Rekrutteringsfirma

Business Developer til det engelske marked!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg



Som Business Developer er det dig, der er helten, når det gælder lead-generering, relationsopbygning og eksekvering af markedsføringskampagner. Og lige nu har du en unik mulighed for at komme med p
å en spændende international vækstrejse!

Taler og skriver du engelsk på modersmålsniveau? Har du kendskab til økonomi og/eller regnskab? Kunne du tænke dig et job med stor fleksibilitet hvad angår arbejdssted og arbejdstider? Og har du lyst til at være med til at udbrede kendskabet til en international og nyligt børsnoteret software-virksomhed med kæmpestort potentiale.

Så har vi jobbet til dig her!

Virksomheden hedder Konsolidator A/S og er en ambitiøs specialistvirksomhed, som har udviklet et cloud-baseret, finansielt konsoliderings- og rapporteringsværktøj – Konsolidator®. Med fokus på et udbredt behov blandt koncerner har virksomheden udviklet en simpel og intuitiv applikation, som kan gøre fremtidens regnskabsafdelinger langt mere effektive, end de er i dag. Konsolidator har succes med sit produkt og vækster derfor hastigt - ikke blot i Danmark men også ud over landets grænser. Derfor har virksomheden brug for folk med forskellig sproglig baggrund, der kan hjælpe med salgets tidlige faser i de forskellige lande – og lige nu er det Storbritannien, der er fokus på.


Et frit job med gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet



Jobbet som Business Developer indebærer lead generering ved hjælp af værktøjer så som LinkedIn Sales Navigator og diverse internationale og lokale virksomhedsdatabaser. Dernæst udsendelse af mails på baggrund af leadlister. Og endeligt opkald til og opfølgning på de virksomheder, der viser interesse og bookning af møder. Hele processen skal administreres og registreres i Konsolidator’s CRM system.

I jobbet hos Konsolidator vil du blive en del af et stærkt team med gode kolleger, der arbejder med hhv. systemudvikling, salg og markedsføring samt onboarding/implementering. Med jobbet som Business Developer vil du få en høj grad af fleksibilitet i dit arbejdsliv. Du kan i et vist omfang arbejde hjemmefra, hvis du ønsker det, og du kan tilpasse dine arbejdstider til dit privatliv. Der er således også mulighed for at arbejde på deltid, hvis du ønsker det. Aftenarbejde vil også være muligt i passende omfang.


Din faglige og personlige profil



Vores tanker om din faglige baggrund spænder bredt. Din nøjagtige uddannelse og dit erhvervsforløb er ikke altafgørende. Men et vist kendskab til økonomi og/eller regnskab er nødvendigt, ligesom erfaring med salg via mail og/eller telefon vil være en fordel, men ikke et must. Vigtigt er det naturligvis, at du har lyst til et fleksibelt job, hvor du kan gøre brug af dine sproglige kompetencer, og hvor du sammen med resten af teamet kan være med til at udvikle Konsolidator’s forretning ved at udbrede kendskabet til virksomheden på det internationale marked. Hvad du ikke har prøvet før, kan du lære. Du vil naturligvis få et grundigt introduktionsforløb, hvor du vil blive sat ind i alt, hvad du behøver at vide, herunder de IT-systemer der anvendes.

På det personlige plan forestiller vi os en profil, der har gå-på-mod og selvdisciplin til at holde salgsprocessen i gang med mails og opkald. Ydermere forventer vi, at du er i besiddelse af følgende personlige egenskaber:
  • Du taler og skriver engelsk på modersmålsniveau
  • Du er teamorienteret
  • Du er struktureret og administrativt stærk
  • Du følger op og følger tingene til dørs
  • Du sikrer kvalitet
  • Du er stabil og tålmodig
  • Du er serviceminded

Sammen med resten af dit team er du med til at generere leads og booke møder til konsulenterne ude i marken. Du drøfter løsningen med kunden og sikrer løbende opfølgning, indtil mødet er kommet i kalenderen.


Konsolidator tilbyder



Udover gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet i jobbet, tilbyder Konsolidator et venligt arbejdsmiljø med højt til loftet og korte beslutningsveje samt en god fast løn med mulighed for en ekstra bonus, når det går godt.

Konsolidator A/S har som mål at være det førende konsolideringssystem i Danmark og globalt. Startende med Norden, DACH, UK og Benelux er strategien at fortsætte til andre europæiske markeder. Så hvis du har lyst til at være med til at udvikle en spændende og ambitiøs virksomhed langt ud over Danmarks grænser, så kom med i Konsolidator-teamet!


Interesseret?



Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
Managing Partner Mette Landau fra Landau Global Search & Selection
på mobil: + 45 2190 2188.

Landau Global Search & Selection varetager rekrutteringsprocessen, og ansøgninger vil blive læst løbende. Vi forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Tiltrædelse snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om Konsolidator på www.konsolidator.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Søborg
  • Fredag den 26. juli 2019

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Frederiksberg

    servicespecialist til køling af databasecentreHar du en baggrund som køletekniker, og brænder du for at være en del af et fantastisk team af servicespecialister inden for Critical Cooling af da..
    • Forretningsudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Coor søger Planlægningschef

    Har du erfaring som leder og brænder du for at levere god service og trives du en driftsvirksomhed med stor omskiftelighed? Så er det måske dig, der skal være vores nye planlægningschef.Harmone..
    • Forretningsudvikler
    • Herlev
    Få mere info
  • Expert Business Developer with strategic mindset a...

    Job ID: 26280 Would you like to support the commercial development of Wealth Management Denmark? We are now looking for a Strategy Partner to support Wealth Management Denmark’s commercial dev..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 5
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 7
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 6
3. september 2024 9
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 9
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 9
27. august 2024 10
26. august 2024 9
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 10
21. august 2024 7