Junior Business Developer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Junior Business Developer


Vil du arbejde med strategi, idé- og konceptudvikling samt beslutningsoplæg til direktionen og bestyrelsen? Har du evner inden for PowerPoint, tal og excel-modeller samt stakeholder management – og formår du, at samarbejde og inddrage relevante partnere på tværs af organisationen i projekter og workshops? Så læs endelig videre her, da du kan være vores nye Junior Business Developer.

VIRKSOMHEDSPROFIL
Dansk Sundhedssikring A/S er på bare 10 år blevet Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Det er vi, som følge af vores sundhedsfaglighed, vores store fokus på data og ikke mindst vores dedikerede medarbejdere. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er det, der driver os.
Vi er en dynamisk og agil virksomhed med kort vej fra idé til handlig.

OM STILLINGEN
I jobbet vil du komme til at forme samt understøtte vores strategiske udvikling både på vores eksisterende markeder, nye segmenter samt geografiske vækstmarkeder med nye produkter og strategiske samarbejder på tværs af finans- og sundhedssektoren.

Du bliver en del af vores afdeling Forretningsudvikling & analyse, hvor du blandt andet vil kunne se frem til at understøtte vores fælles rejse ind på nye geografiske vækstmarkeder og privatkundemarkedet i Danmark. Du kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem strategi, markedsføring, markedsanalyse og tal, kommunikation, IT, digitalisering og almen projektledelse hvor du får et indgående kendskab til udviklingsstadier som pilot-test, proof-of-concept, m.v.
Du får en vigtig rolle i at holde overblik over udviklings-og projektporteføljen samt prioritere, sammen med ledelsen, i projektlandskabet og planlægge eksekveringsrækkefølgen i samarbejde med vores PMO.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • At supportere med præsentationer til direktions- og bestyrelsesniveau
  • Månedlig opdatering af projektporteføljen og rapportering til direktionen
  • Facilitere projektprioriteringsmøder i vores nyoprettede Business Development Forum
  • Udarbejdelse af analyser og beregninger på kommercielle forretningsprojekter sammen med BI-kollegaerne i dit team Forretningsudvikling & Analyse, hvor du samtidig formår at formidle let forståeligt (f.eks. i powerpoint)
  • Holde overblik over udviklings-og projektportefølje samt prioritere, sammen med ledelsen, i projektlandskabet og planlægge eksekveringsrækkefølgen sammen med vores PMO
  • Understøtte salg med go-to-market plan, ideer og materialer til nye produkter
  • Være brobygger mellem det strategiske kommercielle sigte og den mere detaljerede, systemløsningsmæssige udvikling samt go-to-market kommunikation og salg af nye produkter henvendt til nye segmenter
  • Udvikle og belyse koncepter hele vejen rundt 360 grader helt fra sundhedsindsigter, slutkundebehov, markeds-og og konkurrentindsigt over til økonomi, proces flow mapping og konsekvenser for en endelig implementering af konceptet


DIN PROFIL
Du læser på en lang videregående uddannelse, f.eks. cand.merc. eller statskundskab og har erfaring fra tidligere studiejob (f.eks. et konsulenthus). Men vigtigst er, at du har mod på at prøve kræfter med strategi- og analysearbejde hos Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Med din erfaring, kan du organisere og strukturere projekter af forskellige størrelser helt fra planlægningen til organisering og facilitering af arbejds- og styregrupper, beslutningsreferater m.v.
Dine kommunikative færdigheder er gode, og du evner at formidle komplekse problemstillinger på en let forståelig måde, både på dansk og engelsk, skriftligt som mundtligt. Du er fortrolig med Office-pakken, og er en kompetent bruger af PowerPoint og Excel.

Vi er en ung, agil virksomhed som vækster, hvorfor det er vigtigt, at du har et can-do startup-mindset, hvor du både motiveres af høje krav samtidig med, at der er fart på. Din arbejdsform er derfor kendetegnet ved at være agil og struktureret.
Som person er du initiativrig og udadvendt - og med dit store drive og ambitionsniveau sikrer du fremdrift i dine opgaver, hvorfor du reagerer hurtigt, når der opstår barrierer for en eventuel fremdrift.
Du har en god forretningsforståelse både på det kommercielle, økonomiske, risiko-og compliancemæssige plan. Du er nysgerrig på forskellige faglige specialer og har blik for nye ideer og muligheder med en naturlig lyst til, at blive klogere og dygtigere.
Du trives med at arbejde selvstændigt og bringe opgaver – og på sigt måske endda hele projekter – helt i mål i samspil med organisationen. Samspillet med organisationen er enormt vigtigt i denne rolle, hvorfor det er afgørende, at du er en teamplayer, der har lyst til at arbejde tæt sammen med både kollegaerne i teamet men også med resten af virksomheden på tværs af faggrupper.
Du trives med at være en super-generalist som kan lidt af det hele, fremfor at sidde dybt specialiseret i ét område.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Du tilbydes en spændende og udviklende stilling på ca. 15-20 timer ugentligt.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt og har gode personaleforhold. Lønnen forhandles på baggrund af din uddannelsesmæssige baggrund samt kompetencer, og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker frokostordning.
SØG JOBBET
Du kan sende dit CV, eksamensbevis samt en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte, Strategic Business Developer, Mads Hennelund, på tlf. +45 22219021

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er med over 475.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning, at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 200 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Herlev

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Smørum

    Would you like a career where you contribute to bringing sound to the millions of people worldwide living in silence? Are you attracted by a company where a distinct can-do attitude and sense of pu..
    • Forretningsudvikler
    • Smørum
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Er du en person, der trives med en alsidig arbejdsdag? Kan du lide at identificere forbedringsmuligheder og implementere praktiske løsninger baseret på fakta? Så kunne du være den perfekte kandidat..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som vinduespudser hos Coor i storkøbenhavn vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betyd..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you a driven and passionate scientist with a background in amylin or incretin biology? Do you wish to make a significant impact on our research initiatives and contribute to the development of .
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3