Udviklingskonsulent/projektleder med fokus på udviklingen af læringsmiljøer og bygningsforhold søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

I Greve Kommune står vi overfor at skulle renovere flere af vores dagtilbud og skoler – og det er renovering i stor skala. Samtidig er vi i den heldige situation, at kommunen vokser i antal borgere og en del af disse er de mindste af vore borgere. Derfor skal vi også bygge nye dagtilbud.

Vi søger en udviklingskonsulent/projektleder, som kan styre de indledende faser i projekterne, som skal i gang. I Greve arbejder vi med en model, hvor det er fagcentrene, der styrer de første faser i renoverings- og byggeprojekterne. I de faser handler det om at få fagligheden arbejdet ind i byggeprojekterne – hvordan skal et moderne dagtilbud eller en moderne skole indrettes for bedst muligt at kunne understøtte og løfte den pædagogiske opgave med børnenes udvikling, læring, dannelse og trivsel?

Du bliver ansat i Center for Dagtilbud & Skoler. Centeret er et af kommunens fagcentre, og vi har ansvaret for drift og udvikling af kommunens dagtilbud, skoler og klubber.

Hvad bliver din rolle?

Du kommer til at indgå i et samarbejde med de øvrige konsulenter på området, og du vil have en tæt forbindelse til andre centre på rådhuset, særligt Center for Teknik & Miljø. Samtidig vil du også komme til arbejde sammen med de decentrale ledere og medarbejdere i de dagtilbud og skoler, som står for at skulle renoveres.

Du kommer til at være projektleder på flere projekter på samme tid, og du bliver det centrale omdrejningspunkt i både udvikling og koordinering. Du skal styre projekterne fra starten, hvor vi rammesætter og fastlægger det ”pædagogiske design”, og du skal have snor i alle vores samarbejdspartnere og sørge for, at projektet går i den rigtige retning med overholdelse af deadlines. Du slipper projektet, når selve byggefasen eller renoveringen går i gang.

Ud over fokus på projekterne skal du kunne se dig selv i en ”sprællemandsfunktion”, hvor opgaverne spænder vidt, og hvor hverdagen rummer en vis uforudsigelighed. Ud over de konkrete opgaver vil du således indgå i forskellige arbejdssammenhænge, hvor du skal arbejde på tværs af fagområder – det være sig skoler, fritid, det sociale o.a.

Hvad er forventningerne?

Vi forventer ikke, at du har erfaring med byggesager, men du skal have solid erfaring med at lede projekter, og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation. Du skal kunne skabe mening og ejerskab i samarbejde med mange forskellige aktører. Samtidig er du stærk i planlægning, prioritering og organisering. Du må også gerne komme med en baggrund fra det pædagogiske – det kan være som pædagog, lærer eller andet, hvor du har haft ”hands-on” med arbejdet med børn og pædagogiske læringsmiljøer.

Du kan kommunikere tydeligt både på skrift og i tale til institutioner såvel som politikere.

Du skal kunne bidrage selvstændigt, opsøgende og konstruktivt til den fælles opgaveløsning.

Ud over opgaveløsningen, så er det en forventning, at du bidrager til det sociale liv i centret. Vores trivsel er høj, og alle har en andel heri.

Center for Dagtilbud & Skoler

Center for Dagtilbud og Skoler er et spændende sted at arbejde, med højt til loftet, høj kadence i opgaveløsningen og høje faglige krav. Vi har godt humør, gode kolleger og lægger vægt på sociale relationer.

Det praktiske

Ansættelsen er på fuld tid og sker efter gældende overenskomst. Forventet tiltrædelse er pr. 1.1.2022. Der afsættes tid til to ansættelsesrunder. Første runde forventes at være d. 15.11 og anden runde d. 17.11.

Ansøgningsfrist

11.11.2021.

Spørgsmål til stillingen?

Kontakt centerchef Klaus Øvre Bentsen på 20 47 51 03.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Greve

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Smørum

    Would you like a career where you contribute to bringing sound to the millions of people worldwide living in silence? Are you attracted by a company where a distinct can-do attitude and sense of pu..
    • Forretningsudvikler
    • Smørum
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Er du en person, der trives med en alsidig arbejdsdag? Kan du lide at identificere forbedringsmuligheder og implementere praktiske løsninger baseret på fakta? Så kunne du være den perfekte kandidat..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som vinduespudser hos Coor i storkøbenhavn vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betyd..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you a driven and passionate scientist with a background in amylin or incretin biology? Do you wish to make a significant impact on our research initiatives and contribute to the development of .
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Greve over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1