Forretningsspecialist/QA assistent til sygehusapotekernes indkøbs- og logistiksystem

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Vi søger en dygtig medarbejder til teamet, der har ansvar for den fællesregionale forvaltning af ApoVision, som er sygehusapotekernes fælles indkøbs- og logistiksystem. Vi søger en struktureret medarbejder med IT forretningsforståelse gerne indenfor farmaci, som samtidig har erfaring med og lyst til at arbejde med kvalitetssikring.

Forvaltningsmodellen for ApoVision beskriver en række roller, som det fællesregionale forvaltningsteam skal udfylde. Teamet består i dag af 5 medarbejder med forskellige roller. Teamet skal i løbet af sommeren 2021 udvides til 8 medarbejdere, med fokus på makkerskab i rollerne. Den kommende medarbejder i denne stilling skal varetage en delt rolle som fællesregional forretningsspecialist og som fællesregional QA assistent.

Om ApoVision:
ApoVision benyttes af Sygehusapotekerne til at understøtte forretningsprocesserne omkring indkøb, salg, økonomi, lager og logistik. ApoVision ejes af regionerne i fællesskab med Region Nordjylland som den systemforvaltende region.

ApoVision er bygget på en Microsoft Dynamics NAV platform med fælles kernefunktionalitet og lokale tilpasninger for hver region. ApoVision er desuden præget af en række forretningskritiske integrationer til 3. parts systemer, f.eks. hos Amgros, DMVO og Lægemiddelstyrelsen. Region Nordjylland har ansvaret for specifikation, udvikling og test af den fælles kernefunktionalitet og de 5 regioner har ansvaret for installation, test og drift af eget selvstændigt produktionsmiljø.

Sygehusapotekernes forretningsprocesser er underlagt forskellige regulatoriske krav og lovgivning omkring fremstilling, håndtering og distribution af medicin. Da it-systemet indgår i processerne, er der krav om, at systemet udvikles i henhold til en kvalitetstyret proces og at systemet valideres efter reglerne for god fremstillingspraksis (GMP) og god distributionspraksis (GDP). Som systemforvaltende region har Region Nordjylland eget QMS og er ansvarlig for at definere og opretholde kvalitetssikring i henhold til bl.a. GAMP5-retningslinjer.

Om jobbet:
I rollen som fællesregional forretningsspecialist skal du i samarbejde med vores nuværende fællesregionale forretningsspecialist og forretningsspecialisterne på sygehusapotekerne være med til at afdække forretningsmæssige behov, krav og ønsker til ApoVision. Du skal medvirke til at sikre løbende vedligehold, fejlrettelser og videreudvikling af den fælles kernefunktionalitet, samt indgå i arbejdet omkring lokale tilpasninger ud fra sygehusapotekernes lokale behov. Du vil indgå i et tæt samarbejde med underleverandøren, som udvikling og fejlrettelser er outsourcet til, og du kan forvente at blive inddraget i test af leverancer.

I rollen som fællesregional QA assistent skal du bistå QA Manager med at sikre den fortsatte opbygning og vedligeholdelse af kvalitetsprocedurer og -instruktioner i kvalitetsstyringssystemet, herunder sikring af procesforbedringer. Yderligere vil du være med til at sikre, at anvendelse af kvalitetsstyringssystemet sker i overensstemmelse med procedurer og instruktioner, således at dokumentationen for it-systemet er i kontrol. Kvalitetssikringen skal udføres, både for den dokumentation interne medarbejdere leverer samt for it-underleverandørens arbejde.

Som en del af jobbet vil du i indgå i forskellige arbejdsgrupper defineret i ApoVisions forvaltningsmodel, som eksempelvis brugergruppen for regionale forretningsspecialister og brugergruppen for regionale QA medarbejdere, så en del udadvendte aktiviteter forventes.

Hvem er du:
Vi regner med at du:
  • Har erfaring fra sundhedsvæsenet, medicinalindustrien, sygehusapotekerne eller medicinsk udstyr med fokus på kvalitetsstyring af software
  • Er kommunikerende og samarbejdsorienteret, og er klar til at indgå i ApoVision teamet
  • Kan håndtere skiftende prioriteter uden problemer
  • Er struktureret og disciplineret
  • Er målbevidst og detaljeorienteret

Det vil være en fordel – men ikke en forudsætning - at du
  • Har kendskab til farmaci eller medicinalindustrien
  • Har kendskab til de forretningsprocesser, der arbejdes med på et sygehusapotek
  • Har kendskab til indkøb og logistik
  • Har kendskab til kvalitetsstyring, f.eks. GAMP5/GxP/ISO 13485
  • Har kendskab til Microsoft Dynamics NAV


Hvad tilbyder vi?
En spændende, afvekslende stilling, hvor du selv har mulighed for at præge og tilrettelægge din arbejdsdag. Du får en travl hverdag, hvor de færreste dage er ens – dette i et tæt samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer, hvor der arbejdes uformelt og loyalt, med brede samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Rummelighed og humor er nøgleord for os.

Region Nordjylland tilbyder gode muligheder for personlig udvikling i et godt arbejdsmiljø.

Om os:
Digitalisering og IT i Region Nordjylland har over 200 kompetente medarbejdere og har som hovedmål at levere stabil og sikker drift, 24/7/365 til Region Nordjyllands egne ca. 14.000 brugere og 12.000 it-arbejdspladser.

Stillingen er tilknyttet kontoret National og Tværsektoriel IT, som er en del af Digitalisering og IT.

Du kan læse mere om Region Nordjylland på .

Arbejdssted:
Regionshuset i Aalborg – bemærk, at Region Nordjyllands matrikler er røgfrie.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Det er en fast stilling på fuld tid.

Ansøgningsfrist:
Send os din ansøgning og CV via linket nedenfor senest d. 3. juni 2021.
Der forventes afholdelse af ansættelsessamtaler i uge 23/24 2021.

Tiltrædelse:
9. august 2021.

Vil du vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Søren Corneliussen (tlf. 97649714 / mail )

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 03. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1