protected] mærket ”Kunderådgiver - Factoring”. Ansøgningsfristen er mandag den 5. oktober 2020. Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2020 eller hurtigst muligt. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kundeservicechef Steffen Qvist på 4324 4995.

Ansøg job

Information til jobansøgere



I forbindelse med rekruttering hos AL Finans behandler vi dine personoplysninger som anført nedenfor. AL Finans er dataansvarlig med hensyn til de personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af din ansøgning.

Vi behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indeholder følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv.

Såfremt den pågældende stilling kræver, at du gennemfører personlighedstests eller lignende, vil du blive informeret herom, når vi har behandlet din ansøgning. Resultaterne af sådanne tests behandles fortroligt, og indgår i vores bedømmelse af din ansøgning. Resultaterne vil blive slettet efter evalueringsprocessen er afsluttet, eller når det ikke længere er relevant at opbevare.

Hvis du tilbydes ansættelse i AL Finans, vil du blive bedt om, at aflevere kopi af din straffeattest. Denne vil naturligvis også blive behandlet fortroligt.

Når du ansøger om at blive en del af AL Finans, giver du dit samtykke til, at AL Finans behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for eventuelt indgåelse af et ansættelsesforhold.

Som en del af vores evaluering af dig og din ansøgning kan det være, at vi indhenter referencer fra dine tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere. Vi indhenter kun referencer, såfremt du har givet dit samtykke dertil.

Hvis du bliver tilbudt en stilling hos AL Finans, vil din ansøgning samt yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med ansættelsen, blive en del af din personlige personalemappe hos os.

Hvis du ikke tilbydes en stilling, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 3 måneder efter vores afslag.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykker, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til [email protected].

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine personoplysninger. Du har derudover ret til at bede om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses, at dine personoplysninger berigtiges, såfremt dette er nødvendigt, eller at dine personoplysninger i visse tilfælde slettes.

Under særlige omstændigheder kan du også bede om at få en oversigt over dine personoplysninger og bede os om at overføre sådanne oplysninger til en anden dataansvarlig.

Såfremt du ønsker at udøve nogle af disse rettigheder, eller såfremt du har eventuelle spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]. eller telefon 43 43 49 00.

Yderligere kontaktoplysninger:

Databeskyttelsesrådgiver DPO i Arbejdernes Landsbank [email protected]

Databeskyttelsescontroller DPC i AL Finans [email protected]

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du kontakte os på [email protected]. Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København SV

Lignende jobs

  • Treasury Manager

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Finansmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Private Banker til Private Wealth Management

    Er du motiveret af at skabe enestående kundeoplevelse? Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område - og samtidig være ansvarlig for din egen portefølje af vores mest formuende p..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Seniorkonsulent til HR Development

    Er du passioneret for medarbejderudvikling og trives du i krydsfeltet mellem konceptdesign, læring og change management? Vi søger en seniorkonsulent i HR Development, der kan bidrage til vores meda..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansbachelor praktikanter

    Er du i gang med at uddanne dig til finansbachelor, og leder du efter den optimale praktikplads? Vil du prøve kræfter med din viden om pension og forsikring i Danmarks førende pensionsselskab? Som .
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i København SV over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1