Rekrutteringsfirma

business development manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Randstad søger på vegne af Deloitte en Process Manager til Deloittes interne økonomiafdeling. Som Process Manager i Deloitte Finance bliver du ansvarlig for at lede og drive en eller flere af virksomhedens økonomiprocesser og får derved mulighed for at sætte dit præg på en af Danmarks bedste økonomiafdelinger.

Beskrivelse af Deloitte


Deloitte Finance er den interne økonomiafdeling i Deloitte Danmark, og den består af 40 dygtige og engagerede medarbejdere, der arbejder sammen om al intern økonomistyring, herunder regnskab, controlling, rapportering og business partnering. Afdelingen er i gang med en større transformation med henblik på at blive mere international, mere forretningsorienteret og mere værdiskabende på tværs af Deloitte Danmark. Med udgangspunkt i din interesse for at skabe forandringer og din evne til at strukturere og levere kvalitet i alt, hvad du gør, er det Deloittes intention, at du bliver en del af den transformation.

Deloitte Finance arbejder hver dag dedikeret for at skabe værdi for interne såvel som eksterne kunder på en arbejdsplads med en klar strategisk ambition og høj integritet. Som Process Manager i Deloitte Finance bliver du tilbudt et udfordrende job med mulighed for både personlig og faglig udvikling. Samtidig vil du være med til at skabe og forme din egen rolle som Process Manager.

Deloitte leder efter to Process Managers: én til CtC-processen (Client-to-Cash) og én Process Manager til RtR-processen (Record-to-Report) og PtP-processen (Purchase-to-Pay).

Om stillingen


Som Process Manager vil du, alt afhængig af dine kompetencer og interesser, arbejde med standardisering og optimering af én eller flere økonomiprocesser i samarbejde med nationale og internationale interessenter. Endvidere vil du spille en vigtig og aktiv rolle på rejsen mod at udvikle samt forbedre brugen af Deloittes nye globale SAP-platform. Deloitte forventer, at du er i stand til at udfordre og ændre de allerede etablerede økonomiprocesser og systemopsætninger og dermed sikre, at afdelingen er i konstant udvikling.

Andre nøgleopgaver inkluderer:
• Forstå end-to-end-processen, herunder hvem der er ansvarlige for hvilke dele af processen samt hvilken værdi processen skaber for interne og eksterne kunder
• Forstå systemopsætningen, herunder hvad der er best-practice i Deloittes nye globale SAP-platform
• Analysere og prioritere procesproblemer samt have det overordnede overblik over incidents og ændringsanmodninger
• Varetage og drive kommunikation og samarbejde med globale interessenter såvel som andre Process Managers i Danmark og I udlandet
• Gennemgå og vurdere indvirkningen af ændringsamodninger rejst af Deloitte i andre lande
• Sikre at ændringer og løsninger identificeres, testes og implementeres i Deloitte Danmark
• Drive og kommunikere ændringer til Deloittes interne og eksterne kunder
• Udvikle KPI’er og målinger med henblik på at vurdere og styre driften af end-to-end-processerne
• Sikre at alle opgaver udføres i overensstemmelse med de lokale og globale retningslinjer, adfærdskodekser, politikker, procedurer, kontroller og juridiske krav.

Process Manageren bliver en del af ”Finance Strategic Projects”-teamet og vil rapportere til lederen af dette team. Yderligere vil Process Manageren få en stor berøringsflade med interne nationale og internationale teams samt eksterne leverandører.

Du har følgende kompetencer og erfaring:
• En relevant kandidatuddannelse inden for økonomi eller IT
• 2-5 års erfaring med at arbejde med processer, gerne fra et konsulenthus, en international virksomhed eller fra en BPO-/SSC-/GBS-organisation
• Erfaring med projektledelse og procesforbedringer, gerne CtC-, RtR- eller PtP-processer
• Det er en fordel at have erfaring med SAP S/4 HANA
• Tidligere erfaring eller interesse i at designe forretningsprocesser i SAP
• Erfaring inden for change management er en fordel, men ikke et krav
• Fremragende kommunikations- og faciliteringsevner
• Stærke analytiske evner og viden om best-practice indenfor økonomiprocesser
• Modet til at implementere forandring og evnen til at påvirke forskellige interessenter på tværs af Deloitte
• Engelsk på højt niveau både mundtlig og skriftligt, andre sprog er også en fordel

Du trives med at arbejde i et dynamisk og ambitiøst team. Du er nysgerrig, struktureret og organiseret. Yderligere elsker du at arbejde i teams og fremmer samarbejde med andre for at sikre kontinuerlig værdiskabelse i en spændende og kompleks virksomhed i et internationalt miljø.

Om virksomheden


Deloitte driver fremskridt. Deloitte tilbyder globale integrerede rådgivningsydelser, der omfatter Audit & Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory og Tax Consulting. Vi hjælper vores kunder med at udmærke sig overalt i verden gennem vores rådgivning, som er baseret på dyb industriekspertise og faglig indsigt. Deloitte investerer i kompetente mennesker med mange forskellige talenter og baggrunde og giver dem mulighed for at opnå mere, end de ville kunne andre steder. Vores arbejde kombinerer rådgivning med handling og integritet. Vi tror på, at når vores kunder og samfundet er stærkere, så er vi det også.

Ansøgning og kontakt


Randstad varetager denne rekrutteringsproces. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Steffen Paaske Christensen på tlf. 25 97 44 29. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Er du en person, der trives med en alsidig arbejdsdag? Kan du lide at identificere forbedringsmuligheder og implementere praktiske løsninger baseret på fakta? Så kunne du være den perfekte kandidat..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som vinduespudser hos Coor i storkøbenhavn vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betyd..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Calling all innovators, disruptors, and dreamers! Join L’Oréal, the world's #1 beauty company present in over 150 markets. For over 100 years, we’ve been transforming, fueled by data, tech, i..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Copenhagen, Denmark About the jobDo you enjoy interacting with a diverse set of colleagues around learning and development and are you more organised than most people? As Training Coord..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 2
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 3
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4