Udviklingskonsulent til Center for Job & Socialservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

I Center for Job & Socialservice lægger vi vægt på at være med helt fremme i udviklingen af beskæftigelses- og socialindsatsen. Vi er både ambitiøse og resultatorienterede, og afprøver gerne nye metoder eller deltager i udviklingsprojekter, når vi kan se en effekt for borgerne. Vi har lokalpolitikernes bevågenhed, og politikerne forventer og understøtter at centret fortsætter både den resultat- og udviklingsorienterede tilgang.

Vi har derfor brug for en udviklingskonsulent der har et indgående kendskab til beskæftigelsesområdet, der kan understøtte såvel centrets ledelse, servicere vores politikere, og samtidig har lyst og evner til at løse de mere lavpraktiske driftsopgaver, der også er en del af hverdagen.

Organisering

Center for Job & Socialservice består af to hoved-fagområder: Beskæftigelses- og socialområdet, der i den daglige drift ledes af henholdsvis en jobcenterchef og en socialchef.

I centret er der et mindre sekretariat som understøtter fagområderne. I sekretariatet er der i alt 5 medarbejdere, der arbejder med opgaver inden for analyse, strategi, ledelsesunderstøttelse, politisk betjening, udviklingsarbejde og personaleopgaver. Stillingen som udviklingskonsulent tilknyttes organisatorisk sekretariatet med reference til centerchefen.

Dine opgaver

Du kommer til at arbejde primært med beskæftigelsesområdet, og opgaverne bliver i et spænd fra at bistå med databearbejdning til brug for analytiske og strategiske overvejelser, varetage konkret projektledelse til at skrive politiske sager. Du skal arbejde tæt sammen med centrets jobcenterchef og udviklingschef og med din viden bidrage til at understøtte vores beskæftigelsesindsats.

Aktuelt er vi i gang med at skabe indsatser som kan nedbringe ledigheden grundet COVID-19 krisen, så vi igen kan komme tilbage på et lavt ledighedsniveau.

Herudover skal du understøtte jobcenterchefen i et nyt ledelseskoncept for styring og opfølgning af beskæftigelsesindsatsen, og indgå i arbejdet med implementering af nyt ledelsesinformations-system.

Udover opgaver i centret, skal du skal være indstillet på at arbejde på tværs i organisationen med både ledere og medarbejdere i hele Greve Kommune. Vi arbejder aktivt med at udvikle og forbedre kommunens styring. Vi bruger effektkæden som metode, når vi arbejder med effektmål, som politikerne har vedtaget. Vi udvikler os løbende i dette arbejde og bidrager aktivt i den tværgående udvikling.

Vores forventninger til dig

Som udviklingskonsulent skal du kunne varetage såvel udviklings-, som drifts- og sekretariatsopgaver på et fagligt højt niveau.

Vi forventer, at du kan opfylde flest mulige af følgende krav til stillingen:

Faglige kompetencer

  • Har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse eller tilsvarende
  • Har et bredt kendskab til beskæftigelsesområdet og aktuel lovgivning
  • Er i stand til at bearbejde data og oversætte disse til strategi og udviklingsinitiativer
  • Har erfaring med udvikling og ledelse af projekter, herunder implementering af projekterne, så de får liv i organisationen
  • Har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation, indsigt i betjeningen af politiske udvalg og erfaring med at skrive politiske sager
  • Har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner

Personlige kompetencer

  • Besidder kompetencer, der understøtter innovation og nytænkning og kan være med til at spotte synergieffekter og nye muligheder i forhold til at integrere indsatser inden for social- og beskæftigelsesområdet
  • Har gennemslagskraft og indlevelsesevne til at få tingene til at ske - også i en organisation, hvor hverdagen er travl og der er stolte faglige traditioner
  • Er fleksibel og projektorienteret og evner både at planlægge en proces og afvige fra planen, hvis forholdene ændrer sig
  • Er positiv, serviceminded og god til at samarbejde med forskellige faggrupper
  • Udviser selvstændighed og ansvarsbevidsthed i opgaveløsningen

Hvad kan vi tilbyde dig?

Du får et job på en spændende arbejdsplads, hvor du har stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde. Det er et alsidigt job, hvor dagene sjældent ligner hinanden. Du får hjælpsomme kollegaer og en arbejdsplads med en uformel omgangstone. Der er plads til faglige diskussioner, refleksion og personlig udvikling.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Center for Job & Socialservice på www.greve.dk. Du er også velkommen til at kontakte centerchef Gitte Lind på tlf. 20 45 93 25 mail: [email protected] eller jobcenterchef Mette Munk Sauvr på tlf. 20 63 70 96 mail: [email protected].

Løn og ansættelse

Din løn fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og efter principperne i Ny Løn, med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Stillingen er til besættelse 1. november 2021 og vi glæder os til at modtage din ansøgning senest 6. september 2021. Vi holder ansættelsessamtaler den 13. september og 15. september 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Greve

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • (Senior) Project Manager, Global R&D

    [xxxxx] A/S◀ is currently looking for a (Senior) Project Manager to join our Pulmonology & ENT solutions team in Global R&D. Do you carry a solid experience in Project Management within the Med..
    • Forretningsudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Project Manager, Digital Communication Solutions –...

    Do you want to implement digital communication solutions for our customers? Are you an experienced and dedicated Project Manager with a passion for delivering high-quality results? Do you thrive in..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Senior/Principal Scientist in the Kidney Biology D...

    Are you ready to contribute to groundbreaking advancements in chronic kidney disease research? Do you have a passion for driving drug discovery initiatives that can change the lives of patients? If..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Greve over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3