Proaktiv og detaljeorienteret Analytiker til [xxxxx] Asset Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Har du interesse inden for ejendomme – og vil du med dine stærke analytiske evner og kommercielle forståelse være med til at opbygge Danmarks bedste Asset Management-selskab? Så søger vi lige nu en skarp Analytiker til vores kontor på Frederiksberg

DEAS Asset Management har ejendomme for mere end 30 mia. kr. under forvaltning og vi vækster fortsat. Vi søger derfor en Analytiker med høje ambitioner, et stort drive og lysten til at lære mere om ejendomme og Asset Management.

Du vil blive en del af i et fagligt og dynamisk team med 17 ambitiøse og målrettede medarbejdere. I teamet er professionalisme, samarbejde og humor et fundamentet i hverdagen, og vi søger en ny kollega med lysten til samarbejde og én, der med sit høje faglige niveau, kan være med til, at sikre, at DEAS forbliver det bedste Asset Management selskab.

Dynamisk, spændende og udviklende

Vores nye kollega har øje for detaljen og besidder det kvalitetsbevidste mindset. Din dagligdag vil være kendetegnet ved at være dynamisk, og du skal derfor kunne strukturere og navigere blandt forskellige og afvekslende opgaver. Det vil være en fordel i jobbet, at du er typen der kan tænke ud af boksen og er nysgerrig på at tilegne dig ny viden, med det mål, at opnå de bedste resultater.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

  • Udarbejdelse af analyser, indstillinger, Business Planer og præsentationer
  • Vurdering af investeringer og scenarier
  • Værdiansættelse
  • Risikorapportering
  • Bidrage i forbindelse med udarbejdelse og forbedring af rapportering til og kommunikation med danske og internationale investorer
  • Koordinering og styring af opgaver og projekter på tværs af afdelinger

For at kunne udvikle dit talent, vil du vil få den nødvendige sparring, og der vil løbende være fokus på både din faglige og personlige udvikling, så vi sikrer os, at du udvikles, og trives i jobbet.

Solid analytisk baggrund med øje for detaljerne

Vi søger en ny kollega, der har lysten og motivationen til en afvekslende hverdag i et lærerigt og ambitiøst miljø. Vores nye kollega er ikke bange for at gå selvstændigt til værks og tage ansvar for opgaverne. Samtidig kender du til vigtigheden af at være en del af et team, hvor samarbejde og sparring er nøgleord for at komme godt i mål med opgaverne.

Selv uddannelsen er ikke det vigtigste, men det er en forudsætning i jobbet, at du er stærk i excel og finans og du kan derfor være uddannet: cand.merc., cand.merc.fir., cand.oecon., cand.polit. eller lignende. Ejendomsviden er ikke et must, men nysgerrighed og lysten til at lære er vigtig.

Derudover forventer vi, at du kan sætte kryds ved flere af nedenstående

  • har stærk finansiel/kommerciel forståelse
  • har gode IT-kompetencer (office-pakken) særligt Microsoft Excel
  • kan begå dig på engelsk i både skrift og tale
  • gode kommunikative evner
  • evnerne til at strukturere og prioritere

Sammen står vi stærkere

Vi tilbyder et spændende job i et dynamisk miljø med en udstrakt grad af frihed under ansvar. Vores team har et godt arbejdsklima, hvor fleksibilitet, team-ånd og variation i opgaverne er i fokus og grundlaget for, at vi trives. Du får passionerede og professionelle kollegaer, der giver dig masser af sparring. Hverdagen er travl, men vi passer på hinanden, og er der for hinanden – både arbejdsmæssigt og socialt’. Og så er humøret højt.

Lyder jobbet som noget for dig?

Upload dit CV, karakterbevis og motiverede ansøgning. Da vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har den rette kandidat, opfordres du til at sende din ansøgning snarest muligt.

Ønsker du at høre mere om stillingen, eller har du spørgsmål, kan du kontakte Head of Asset Management Anette Grotum på 28142828

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Treasury Manager

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Finansmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Private Banker til Private Wealth Management

    Er du motiveret af at skabe enestående kundeoplevelse? Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område - og samtidig være ansvarlig for din egen portefølje af vores mest formuende p..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Seniorkonsulent til HR Development

    Er du passioneret for medarbejderudvikling og trives du i krydsfeltet mellem konceptdesign, læring og change management? Vi søger en seniorkonsulent i HR Development, der kan bidrage til vores meda..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansbachelor praktikanter

    Er du i gang med at uddanne dig til finansbachelor, og leder du efter den optimale praktikplads? Vil du prøve kræfter med din viden om pension og forsikring i Danmarks førende pensionsselskab? Som .
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5