Business Development Specialist, XPress Eksport

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Job Req Number: 53739
Time Type: Full Time

Kan du lide at sætte kunden i centrum og tilbyde løsninger, der er skræddersyet kundens behov? Nu har du mulighed for at blive en del af et ambitiøst team hos DSV XPress Eksport, hvor vi er på udkig efter en analytisk stærk profil, der brænder for at optimere processer og levere kundeservice i særklasse. Lyder det som noget for dig? Så læs endelig videre.

Du bliver en del af en Danmarks største transport- og logistikvirksomhed, hvor ambitionerne er store - og hvor vi altid samler på de dygtigste kolleger. Vores afdeling er kendetegnet ved et positivt og uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet, fokus på karriereudvikling, spændende arbejdsopgaver og tæt sparring med dygtige og erfarne kollegaer.

DSV XPress Eksport består af 20 kolleger, der tilsammen sikrer hurtige og effektive kurerløsninger og årligt håndterer mere end 3 millioner forsendelser til hele verden.

Vær’ med til at sikre høj ekspertise og service i verdensklasse

God sparring er centralt for vores forretning og sikrer at det er trygt, enkelt og effektivt at samarbejde med os. Med andre ord lever og ånder vi for godt købmandskab – og ikke mindst for at levere “Red Carpet Service-oplevelser” til alle vores kunder.

Grundet fortsat vækst, er der nu behov for et særligt talent, der kan fungere som bindeleddet mellem salg og de operationelle funktioner. Som det vigtige bindeled, bliver du specialisten i vores skræddersyede XPress-løsninger og TMS-systemer og supporterer vores salg og operation med at vinde, fastholde og udvikle på vores kunder.

Du bliver en del af vores kontor i Horsens, hvorfra du arbejder tæt sammen med vores operation og Business Development-team. Dine primære opgaver bliver:

  • Præsentation, udarbejdelse og gennemgang af XPress-løsninger til nye kunder samt vedligeholdelse af løsninger for eksisterende kunder.
  • Ansvarlig for implementering af nye kunder.
  • Analyse af kundeaktivitet samt opfølgning herpå.
  • Support i tender-bearbejdning med fokus på løsninger, simulering og dataanalyse.

For at blive en succes hos os, er det vigtigt, at du deltager i kundemøder sammen med kolleger fra Business Development. Her vil du fungere som systemspecialisten, der kan opfange de tekniske detaljer i kundernes behov og hjælpe med at finde de rigtige løsninger.

Din rolle i DSV XPress Eksport vil ikke udelukkende være supporterende. Du vil også få frie tøjler til at afprøve dine evner indenfor forretningsudvikling og dine idéer til alt fra nye produkter til optimering af arbejdsgange og systemer, vil være kærkomne.

Om dig

Der er mange indgangsvinkler til stillingen her. Måske du har en uddannelse eller erfaring inden for spedition/fragt, IT eller salg – f.eks. salgskoordinering, salgssupport, internt salg eller Key Account Management.

Vi lægger vægt på nedenstående kompetencer:

  • Interesse og gerne erfaring indenfor transport/fragt.
  • Kvalitetsbevidst, struktureret og vedholdende.
  • God forståelse for IT (vi skal naturligvis oplære dig i systemerne, det er blot vigtigt, at du har evnen og lysten til at lære nye systemer).
  • Forståelse for hvordan du skaber de bedste kundeoplevelser.
  • Indsamling, bearbejdning og præsentation af data.
  • Flydende på dansk er et must - og engelsk, vil være et stort plus.

Du bliver en del af et dynamisk team, hvor du får frihed under ansvar og mulighed for selv at være med til at præge dagligdagen. Hos DSV lægger vi vægt på den enkeltes faglige og personlige udvikling - og du får derfor gode muligheder for indflydelse og karriereudvikling.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Vi ser frem til at høre fra dig.

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. 75,000 employees in more than 90 countries work passionately to deliver great customer experiences and high-quality services – as part of the operation or in a variety of supporting roles. If you have drive and talent and enjoy responsibility, we’ll give you the support you need to explore your potential and forward your career.

Read more at www.DSV.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Horsens

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage ansvar og være en nøglespiller i vores kunders digitale transformation? Bliv en del af vores team som digitaliseringskonsulent hos Grant Thornton i Randers, hvor vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med fokus på både faglig og personlig udvikling. Om stillingen.
    • Forretningsudvikler
    • Østjylland
    Få mere info
  • Project Manager

    <p>Do you have experience with project and discipline management of large and complex electrical installations and automation solutions for the utilities sector? Do you want to push the bound..
    • Forretningsudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Coor søger afløser til rengøring hos West Pharmace...

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som afløser hos West Pharmaceutical vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betydning fo..
    • Forretningsudvikler
    • Østjylland
    Få mere info
  • Eftermarkedselev, Business Development Center

    [xxxxx] er i rivende udvikling, og vi søger en engageret eftermarkedselev til vores Business Development Center i Aarhus. Vi tilbyder en unik mulighed for at lære om bilbranchen, mens du bli..
    • Forretningsudvikler
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1