Finance Assistant - med flair for kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Juelsminde

Er du dygtig til tal, økonomi og administration? Har du samtidig flair for at kommunikere og udarbejde præsentationsmaterialer? Har du et ønske om at bringe dine kommunikative kompetencer i spil og udvikle dig i en global finansafdeling?

Vi har travlt med både salg og produktionsudvidelser, og vi ønsker derfor at udvide vores Finansafdeling med en serviceminded Finance Assistant, der vil være med til at videreudvikle vores afdeling ift. procesoptimering og intern kommunikation i tæt samarbejde med resten af teamet.

I det daglige vil dine arbejdsopgaver være:

  • Bogføring af finans-, debitor- og kreditorposteringer.
  • Deltage i månedsafslutninger ift. afstemninger, analyser og rapportering for datterselskaber.
  • Assistere årsregnskabsprocessen, herunder forberedelse af materiale til revisor.
  • Bistå finansgruppen i udarbejdelse af kommunikationsmaterialer internt i Palsgaard, herunder PowerPoints, månedsrapportering mv.
  • Drift og vedligeholdelse af finansgruppens globale intranet – i samarbejde med Marketing.
  • Kontraktstyring/arkivering af alle kontrakter i finansgruppen.
  • Ejendomsadministration af udlejningsejendomme, herunder lejekontrakter, forbrugsafregninger og huslejeopkrævning.

Du bliver en del af finansteamet i Juelsminde, hvor vi er 8 kolleger, der vægter det faglige fællesskab højt og har en uformel omgangstone i det daglige.

Du kommer til at referere til Ditte Glassau Clemmensen, og vi sikrer dig et godt onboardingforløb, således du er klædt på til at varetage og lykkes med opgaverne. Er du f.eks. endnu ikke superbruger i PowerPoint, vil vi sørge for, at du bliver det. Stillingen er geografisk placeret i Juelsminde med mulighed for hjemmearbejde.

Kandidatprofil:

Vi ser gerne, at du kommer med en baggrund indenfor regnskab og økonomi som f.eks. finance assistant/accountant, revisorassistent, junior controller eller lignende, hvor du har erfaring med hele paletten i en økonomiafdeling. Samtidig er du en dygtig kommunikator, der trives med at udarbejde velformulerede kommunikationsmaterialer og dermed drive kommunikationen på vegne af Finans globalt.

Vigtigst for os er det, at du er en fleksibel teamplayer, der med energi og gå-på-mod er klar på at udvikle vores afdeling i tæt samarbejde med dine kolleger. Derudover er det afgørende, at du er rutineret i at varetage opgaver selvstændigt med øje for detaljen, da du vil få ansvar for dine egne selskaber i teamet.

Vi ser gerne, at du har godt kendskab til Microsoft Office-pakken, særligt Excel og PowerPoint. Generelt er det vigtigt, at du er god til at sætte dig ind i nye IT-systemer, da vi står overfor at implementere nyt ERP-system (Microsoft 365) og løbende arbejder med optimering og digitalisering af vores processer.

Stillingen kræver, at du begår dig godt på dansk og engelsk og kan formidle budskaber tydeligt.

Sidst men ikke mindst kan du identificere dig med Palsgaards værdier omkring ansvarlighed, engagement og loyalitet.

Som medarbejder kan vi tilbyde dig:

  • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, sundhedsforsikring, massageordning, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
  • Overskudsdeling i form af en ekstra pensionsordning.
  • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
  • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling nationalt og globalt.
  • Et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden.
  • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.

Vi glæder os til at høre fra dig:

Lyder ovenstående som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig. Vi indkalder løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet vores nye kollega. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Ditte Glassau Clemmensen på tlf.: 2530 4462.

Om Palsgaard

Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien, polymer, dyrefoder og kosmetik. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.

Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnåede CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.

Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder, bl.a. Nexus A/S, i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 385 medarbejdere og ca. 300 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.

Læs mere om Palsgaard på vores website: www.Palsgaard.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Juelsminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Juelsminde

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Århus

    Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Stjernepladsen Trives du i et sjovt og uformelt miljø, hvor teamånd og vindermentalitet er kerneværdier? Er du særligt nysgerrig på et specifikt om..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Århus C

    Brænder du for klima, bæredygtighed og socialt ansvar?Vil du være en del af en bank, der både giver kunderne den bedste rådgivning, og på samme tid gør en forskel for klimaet?Så vil du pass..
    • Finansmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Århus

    Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere kunder muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i [xxxxx] i Viby, hvor du får ansvaret for din egen kundeportef..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Århus

    Har du solid økonomisk erfaring med både virksomhedsdrift og M&A – og har du ambition om at varetage en central rolle i en vækstende virksomhed med sund økonomi? Så er denne stilling som Finance Ma..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Juelsminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Juelsminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Juelsminde over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0