Ambitiøs udviklingskonsulent til området for Handicap, Psykiatri og Misbrug i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Ønsker du at sætte dit fingeraftryk på udviklingen af handicap-, psykiatri- og misbrugsområdet i Brøndby Kommune?

Brøndby Kommunes vision for 2030 er et stærkere, sundere og mere bæredygtigt fællesskab, som borgerne er stolte af og aktive i. Så brænder du for, at alle mennesker skal have et godt liv og indgå i bæredygtige fællesskaber, også selvom de er udfordret på grund af en funktionsnedsættelse, psykisk sygdom, misbrug eller anden form for udsathed? Ved du hvad god kvalitet og lovende praksis er i socialt arbejde, og vil du gerne udvikle den i samarbejde med ledere og medarbejdere i Brøndby Kommunes tilbud? Kan du manøvrere i strategisk og politisk farvand, og samtidig omsætte viden og politiske mål til brugbar og effektfuld praksis? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af Socialchefens stab i Handicap, Psykiatri og Misbrug, som er et område i Social- og Sundhedsforvaltningen. Du vil indgå i udviklingsprocesser med dagtilbuddet Job- og AktivitetsCenter (JAC) Vestegnen, botilbuddene Lionslund og Boligerne på Brøndbyøstervej, BehandlingsCenter Brøndby samt Bostøtteteamet og Multihuset, som rummer kommunens tilbud til psykisk sårbare og andre udsatte. Kommunens myndighedsafdeling på det specialiserede voksenområde, Specialrådgivningen, er også en del af området. Du vil få en særlig rolle som udviklingskonsulent i JAC Vestegnen, som er områdets største virksomhed med 400 brugere og 150 medarbejdere.

Vi håber, at du følger med i de seneste tendenser i socialpolitik og praksis. Du får nemlig rig mulighed for at bringe din viden og erfaring i spil, når du skal drive og understøtte udviklingsprocesser i samarbejde med ledergruppen på tværs af de enkelte tilbud. Du vil også få opgaver internt i de enkelte tilbud og eksternt i forhold til det tværgående samarbejde med andre områder i kommunen.

Kommunalbestyrelsen har besluttet, at det specialiserede socialområde for både børn og voksne skal analyseres. Vi forventer derfor, at der i kølvandet på analysen vil blive en række konsulentopgaver, hvor Handicap, Psykiatri og Misbrug skal gennemføre større forandringer.

Om jobbet

Du kan forvente en bred palet af opgaver, der udspringer af både aktuelle behov i området og af mere strategiske og politiske behov.

Du skal bistå socialchefen og de øvrige ledere i området med projekt- og procesledelse i både interne projekter og på tværs af områder og forvaltninger i et tæt samarbejde med andre udviklingskonsulenter. Du skal udarbejde notater, analyser og sagsfremstillinger til den administrative og politiske ledelse.

Du skal facilitere workshops og udviklingsprocesser, bl.a. i forbindelse med opfølgning på kommunens handicap- og psykiatripolitik og fornyelse af tilbuddenes drifts- og udviklingsplaner.

Vi forventer af dig

Du har en lang videregående uddannelse – gerne samfundsvidenskabelig. Det er en fordel, at du har erfaring fra en lignende stilling eller har generel erfaring inden for området. Og så må du gerne:

· Tage ansvar og ejerskab til opgaverne fra start til slut

· Være vedholdende og kreativ

· Opstille scenarier og mulige løsninger på paradoksale og komplekse problemstillinger

· Have blik for potentialerne i det tværgående samarbejde

· Synes at politik er spændende. I Brøndby er politik et holdspil, hvor du er med til at spille din ledelse og

politikere gode.

· Synes det er sjovt at bevæge dig på alle niveauer i kommunen, såvel på broen som i maskinrummet - men

også på gaden blandt de mennesker, som det hele drejer sig om.

· Elske at kommunikere og formidle svært stof til andre

· Være en god, sjov og rummelig kollega, der bidrager til at skabe en god stemning

Som områdets eneste udviklingskonsulent vil du få et tæt samarbejde med ledergruppen og stabens jurist. Du har derfor store muligheder for selv at sætte dit præg på jobbet. Du vil få en stor berøringsflade til kommunens øvrige udviklingskonsulenter og indgå i tværgående samarbejder med disse.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen er snarest muligt og på fuld tid. Hjemmearbejde kan aftales i begrænset omfang. Løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomsten, eventuelt som specialkonsulent.

Om os

Se www.brondby.dk/om-kommunen/organisation/social-og-sundhedsforvaltningen

Brøndby Kommune på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/brondby-kommune/

Vil du vide mere:

Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte socialchef Bo Kristiansen. Ring på tlf. 60 10 44 41, eller send en SMS, så jeg kan ringe dig op.

Ansøgningsfrist:

9. januar 2022. Kvalificerede ansøgere vil løbende blive indkaldt til samtale, så skynd dig at sende en ansøgning.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Brøndby
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Smørum

    Would you like a career where you contribute to bringing sound to the millions of people worldwide living in silence? Are you attracted by a company where a distinct can-do attitude and sense of pu..
    • Forretningsudvikler
    • Smørum
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Er du en person, der trives med en alsidig arbejdsdag? Kan du lide at identificere forbedringsmuligheder og implementere praktiske løsninger baseret på fakta? Så kunne du være den perfekte kandidat..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som vinduespudser hos Coor i storkøbenhavn vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betyd..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you a driven and passionate scientist with a background in amylin or incretin biology? Do you wish to make a significant impact on our research initiatives and contribute to the development of .
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4