Forretningsspecialist til Contact Center

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Forretningsspecialist til Contact Center

Er du passioneret omkring gode kundeoplevelser og smarte tekniske løsninger, der gør det nemt og smidigt at kommunikere med kunderne, så har vi jobbet!

I Contact Center har vi ansvaret for applikationer, der understøtter effektiv håndtering af – og analytisk indsigt i – kundernes henvendelser. Kontaktcenteret er nerven i vores kundeserviceprocesser og derfor er det vitalt for os at levere pålidelige, stabile systemer - samtidig med at vi sikrer vores kundevendte medarbejdere et teknologisk forspring, når de skal levere sublime kundeoplevelser.

Topdanmark er med helt fremme, når det gælder kontaktcenter-teknologi - og det er vores ansvar at fortsætte udviklingen, så vi også møder kundens og virksomhedens fremtidige kommunikationsbehov.

Om jobbet

Som Forretningsspecialist i Topdanmark skal du afklare forretningsønsker og behov – og omsætte disse til Features og User stories, som vores udviklere kan bruge i deres arbejde. Som forretningsspecialist arbejder du i spændingsfeltet mellem IT og forretning og bidrager både til den løbende udvikling, ligesom du hjælper brugere i deres daglige anvendelse af vores systemer.

Som forretningsspecialist skal du:

  • Være i tæt kontakt med brugerne på systemerne, herunder indsamle og analysere behov samt yde løbende support
  • Modne behov og krav til opgaver i samarbejde med Product Owner og resten af teamet
  • Administrere forretningsregler og brugeradgange i systemerne samt udføre tests ifm. udviklingsopgaver
  • Når udviklingsopgaven er afsluttet, planlægge implementering på brugersiden og bedrive forandringsledelse
  • Håndtere kommunikation til brugere ifm. lanceringer samt ifm. driftsmæssige

Du er aldrig alene i jobbet. Du bliver en del af en livlig afdeling med højt engagement og fagligt niveau. Som Forretningsspecialist arbejder du i team med udviklere, specialister og Product Owner.

Vores teams er selvstyrende og har mandat til at tage langt de fleste beslutninger selv, selvfølgelig understøttet af Product Owner, Arkitekterne og Solution manageren.

Om dig

Du har en længerevarende uddannelse inden for business eller IT (eks. Cand Merc IT / ITU) og helst nogle års erfaring med IT-implementeringer. Det er en fordel hvis du har arbejdet med platforme til kundekommunikation tidligere, men ikke nødvendigvis et krav. Har du anden relevant baggrund, så sørger vi for, at du bliver lært op i vores platforme og systemer.

Du har gennemslagskraft og stærke evner inden for analyse og strukturering af IT-udviklingsopgaver. Du er god til at kommunikere, både med brugere og med specialister. Du trives med både større, længevarende opgaver samt dag-til-dag support. Sidst men ikke mindst har du høje ambitioner på dit fagområder og vil være med til at gøre et godt hold endnu bedre. Lyder det ikke godt?

Jobbet er slået op indtil, vi finder den rigtige kandidat og interviews vil løbende blive holdt. Tøv derfor ikke med at søge jobbet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Solution Manager, Peter Suhr Olsen, på 5117 1178. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Et stærkere ståsted for vækst

I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ballerup
  • Søndag den 14. november 2021

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som vinduespudser hos Coor i storkøbenhavn vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betyd..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you a driven and passionate scientist with a background in amylin or incretin biology? Do you wish to make a significant impact on our research initiatives and contribute to the development of .
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Bagsværd

    Do you have the skills and the experience to set a clear direction and inspire an experienced team to produce great results? Are you eager to work with complex problem-solving related to downstream..
    • Forretningsudvikler
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Glostrup

    Er du på udkig efter et job, hvor du kan bruge dine hænder til praktisk arbejde, og vil du være med til at klargøre politibiler? Så har vi jobbet til dig. Coor søger en dygtig handyman m/k, der er .
    • Forretningsudvikler
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 7
20. juni 2024 6
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 7
16. juni 2024 5
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6