Forretningsanalytikere til Team Unilogin hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Ønsker du at være en del af et team, hvor vi arbejder tæt sammen om udvikling og vedligehold af loginløsninger, bl.a. Unilogin? Og vil du være med til at løse mange forskellige opgaver, men samtidig være den, der holder datasikkerhedsfaklen højt?

Styrelsen for It og Læring (STIL) søger forretningsanalytikere, der vil være med til at sikre, at vi får tænkt datasikkerhed ind i alt, hvad vi gør.

Vi er en ambitiøs styrelse, der vil være blandt de bedste!


I STIL har vi ansvaret for udvikling og drift af Børne- og Undervisningsministeriets it-løsninger. Vi vil være de bedste i staten til at skabe værdi ved hjælp af it.

I styrelsen er der mulighed for at arbejde med mange forskellige aspekter af it-understøttelsen på børne- og undervisningsområdet. Vi vil sørge for, at du får en grundig indkøring i de opgaver, du skal løse, og teamsamarbejdet gør, at du altid vil have nogen at sparre med.

Dine opgaver


Du får en varieret hverdag, hvor vi løfter opgaver og deler ansvar som et team, og hvor du er med til at præge udviklingen af vores kritiske it-løsninger fra den første idé til ibrugtagning og den efterfølgende vedligehold og drift.

Du bliver ansat som forretningsanalytiker og dine opgaver vil fx være:

  • at gennemføre risikoanalyser, it-revisioner og NSIS-revisioner, der alle skal sikre, at vi opfylder alle krav til datasikkerhed
  • at afklare hvad teamet skal lave, definere acceptkriterier, udarbejde user stories og kvalitetssikre nye funktionaliteter, så vi i fællesskab sikrer hurtige og skarpe leverancer med fokus på forretningens behov
  • at hjælpe med stort og småt, så vi i teamet kommer i mål med vores opgaver.

Du vil bruge og udvikle dine kompetencer på mange forskellige måder, og du vil få dygtige og engagerede kolleger, hos vores udviklingsleverandører og i resten af Børne- og Undervisningsministeriet.

Om dig


  • Du brænder for datasikkerhed og vil gerne bringe det i spil i arbejdet med kritiske it-løsninger
  • Du er klar til at sætte dig ind i de bagvedliggende logikker og forudsætninger for sikre loginløsninger, også når det bliver meget nørdet, så du kan være med til at finde løsninger, der tager hensyn til ønsker, der kan gå i forskellige retninger
  • Du kan formidle udfordringer og løsningsmuligheder både skriftligt og mundtligt på en enkel måde, så både kolleger, eksterne interessenter og andre involverede kan forstå det.

Vi opfordrer både nyuddannede og erfarne til at søge stillingerne. Du kan have en relevant akademisk uddannelse, måske inden for it, men det kan også være du overrasker os med din uddannelsesmæssige baggrund.

Vi tilbyder


Work-life balance. Vi arbejder generelt inden for normal arbejdstid og har fokus på work-life balance. Vi tilbyder, at man kan have op til to faste hjemmearbejdsdage om ugen som supplement til vores almindelige flexordning. Som ansat i Staten får du 6. ferieuge, samt bliver en del af den offentlige pensionsordning.

Fokus på samarbejde og et godt arbejdsmiljø. Du vil indgå i et engageret og tværfagligt agilt team, hvor samarbejde er i højsædet. Vi har et hyggeligt og uformelt arbejdsmiljø med en høj grad af fleksibilitet, og så lægger vi vægt på, at vi har det sjovt sammen, og at der skal være plads til alle.

Løn- og ansættelsesvilkår


Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Du ansættes enten som fuldmægtig, eller med de rette kvalifikationer og erfaring, som specialkonsulent.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt. Arbejdsstedet er Styrelsen for It og Læring, Vester Voldgade 123, 1552 København V.

Vil du vide mere?


Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at sende en sms til product manager Sanne Maaløe-Andersen på tlf. 2132 1853, som herefter vil ringe dig op.

Sådan søger du


Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest søndag den 18. september 2022 i vores rekrutteringssystem via linket.

Vi afholder 1. samtaler tirsdag den 27. september. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at besvare en kognitiv test, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Om Styrelsen for It og Læring


Styrelsen for It og Læring er en styrelse under Børne- og Undervisningsministeriet. Med brug af it og læring understøtter vi ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data.

STIL beskæftiger ca. 370 medarbejdere i København og Aarhus.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København V
  • Søndag den 18. september 2022

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Er du en person, der trives med en alsidig arbejdsdag? Kan du lide at identificere forbedringsmuligheder og implementere praktiske løsninger baseret på fakta? Så kunne du være den perfekte kandidat..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Forretningsudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København K

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Forretningsudvikler
    • København K
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som vinduespudser hos Coor i storkøbenhavn vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betyd..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København V over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0