Rekrutteringsfirma

Group Finance Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Det entreprenante og udviklingsorienterede marketingbureau, River Online, er på udkig efter sin nye Group Finance Manager, som kommer til at spille en absolut nøglerolle i den økonomiske og forretningsmæssige udvikling. Skal du med på vækstrejsen?

Stærk markedsposition med stort vækstpotentiale


River Online er et online marketingbureau, der blev skabt i 2012 med målet om at flytte grænserne for online marketing ved at opfinde nye og bedre måder at gøre tingene på. Det blev afsættet for en imponerende vækst uden brug af ekstern finansiering og med stærkt fokus på tilfredse kunder, glade medarbejdere og en positiv bundlinje.

Det er netop de egenudviklede digitale værktøjer, en bred vifte af førende tredjeparts software, yderst kompetente medarbejdere og mindsettet, der giver River Online klare fordele, og derfor er de nu klar til at træde speederen helt i bund. Det sker blandt andet med afsæt i en 7 års strategi, som viser stort potentiale udenfor Danmark med åbning af afdelinger i flere lande.

Til at understøtte de store planer er virksomheden nu på udkig efter en stærk økonomisk profil, der i stor udstrækning får indflydelse på at forme og udvikle egen rolle. Fokus for den nye Group Finance Manager bliver at understøtte og påvirke den fremtidige forretningsudvikling på såvel et operationelt, som taktisk og strategisk niveau – alt sammen i tæt parløb med Group CEO. I økonomiafdelingen får du desuden tætte kolleger i form af en bogholder og på sigt en controller, som refererer til dig.

Du kan se frem til følgende opgaver og ansvarsområder:


  • Det overordnede ansvar for koncernens- og forretningsenhedernes økonomistyring
  • Sikre udarbejdelse af månedlige, kvartalsvise og årlige rapporter samt forecast
  • Aktiv deltagelse i ledergruppeaktiviteter og bestyrelsesmøder/aktiviteter (inkl. forberedelse af økonomiske rapporteringer)
  • Personaleledelse- og udvikling af økonomiafdelingen
  • Sikre debitorstyring
  • Kreditvurdering af større kunder, sparring på finansielle sikkerheder mv.
  • Udarbejdelse af business cases ift. etablering af yderligere afdelinger

Du får reference til virksomhedens Group CEO og bliver en del af direktionen. Din base bliver på River Onlines domicil i Kolding.

Stærk økonomisk leder med gennemslagskraft


Vi er på udkig efter en stærk økonomisk profil med ledelseserfaring. Du har tidligere arbejdet med internationalisering og har en solid forretningsforståelse. Det falder dig naturligt at agere spillende træner, og du leder andre igennem anerkendelse, engagement og motivation.

Du er dygtig til at spotte muligheder og løsninger, som du hurtigt begynder at handle på. Du er nemlig vant til at agere i et rum med høj kompleksitet og er ikke bange for at træffe beslutninger. Derfor anerkendes du af kolleger for din store gennemslagskraft og synlighed i organisationen.

Dagligdagen i virksomheden er præget af mange forskellige opgaver, problemstillinger og samarbejdspartnere. Du får derfor brug for en stærk teamplayer-mentalitet og gode diplomatiske evner for at kunne begå dig på alle niveauer.

Din baggrund kunne være en HD-R, cand.oecon., cand.merc.aud. eller tilsvarende. Du taler ubesværet engelsk og kan du også tale tysk, vil det være en klar fordel med internationaliseringen for øje. IT-mæssigt er du superbruger af Excel og har en solid forståelse for ERP-systemer.

Stærkt sammenhold på vej mod nye markeder


River Onlines kultur er resultatorienteret. Virksomheden drives med egen udviklingsafdeling, hvor automatisering, digitalisering og distruption er i fokus.

Det er en ung virksomhed, hvilket kan mærkes. Åbenhed tegner stregerne på et kontor, hvor alle snakker med alle. Ånden er positiv og hjælpsom ligesom sammenholdet er stærkt. Denne kultur bærer især præg af årlige ture til syden, skitur eller sommertur, hvor folk for alvor bliver rystet sammen. Dermed betegner de fleste kollegaer hinanden som venner mere end kollegaer.

Læs mere om River Online på deres hjemmeside, LinkedIn og Facebook.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Kolding

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Vejen

    Motiveres du af at gøre en forskel for kunderne og gøre kundernes bankoplevelse til noget helt specielt? Så er det dig, vi leder efter! Bliv en del af Sydjysk Sparekasses stærke hold i Vejen og v..
    • Finansmedarbejder
    • Vejen
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Sønderborg

    Brænder du for at skabe den bedste kundeoplevelse? 😎Og kan du se dig selv besvare på disse henvendelser fra vores kunder?”Jeg kan ikke få signal til min tv-boks” ”Mit internet virker i..
    • Finansmedarbejder
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Haderslev

    Bliver du motiveret af at give vores erhvervskunder unikke kundeoplevelser? Og brænder du for at være lokal og være med til at styrke Sydjysk Sparekasse, som det lokale pengeinstitut?Vi søger e..
    • Finansmedarbejder
    • Haderslev
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Haderslev

    Bliver du motiveret af at give vores erhvervskunder unikke oplevelser? Og brænder d..
    • Finansmedarbejder
    • Haderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 2
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2