Er overskriften for dit næste skridt i karrieren; Tilbudsstrategi, PQ og Kommunikation?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Så har vi nogle spændende resultater for dig at jagte som tilbudskoordinator i Norconsult; et rådgiverfirma i eksplosiv vækst med ambitioner for din nye stilling og stærke forudsætninger for succes.

Hos Norconsult får du et fagligt dygtigt team i ryggen - en agil og letbenet maskine - som er konkurrencedygtig på prissætning af projekter, og et job hvor din rolle er strategisk vigtig og højt prioriteret.

Fra dag ét vil du blive involveret i strategiske beslutninger, lægge din egen strategi for tilbudsgivningen sammen med direktøren for byggeri, som du referer til, og med sparring fra Norconsults dygtige tilbudskoordinator, der nærmer sig pensionsalderen.

Du er en tydelig succes i jobbet, når du:

  • Vinder flere opgaver. Ønskescenariet er, at vi lander dobbelt så mange projekter som i dag inden for de første 1-2 år af din ansættelse.
  • Lægger en god tilbudsstrategi sammen med direktøren indenfor de første måneder i jobbet. Formentligt med fokus på flere større sager.
  • Løbende udvider vores netværk og promoverer Norconsult. Du er ambassadør når du booker og deltager i diverse møder og netværksfora. Det tydelige tegn på succes er, når de bedste arkitekter og entreprenører ringer til dig/os for at sætte et hold.
  • Inkorporerer Norconsults kommunikationsværktøjer i din salgs/tilbudsstrategi og tager ansvar for kommunikationsarbejdet.
  • Er pennefører og sætter en dyd i at skrive et godt og vindende tilbud.
  • Er glad for at gå på arbejde og smitter din store interne berøringsflade med god energi.

Afhængigt af din motivation forestiller vi os, at rollen over tid udvikler sig til, at din stabile performance sætter dig i stand til at få beslutningskompetencen omkring, hvilke opgaver vi skal byde ind på. I takt med virksomhedens vækst er det ikke usandsynligt, at vi ansætter endnu en tilbudskoordinator, som du får et formelt eller uformelt ledelsesansvar for - afhængigt af din motivation. Måske vælger du at fokusere din energi, der hvor du befinder dig allerbedst i enten netværks- og salgsarbejdet eller i PQ og tilbudsgivningen.

Norconsult er…

… en nordisk virksomhed med i alt ca. 4000 medarbejdere. Der er 210 i Danmark, hvoraf 90 befinder sig på kontoret i Herlev, som denne stilling rent geografisk er tilknyttet. Norconsult er både arkitekter og ingeniører, og du vil få en bred berøringsflade i organisationen og samarbejde med alle i huset samt dine tilbudskoordinator-kolleger på de andre adresser.

Vi forestiller os, at du…

… Er arkitektuddannet, og at tilbudsgivningens kunst ikke er ny for dig. Uddannelsen er ikke det springende punkt, men du har erfaring med tilbudsgivning i byggebranchen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Herlev
  • Onsdag den 17. juli 2019

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Frederiksberg

    servicespecialist til køling af databasecentreHar du en baggrund som køletekniker, og brænder du for at være en del af et fantastisk team af servicespecialister inden for Critical Cooling af da..
    • Forretningsudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Coor søger Planlægningschef

    Har du erfaring som leder og brænder du for at levere god service og trives du en driftsvirksomhed med stor omskiftelighed? Så er det måske dig, der skal være vores nye planlægningschef.Harmone..
    • Forretningsudvikler
    • Herlev
    Få mere info
  • Expert Business Developer with strategic mindset a...

    Job ID: 26280 Would you like to support the commercial development of Wealth Management Denmark? We are now looking for a Strategy Partner to support Wealth Management Denmark’s commercial dev..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
20. september 2024 4
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2