Skarpe C# udviklere til System Team i komplekst IT-program

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du en faglig skarp udvikler, der motiveres af høje kvalitetskrav og kan levere på dem? Vil du arbejde med moderne teknologier og udvikle it-løsninger, der er væsentlige for toldbehandling i Danmark? Så er du vores nye kollega!

Du bliver en del af System Team i Toldprogrammet EUTK, hvor 30 af dine nærmeste kolleger arbejder. Vi er et stærkt team af medarbejdere og konsulenter, der udvikler fremtidens løsninger til glæde for hele Toldprogrammet. System Team har fire fokusområder: Automatisering, Data Infrastruktur, Sikkerhed og Drift. Derudover har vi også ansvaret for DevOps implementering og afvikling i Toldprogrammet, og vi er med til at modne hele processen omkring kontinuerlig udvikling og test af systemer.

Du skal være med til at skabe nye veje med automatiseret test på vores Azure platform
Den første nøgleopgave, vi har brug for din ekspertise til, er at bygge videre på en testdatagenerator, der får en bred anvendelse i Toldprogrammet. Testdatageneratoren skal være med til at sikre, at det meget store testarbejde, der ligger foran os, understøttes.

Toldprogrammet består af mange systemer, som alle har behov for tilpassede testdata, så vi på betryggende vis kan sende vores løsninger i produktion. Netop de mange systemer og de tilhørende store mængder data gør, at genereringen af testdata er nødvendig.

Vi udnytter mange af de facetter, der findes i C# og på .Net-platformen, og er altid åbne for nye indspark og forslag til løsninger og tilgange generelt - så her er der rig mulighed for, at du kan give dit besyv med og blive en del af holdet fra start af. Opgaven omfatter blandt andet, at du får aktiv andel i at:

  • drive den fysiske opbygning af rammeværk for non-funktionelle tests på tværs af porteføljen
  • deltage i fortolkning af krav til 3. parts systemer under udvikling samt verifikation af samme
  • bistå i design og initiel eksekvering af non-funktionel test E2E til best-practice

Sideløbende med udviklingsopgaverne benytter vi DevOps til mange af de løsninger, vi leverer. Har du erfaring, viden eller interesse herfor, er der rig mulighed for, at du kan bevæge dig ind på dette område som en del af de samlede leverancer.

Vi anvender nogle af de nyeste teknologier – det samme gør du
Testdatageneratoren befinder sig i et miljø, hvor vi i høj grad lever efter tilgangen ’Azure first’. Vi har derfor Azure Public Cloud, Terraform, Javascript og .Net Core som de vigtigste platforme og værktøjer. Vi udvikler i C# med understøttelse af XML og forventer derfor, at du har erfaring i disse værktøjer og at du allerede har et godt kendskab til samspillet mellem XML og XSD.

Du har

  • kendskab til moderne udviklingsmiljøer
  • stor og bred erfaring i C# samt interesse i at lære nye områder at kende
  • erfaring med agil udvikling og meget gerne under rammeværket SAFe

Vi arbejder med rammeværktøjet SAFe (Scaled Agile Framework) og er lige nu organiseret i 3 Agile Release Trains (ART). Vi har et Solution Train som koordinerer på tværs, har det samlede overblik og sikrer den samlede digitale løsning. Det er en fordel, at du har kendskab til disse værktøjer og begreber. Hvis du ikke har, skal vi nok lære dig det.

Du får et spændende og udfordrende job inden for et område som tillægges stor fokus, og hvor personlig udvikling vægtes højt. Vi er et kontor i udvikling og har en uformel omgangstone, hvor vi er meget opmærksomme på vigtigheden af daglige sparring medarbejdere imellem og som en af forudsætningerne for at skabe fremtidssikrede løsninger.

Toldprogrammet (EUTK)
I Toldprogrammet er vi pt. ca. 400 medarbejdere, herunder både interne medarbejdere og eksterne konsulenter. Vi har mange forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring og arbejdsglæde meget højt. Stemningen er god mellem os, omgangstonen uformel og selvom vi har travlt, spiller vi hinanden gode. Vi bor i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg lige ved Flintholm station og har fri parkering i kælderen.

Den nye EU-toldlovgivning medfører væsentlige ændringer både for det danske erhvervsliv og i Toldstyrelsen, hvor hovedparten af den samlede IT-portefølje skal udskiftes. Det vil have meget stor betydning for den danske import og eksport, for det indre marked, for vores danske virksomheder og for vores kolleger i Toldstyrelsen, som vi arbejder tæt sammen med.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 4. januar 2022 kl. 10. Vi afholder løbende samtaler, indtil vi har fundet de rette kandidater.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Henrik Schønning på 72373016 eller Jan Thorbjørn Bolton på 72375638.

Der kan indgå en kodecase, logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Udvikling- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Frederiksberg
  • Mandag den 17. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 4
9. august 2024 4
8. august 2024 4