Rekrutteringsfirma

COO søges til Min By Media

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Min By Media er på en spændende vækstrejse i Danmark og i Europa, og de vil have dig ombord. Er du en erfaren, kommerciel profil med skarpe lederegenskaber og stor gennemslagskraft? Er du stærk rent kommunikativt og ved du, hvordan man opbygger en organisation, skaber tillidsfulde relationer og sunde partnerskaber? Så er du måske den COO, vi leder efter.


betterpeople søger på vegne af Min By Media ApS en COO.


Som COO i Min By Media indtræder du i en fremadstormende medievirksomhed med store ambitioner og planer om at vækste. Du vil sidde på kontoret i enten København eller Aalborg alt efter din geografiske placering. Som COO vil du få en indflydelsesrig rolle med ansvar for flere vigtige områder. Du vil blandt andet komme til at varetage personale- og ledelsesansvar, foretage økonomi- og likviditetsstyring, samt sikre, at opgaver og processer forløber, som de skal. I rollen ligger der yderligere et ansvar for at opbygge og videreudvikle organisationen i samspil med organisationens CEO.

Som COO kommer du til at spille en afgørende rolle i forbindelse med udvidelsen af Min By Media i flere byer både i Danmark og internationalt. Der vil være arbejdsopgaver, der blandt andet omhandler opstart af nye byer samt kapitalrejsning eksternt. Det er derfor også centralt, at du er skarp på produktudvikling, hvor du kan være med til at bygge på den eksisterende forretning. En anden væsentlig opgave vil være at udarbejde og eksekvere planer samt strategier for, hvordan Min By Media blandt andet starter nye byer op. Endeligt er det vigtigt, at du kan udarbejde både en plan B og C for projektet eller opgaven, hvis ikke plan A går som forventet. Du refererer til organisationens CEO, og du kommer til at indgå som del af ledelsesteamet, hvor du bidrager til det strategiske, organisatoriske, økonomiske og kommercielle arbejde i Min By Media.

Drevet og forretningsorienteret profil
For at blive en succes i rollen forestiller vi os, at du har en solid forretningsforståelse, et stort drive og menneskelig indsigt, og du evner at skabe og vedligeholde relationer. Du er ordentlig og respektfuld i din relation til andre, og du er ikke bange for at konfrontere udfordringer, så længe det sikrer fremdrift. Du har en kommerciel uddannelsesbaggrund som eksempelvis cand.merc. og har solid erfaring fra tidligere, tungere roller med blandt andet kapitalrejsning, organisationsudvikling, økonomistyring og strategiarbejde.

Som person er du udadvendt, og du henter din energi ved at være i kontakt med andre. Du er visionær og formår nemt at formidle budskaber på alle niveauer med både gennemslagskraft og troværdighed. Din tilgang til udfordringer og opgaver er løsningsorienteret, innovativ og professionel, og du tager ansvar for dine valg og de projekter, du igangsætter. Du har øje for nye muligheder, og du bidrager med ideer til nye koncepter og produkter i takt med, at Min By Media vokser. Vi ser også gerne, at du har en iværksætterånd, idet din rolle og dine opgaver vil involvere udvikling af ideer og projekter. Hertil har du også en stærk økonomisk forståelse. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til mediebranchen.

Indflydelsesrig stilling med gode vækst- og udviklingsmuligheder
I rollen som COO vil du få et udfordrende og indflydelsesrigt job i en virksomhed med gode vækstmuligheder. Du kommer blandt andet med på opstarten af Min By Medias internationale start, hvor du bliver medansvarlig for at starte nye spændende europæiske byer. Som COO vil du opleve rejsedage i forbindelse med opstarten og åbningen af nye byer. Hos Min By Media vil du opleve en følelse af at være en del af et ung virksomhed, hvor der er frihed under ansvar samtidig med, at der en fleksibel tilgang til arbejdet. Derudover bliver du en del af et større team, der går den ekstra mil for hinanden og organisationen.

Min By Media ApS
Min By Media ApS blev stiftet i 2016, og har siden skabt stærke online nyhedsmedier om henholdsvis København (MigogKbh), Aarhus (MigogAarhus), Odense (MigogOdense) og Aalborg (MigogAalborg). Virksomheden har i dag de største digitale bymedier i landets fire største byer, og rammer 1,9 mio. danskere hver måned. På sociale medier har Min By Media samlet over 325.000 aktive følgere. De fire nyhedsmedier samler alt det, som både lokale i byerne og turister skal vide – fra events, musik og spisesteder til byens first movers og erhvervslivet.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail [email protected]. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København

Lignende jobs

  • Two Consortium Project Managers Based in Copenhage...

    DanChurchAid (DCA) is positioning with new initiatives to advance our efforts on local leadership and partnerships globally. To support these efforts, DCA is looking for one or two Consortium Proje..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Global Advocacy Advisor (maternity cover)

    Who are we? DRC´s Global Advocacy Unit sits within the Department of Partnerships, Advocacy and External Relations (PAER) The Global Advocacy Unit is the custodian, convener, and coordinator f..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Digital forretningsanalytiker

    I [xxxxx] er digitalisering højt på dagsordenen, til fordel for både kunder, samfund og medarbejdere. Forretningens digitale behov strækker sig bredt fra kundeløsninger, store anlægsprojekter, ekst..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Project Manager, Digital Communication Solutions –...

    Do you want to implement digital communication solutions for our customers? Are you an experienced and dedicated Project Manager with a passion for delivering high-quality results? Do you thrive in..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
4. oktober 2024 73
3. oktober 2024 66
2. oktober 2024 69
1. oktober 2024 60
30. september 2024 68
29. september 2024 67
28. september 2024 71
27. september 2024 72
26. september 2024 75
25. september 2024 74
24. september 2024 70
23. september 2024 75
22. september 2024 73
21. september 2024 73
20. september 2024 75
19. september 2024 73
18. september 2024 74
17. september 2024 78
16. september 2024 78
15. september 2024 82
14. september 2024 80
13. september 2024 83
12. september 2024 78
11. september 2024 73
10. september 2024 77
9. september 2024 77
8. september 2024 78
7. september 2024 73
6. september 2024 74
5. september 2024 73
4. september 2024 74

Værd at vide når du søger job som forretningsudvikler i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer