Digitaliseringskonsulent med flair for implementering søges til It og digitalisering i Greve kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vi søger en, der kan styrke og udvikle samarbejdet på tværs af organisationen samt bidrage til og selvstændigt at lede mindre digitaliseringsprojekter og andre udviklingsinitiativer med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Vi søger en der:

  • Har viden og erfaring fra en politisk ledet organisation, gerne en kommune
  • Har god erfaring med koordinering af større leverancer og flair for projektledelse
  • Har erfaring med implementering og udvikling af It leverancer
  • Kan facilitere processer, arbejdsgrupper og tværgående samarbejdsfora
  • Er servicemindet, kommunikerende og udadvendt og kan samarbejde bredt på alle organisatoriske niveauer – fra slutbruger til kommunaldirektør
  • Har et godt overblik og arbejder struktureret
  • Der bidrager positivt til det kollegiale fællesskab.

Greve Kommune har en decentral organisering af it og digitalisering, hvor kommunens syv centerchefer ejer egne fagløsninger og har egen organisering omkring it og digitalisering. Kommunen har udliciteret it-drift og support til en ekstern driftsleverandør. It-infrastrukturen (netværk mv) varetages fortsat in-house. I Greve Kommune er vi ca. 3200 it-brugere fordelt på 80 lokationer. Greve Kommune er medlem af Digitaliseringsforeningen Sjælland (Digit).

Som digitaliseringskonsulent i it og digitaliseringsteamet i Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening bliver du del af et velfungerende team. Teamet varetager en aktiv portefølje bestående af flere interne, tværgående, fælleskommunale og fællesoffentlige initiativer, samt en løbende opgave med at sikre og udvikle it-driften i samarbejde med fagområder og driftsleverandører. Du kommer til at referere til It- og Digitaliseringschefen.

Opgaver og ansvarsområde
Som digitaliseringskonsulent bliver du ansvarlig for en række tværgående leverancer, der er centralt forankret i It og digitalisering. Pt. implementerer vi bl.a. en ny ESDH-løsning, Teknisk understøttelse af NSIS, IdM-system, lov om webtilgængelighed, Mit Overblik m.fl.

Dit opgaveområde vil blandt andet omfatte leverancestyring, forandringsledelse, implementering og planlægning i organisationen omkring digitalisering. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger og får samarbejdspartnere i hele organisationen.

Om dig
Vi forestiller os, at duhar en relevant akademisk uddannelse og minimum 2 års erfaring fra en tilsvarende stilling – som fx digitaliseringskonsulent, koordinator eller lignende. Du kan dokumentere erfaring med ledelse af aktiviteter indenfor digitalisering, har et solidt metodekendskab inden for forandringsledelse og/eller projektledelse. Du har desuden erfaring med at have mange bolde i luften og et godt fokus på forretningsbehov, styring og værdiskabelse.

Løn og tiltrædelse
Lønnen forhandles efter gældende overenskomst. Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse senest den 1. juni 2021.

Hvis du vil vide mere
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål om stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt. Henvendelse kan rettes til It- og Digitaliseringschef Jesper Storgaard på tlf. 4397 9538 eller Digitaliseringskonsulent Anette Neergaard Timm på tlf. 4397 9520.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er fredag den 14. maj 2021. Vi indkalder løbende til samtaler, så send os din ansøgning hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Greve

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Translational Imaging Specialist

    Do you have strong technical acumen with experience in advanced imaging techniques? Would you like to contribute with your expertise to support molecular imaging solutions in projects across our R&.
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Team Lead for Clinical Supplies Development

    Are you an authentic and strong people leader, eager to set the direction through a team of specialised Project Professionals in Clinical Supplies? Are you eager to be part of an area, where [xxxxx]
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Erfaren Markedsudviklingskonsulent

    Erfaren Markedsudviklingskonsulent Implementering og change kommunikation Er du en erfaren og dygtig implementerings- og changekonsulent, der brænder for at implementere og kommunikere o..
    • Forretningsudvikler
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Greve over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2