Rekrutteringsfirma

Finance Manager til Red Barnet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Finance Manager til Red Barnet


Brænder du for at gøre en forskel, både fagligt og for andre mennesker? Har du lyst til at sætte dit eget præg på regnskab og budgettering i en organisation, hvor hver en krone har stor betydning, og dit overblik og indsigt gør en stor forskel? Vil du være lede et team på 7 kompetente og engagerede medarbejdere i en organisation med passion og højt til loftet?

Så er Red Barnet en organisation, der giver dig plads til udvikling og faglige udfordringer samtidig med at være en arbejdsplads, hvor alle arbejder for at skabe rammerne for at kunne gøre en forskel for udsatte børn rundt omkring i verden.

Stillingen er ny i den udstrækning, at den inkluderer både ansvar for regnskab og budgettering og dermed er ansvarlig for en stor del af værdikæden. Som Finance Manager bliver du ansvarlig for hele finansprocessen fra budgettering, måneds- og kvartalsrapportering og aflæggelse af årsregnskab. Stillingen rapporterer til CFO’en og bliver en del af ledelseslaget i Business Support & Development.

Jobbet


Som Finance Manager bliver du ansvarlig for de finansielle leverancer samt at udvikle og optimere processer samt sikre en høj kvalitet og compliance på tværs af opgaverne. Som leder sikrer du, at dit team har de rette betingelser for at kunne levere og støtter dem i deres opgaver og beslutninger. Du samarbejder med Project Controlling og medvirker til at øge datakvalitet og nøjagtighed i rapporteringerne. Endvidere bliver du en bidragsyder og medvirker til at implementere et nyt ERP-system (Agresso), der er planlagt til at gå i luften primo 2022, og så er der selvfølgelig løbende andre systemopdateringer og en øget digitalisering.

I det daglige får du en bred berøringsflade med den øvrige finansorganisation, forretningsområderne, regionsafdelingerne, de frivillige, donorer og andre. Overfor dem viser du dig som en Finance Manager med overblik og fokus på at levere iht. den fastlagte strategi, handlingsplaner og finans-årshjulet.

Dine ansvarsområder inkluderer:

  • Styring af det daglige bogholderi og godkendelse af daglige betalinger.
  • Månedsrapportering med afvigelsesforklaringer.
  • Budgettering og forecasting samt finansiel support til forretningsområderne.
  • Implementering af løbende regnskabsopgørelser samt forberede data til årsregnskab.

Stillingen vil udfordre dig fagligt, idet Red Barnet kan tilbyde en vis kompleksitet ved, at indtægter kommer fra forskellige donorer og gennem fundraising, og der er nationale og internationale aktiviteter – midt i alt dette bevarer du overblikket, sætter retning, skaber klare strukturer og rammer samt er en engagerende og udviklende leder.

Profilen


Som person viser du en god evne til at skabe engagement og opbakning til dine ideer. Du viser en god balance mellem at være tålmodig omkring, at ”Rom ikke blev bygget på en dag”, og så har du samtidig en vis iver efter at skabe forbedringer. Du forstår på overbevisende vis og med klar tale at levere dine budskaber. I din ledelse og omgang med andre viser du en god forståelse for deres udgangspunkt. Du er vant til at arbejde med stramme deadlines, og hvor der til tider kan være pres på, og så motiveres du positivt af komplekse faglige problemstillinger.

Dine faglige kvalifikationer indeholder:

  • Relevant uddannelse på bachelor eller kandidatniveau inden for regnskab.
  • En baggrund som revisor, økonomichef eller have ”vokset op” inden for regnskab og finansiel rapportering.
  • Praktisk erfaring med bogføring, lønprocesser, månedsrapportering og årsregnskab (ÅRL).
  • Praktisk erfaring med budgettering, budgetopfølgning og økonomisk rådgivning af ledelsen – gerne inden for en økonomi med en vis kompleksitet, som f.eks. projektøkonomi, omkostningsfordeling el.lign.
  • Ledelseserfaring og stor lyst til fortsat at udvikle dig som leder.
  • Gerne kendskab til projektregnskaber med eksterne interessenter eller en anden projektorganisation, men det er ikke et krav.
  • Dansk som modersmål og skriftlig og mundtlig engelsk på et godt niveau.
  • It-kompetencer og gerne erfaring med NAV, Agresso eller tilsvarende samt superbruger i Excel.

Og hvorfor så Red Barnet?


Red Barnet er midt i en spændende transformation henimod en øget digitalisering, effektivisering og en større grad af tværgående fokus og samarbejde. I Business Support & Development er der i alt ca. 40 medarbejdere, som arbejder med økonomistyring, projektfinansiering, HR, ledelsessupport samt IT & Facility Management.

Kulturen er præget af samarbejde, respekt og tilgængelighed. Der er sjældent langt fra en god ide til handling. Som en NGO er Red Barnet på ingen måde lønførende, men til gengæld har medarbejderne mulighed for at udleve nogle faglige ambitioner i en organisation med forståelse for det hele menneske, og at det skal være sjovt at gå på arbejde – bl.a. pga. råderum og lyst til at prøve nye løsninger.

Kontaktinformation


Klik på ”ansøg” øverst på denne side. Vi ser løbende på ansøgningerne, hvorfor vi anbefaler dig at søge hurtigst muligt.

For mere information er du velkommen til at kontakte Camilla Svendsen eller Annette Timmermann på telefon 70 27 77 33.

Om Red Barnet


Red Barnet arbejder i Danmark og flere end 120 andre lande. Vi redder børns liv. Vi beskytter og styrker dem. Vi kæmper for deres rettigheder. Vi står altid på børnenes side. Hver time. Hver dag. Overalt i verden. Vi er en del af Save the Children – verdens største uafhængige børnerettighedsorganisation.

Red Barnet går forrest i kampen for de dårligst stillede børn. I Danmark og resten af verden. Vi yder nødhjælp og forebygger katastrofer. Vi bekæmper vold, overgreb og mobning. Vi sikrer skolegang, opbygger fællesskaber og styrker børns modstandskraft

Red Barnet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Ønsker du at arbejde for os, er du forpligtet til at følge vores interne børnebeskyttelsespolitik.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
6. september 2024 98
5. september 2024 96
4. september 2024 91
3. september 2024 88
2. september 2024 83
1. september 2024 79
31. august 2024 81
30. august 2024 84
29. august 2024 88
28. august 2024 88
27. august 2024 90
26. august 2024 91
25. august 2024 88
24. august 2024 88
23. august 2024 89
22. august 2024 82
21. august 2024 77
20. august 2024 77
19. august 2024 79
18. august 2024 79
17. august 2024 80
16. august 2024 81
15. august 2024 82
14. august 2024 83
13. august 2024 77
12. august 2024 77
11. august 2024 82
10. august 2024 84
9. august 2024 82
8. august 2024 79
7. august 2024 81