Rekrutteringsfirma

Business Development Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Business Development Manager

Bliv bindeleddet mellem salg og leverance inden for komplekse IT-løsninger. En af Danmarks mest spændende IT-virksomheder søger en Business Development Manager. Stillingen er nyoprettet, og du får mulighed for at forme dit eget job i en virksomhed, der byder på stor personlig fleksibilitet og en performancekultur, hvor alle går efter at vinde.

Comit er ”… bare et anderledes sted. Både hvad angår vores IT-løsninger, men også friheden og det kollegiale sammenhold. Vi investerer i vores kollegaer og tager årlige kick off-møder forskellige steder i både ind- og udland,” fortæller COO Reza Vahdati.

Som Business Development Manager får du en central rolle, der samler både leverance, salg og regnskab, og din funktion vil derfor variere alt efter kunde og samarbejdspartner. Du vil blive en fast del af tilbudsfasen med mødeaktivitet hos kunderne, udarbejdelse af tilbud og analyse af behov. Som Business Development Manager skal du skabe relationer til kunderne på faste statusmøder, og din personlige rolle bliver at skabe mere værdi for kunden ved at lytte til og forstå deres behov.

En vinderkultur med fokus på sammenhold

Som virksomhed bygger Comit på en performancekultur, hvor der måles på fastlagte KPI’er, og hvor den enkelte medarbejder går efter målet hver gang. Det kollegiale sammenhold er stærkt, teamet er dynamisk og du får gode muligheder for at videreudvikle din faglighed i mange retninger. Med en flad struktur er der plads til at give din mening til kende, og så længe du når dine mål, er der stor fleksibilitet i jobbet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • opsalg/mersalg til eksisterende kunder
  • teknisk presale for sælgerne
  • stand-in for Service Delivery Management
  • udarbejdelse af tilbud og kontraktoplæg for Account Manager til eksisterende og newbizz kunder i samarbejde med IT-arkitekten
  • opfølgning på og salg til eksisterende outsourcing kunder

Vi forventer, at du har flere års erfaring med pre-sales og/eller account management samt tilbudsgivning, ligesom det er essentielt, at du personligt har en løsningsorienteret vindermentalitet og aldrig går på kompromis med fællesskabet og egne resultater. Du skal beherske dansk og engelsk i skrift og tale, og det er et ekstra plus, hvis du har erfaring med datacenterarkitektur.

Vi løfter i flok, men giver plads til den enkelte

Hos Comit får du en arbejdsplads med fokus på en god og sund virksomhedskultur, hvor alle medarbejdere trives, arbejder i samme retning og løfter i flok. Samtidig får du stor fleksibilitet i forhold til arbejdstid og –sted, så længe du når dine mål, ligesom du forkæles med massageordning, sundhedsforsikring, løbende teambuilding og fejring af resultater.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt - vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen at kontakte DEDIKATION på [email protected] eller 71 74 74 78

DEDIKATION – Hire for attitude, train for skills!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Søborg

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Frederiksberg

    servicespecialist til køling af databasecentreHar du en baggrund som køletekniker, og brænder du for at være en del af et fantastisk team af servicespecialister inden for Critical Cooling af da..
    • Forretningsudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Coor søger Planlægningschef

    Har du erfaring som leder og brænder du for at levere god service og trives du en driftsvirksomhed med stor omskiftelighed? Så er det måske dig, der skal være vores nye planlægningschef.Harmone..
    • Forretningsudvikler
    • Herlev
    Få mere info
  • Expert Business Developer with strategic mindset a...

    Job ID: 26280 Would you like to support the commercial development of Wealth Management Denmark? We are now looking for a Strategy Partner to support Wealth Management Denmark’s commercial dev..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 5
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 7
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 6
3. september 2024 9
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 9
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 9
27. august 2024 10
26. august 2024 9
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 10
21. august 2024 7