Udviklingskonsulent til socialområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Er du udviklingsorienteret og har erfaring med projektledelse og traditionelle udviklingsopgaver? Har du erfaringer fra unge, voksen-social og psykiatriområdet? Og kan du udvikle i et tæt samspil med ledelsen og driften? Så får du hos os en helt unik mulighed for sætte det hele i spil.

I Center for Job & Socialservice lægger vi vægt på at være med helt fremme i udviklingen af vores indsatser til borgerne. Vi er ambitiøse og resultatorienterede. Vi har lokalpolitikernes bevågenhed, og politikerne understøtter og forventer, at centret fortsætter den udviklingsorienterede tilgang.
Vi har en klar holdning til, at udvikling foregår side om side med løsning af driftsopgaver. Og så er vi optaget af, at vores borgere skal opnå størst muligt effekt af de tilbud vi giver til dem.

Organisering

Center for Job & Socialservice varetager opgaver inden for beskæftigelse, integration, ungevejledning, handicap, psykiatri, misbrug og indsats til socialt udsatte. Du skal arbejde i et mindre sekretariatet med i alt 5 konsulenter, der arbejder med opgaver inden for analyse, strategi, udviklingsarbejde, politisk betjening, ledelsesunderstøttelse og personaleadministration. Centret ledes af en centerchef samt en jobcenterchef og en socialchef. Referencen er til Centerchefen, men du vil i dagligdagen have et tæt samarbejde med især socialchefen men også resten af ledelsen i centret.

Dine opgaver

Du kommer til at arbejde bredt men primært med det sociale område, og du skal understøtte centrets samlede opgaveportefølje, lige fra at varetage projektledelse til at skrive politiske sager.

Aktuelt er vi i gang med at implementere en sammenhængende ungeindsats i vores Ungecenter. Du vil få en meget aktiv rolle i processen sammen med socialchefen, lederen af Ungecentret samt et eksternt konsulentfirma. Herudover har vi politiske overvejelser om omorganisering af vores sociale botilbud med henblik på at skabe flere lokale tilbud, som du også vil få en væsentlig aktie i at udvikle. Og så skal du løbende have et blik for hvordan vi i alle sammenhænge kan få indsatserne på det sociale område til at spille konstruktivt sammen med beskæftigelsesområdet.

Vores forventninger til dig

Som udviklingskonsulent skal du kunne varetage diverse drifts- og sekretariatsopgaver på et fagligt højt niveau i samarbejde med kollegerne i sekretariatet, ledelsen og centrets øvrige medarbejdere. Du skal have erfaring med udvikling og understøtte, at centret kommer i hus med de opstillede mål, og at der bliver fulgt op på, om det vi gør virker.

Vi forventer, at du kan opfylde flest mulige af følgende krav til stillingen:

Faglige kompetencer

  • Har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse eller tilsvarende
  • Har erfaring fra det specialiserede socialområde
  • Har erfaring med udvikling og ledelse af projekter, herunder implementering af projekterne, så de får liv i organisationen og kan udvikle centret i de ønskede retninger
  • Har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation, indsigt i betjeningen af politiske udvalg og meget gerne erfaring med at skrive politiske sager
  • Har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner.

Personlige kompetencer

  • Besidder kompetencer, der understøtter innovation og nytænkning og kan være med til at spotte synergieffekter og nye muligheder i forhold til at integrere indsatser inden for social- og beskæftigelsesområdet
  • Har gennemslagskraft og indlevelsesevne til at få tingene til at ske - også i en organisation, hvor hverdagen er travl og der er stolte faglige traditioner
  • Er fleksibel og projektorienteret og evner både at planlægge en proces og afvige fra planen, hvis forholdene ændrer sig
  • Er positiv, serviceminded og god til at samarbejde med forskellige faggrupper
  • Udviser selvstændighed og ansvarsbevidsthed i opgaveløsningen.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Du får et job på en spændende arbejdsplads, hvor du har stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde. Det er et alsidigt job, hvor dagene sjældent ligner hinanden. Du får hjælpsomme kollegaer og en arbejdsplads med en uformel omgangstone. Der er plads til faglige diskussioner, refleksion og personlig udvikling.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Center for Job & Socialservice på www.greve.dk.
Du er også velkommen til at kontakte centerchef Gitte Lind på tlf. 20 45 93 25 mail: [email protected] eller socialchef Mariann Mikkelsen på tlf. 21 84 40 14 mail: [email protected]

Løn og ansættelse

Din løn fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og efter principperne i Ny Løn, med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Stillingen er til besættelse 1. oktober 2020.
Vi holder ansættelsessamtaler den 25. august 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Greve
  • Tirsdag den 18. august 2020

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Project Manager til Energy Management

    Brænder du for at understøtte samfundets grønne klimaomstilling og hjælpe virksomheder til at opnå deres klimamålsætninger? Så har IQ Energy Nordic jobbet til dig.Hvem er vi hos IQ Energy Nordi..
    • Forretningsudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Erfaren markedsudviklingskonsulent

    Erfaren markedsudviklingskonsulent Implementering og change kommunikation Er du en erfaren og dygtig implementerings- og changekonsulent, der brænder for at implementere og kommunikere o..
    • Forretningsudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Senior Global Trial Manager - Cardiovascular

    Do you want to make a difference to both people and society? Do you dream of becoming part of international clinical trial teams as we set out on a journey into new and exciting therapeutic area..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Greve over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2