Forretningsanalytikere til Business Intelligence i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Forretningsanalytikere til Business Intelligence i Topdanmark

Vi søger, snarest muligt, to forretningsanalytikere med gode analytiske kompetencer og interesse for forsikring.

Som forretningsanalytiker i Business Intelligence vil du være med til at udvikle rapporter og analyser til vores 800 rapportbrugere samt deltage i at understøtte Topdanmarks datadrevne udvikling.

Du bliver en del af en stabsfunktion på 20 medarbejdere, som er organiseret i fire teams. Vi søger en forretningsanalytiker til team kunde og team police. De to teams har en bred vifte af analyseopgaver, som spænder over ledelsesrapportering, deskriptiv analyse, udvikling af KPI'er og dashboards, samt mere avancerede statistiske analyser.

Da de enkelte teams har stor frihed i organisering og løsning af opgaverne, sætter jobbet krav til den enkeltes evne til at kommunikere og samarbejde.

Dine opgaver

  • Udvikling af rapporteringsværktøjer til ledere og specialister, herunder udvikling af rapporter med SAS VA-rapporter
  • Sparring til ledelsen i divisioner og servicefunktionerne, herunder udarbejdelse af driftsmålinger og ad-hoc udtræk og analyser
  • Udvikle afgangs- og bestandsanalyser og rapportering til forretningen
  • Udvikle og videreudvikle kundetilfredshedsanalyser via SAS og Speech Analytics
  • Udarbejdelse af lønsomhedsrapportering og deep-dives i lønsomhedsdata mhp. forklaringer af trends, samt indstilling til lønsomhedsforbedrende tiltag
  • Løbende samarbejde med Data Warehouse i forhold til at sikre det nødvendige datagrundlag
  • Projektdeltagelse i tværfaglige projekter, som analytisk ressource

Vores forventninger til dig

Du har:

  • en relevant lang videregående uddannelse
  • en udpræget talforståelse og dyb analytisk sans
  • stærke kommunikative evner
  • forståelse for de forretningsmæssige sider af dit arbejde, samt en lyst til at omsætte og fortolke data og tal til forretningsrelevant indsigt
  • en solid erfaring med et eller flere analyseværktøjer
  • erfaring med visuel præsentation af data

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til programmering med SAS, men det er ikke et krav.

Du kan have nogle års erfaring med arbejdet i et forsikringsselskab eller anden branche, hvor hovedvægten har været på at analysere data primært ved hjælp af SAS. Du skal kunne udarbejde rapporter og trække essensen ud af data, så de kan omsættes til konkrete forretningsinitiativer.

Vi lægger vægt på, at du er engageret, omhyggelig og i stand til at arbejde selvstændigt med en høj forretningsforståelse, men også indgå i teams. At kommunikere resultater er også en del af arbejdet.

Du har en åben og imødekommende personlighed og er ikke bange for at tage fat. Det gælder både udviklingsopgaver, der kræver teoretisk indsigt og opfindsomhed samt opgaver af en mere rutinepræget karakter.

Vi tilbyder

Løn efter kvalifikationer, god pensionsordning og vilkår generelt. Topdanmark arbejder hybridt med to dage hjemme og tre på hovedkontoret i Ballerup. Vi tilbyder desuden en velorganiseret arbejdsplads og samarbejde med kollegaer på forskellige niveauer i et miljø med en uformel og rar omgangstone.

Business Intelligence er organisatorisk forankret under området Økonomi og Data, hvor også Data Warehouse er placeret. Området er i konstant forandring for at understøtte det stigende behov for data og viden med nye teknologi.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Team leder Jesper Nyholm på telefon 61130514 eller skrive på [email protected]

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 14. november 2021. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ballerup
  • Søndag den 14. november 2021

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som vinduespudser hos Coor i storkøbenhavn vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betyd..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you a driven and passionate scientist with a background in amylin or incretin biology? Do you wish to make a significant impact on our research initiatives and contribute to the development of .
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Bagsværd

    Do you have the skills and the experience to set a clear direction and inspire an experienced team to produce great results? Are you eager to work with complex problem-solving related to downstream..
    • Forretningsudvikler
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Glostrup

    Er du på udkig efter et job, hvor du kan bruge dine hænder til praktisk arbejde, og vil du være med til at klargøre politibiler? Så har vi jobbet til dig. Coor søger en dygtig handyman m/k, der er .
    • Forretningsudvikler
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 7
20. juni 2024 6
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 7
16. juni 2024 5
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6