Boligsocial udviklingskonsulent til Høje-Taastrup Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Kan du løfte Høje-Taastrup Kommunes udsatte boligområder i samarbejde med den almene sektor? Så er jobbet i Team By- og boligudvikling lige dig.

I Høje-Taastrup Kommune arbejder vi tæt sammen med den almene sektor og andre aktører om at realisere den politiske vision om en kommune i social balance – uden udsatte boligområder og parallelsamfund. Vi tilbyder et attraktivt job med faglige udfordringer, hvor du har mulighed for selv at præge opgaveløsningen.

Du får ansvar for samarbejdet med den almene sektor om udviklingen og implementeringen af boligsociale helhedsplaner i tæt koordination med de kommunale indsatser. Du bliver også ansvarlig for gennemførelse af styringsdialogmøder og indgåelse af anvisningsaftaler med boligorganisationerne.

I Høje-Taastrup Kommune er vi i fuld gang med store fysiske omdannelsesplaner for de udsatte boligområder. Du skal være med til at koble det boligsociale arbejde med de fysiske omdannelser med henblik på at fremme social inkluderende boligområder. Endelig skal du arbejde med udviklingen af den kommunale kernedrift i de udsatte boligområder.

Du får en stor bred kontaktflade i og udenfor organisationen, og du samarbejder og koordinerer bredt med aktører, som bidrager til, at det boligsociale arbejde bliver en helhedsorienteret indsats.

Du skal have lyst og evne til at indgå i og skabe samarbejder med lokale og eksterne parter, fordi det et helt nødvendigt for at skabe resultater. Vi forventer, at du har en god forståelse for udviklings- og planlægningsprocesser og en evne til at styre processer med mange aktører, som har forskellige synspunkter, dagsordener og interesser.

De boligsociale indsatser stiller også krav til samarbejde og koordinering på tværs af kommunens fagcentre. Vi søger en person, der har forståelse for de forskellige faglige perspektiver, og som kan styrke det tværgående arbejde og et bredt forankret ejerskab til det boligsociale arbejde.

Du bliver en del af Team By og Boligudvikling – et fagligt stærkt team, som arbejder med strategiske indsatser, byudvikling, områdefornyelse, boligsociale indsatser og integrationsindsatser. Vi har fokus på at kombinere de fysiske og sociale indsatser og herigennem lykkes med at skabe attraktive bydele, som er integreret i den omkringliggende by.

Vi arbejder med egne ansvarsområder om vores fælles kerneopgave. Vi har ugentlige teammøder med fokus på sparring, og vi er gode til at engagere os i hinanden, være nysgerrige og støtte hinandens opgaver. Du bliver en del af et uformelt og rart arbejdsmiljø med humor og højt til loftet.

Vi er en del af Byrådscenteret. Du skal have lyst til at arbejde i en politisk styret organisation, tæt på topledelsen. Vi forventer, at du kan levere politisk betjening af høj kvalitet, også når deadlines er barske. Du skal være god til at se forskellige udviklingsveje når vi møder komplekse udfordringer og som har evnen til at omsætte disse til beslutningsoplæg.

Vi har brug for dig, der er en kompetent boligsocial udviklingskonsulent, og som sammen med os kan skabe resultater. Vi forventer, at du:
  • Har erfaring med boligsociale indsatser på et centralt niveau i en kommune eller boligorganisation, og du har et stærkt kendskab til den almene sektor.
  • Har en uddannelse på kandidatniveau, som er relevant i forhold til arbejdet med boligsociale indsatser.
  • Er dygtig til at drive proces og udviklingsopgaver og du er en skarp formidler af visioner, mål og resultater.
  • Det er en fordel, hvis du har godt kendskab til almenboligloven, som er grundlaget for vores styringsdialog og aftaler med boligorganisationerne om udlejning mv.

Yderligere oplysninger om jobbet
Jobbet er en fastansættelse på fuld til og med ansættelse 1. oktober 2021. Løn aftales i henhold til gældende overenskomst og reglerne om lokal løndannelse.

Ansøgningsfristen er den 15. august. Vi forventer at holde samtaler den 19. eller 20. august 2021.

Vil du vide mere eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamleder Rune Bæklund på tlf. 51243156


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Taastrup
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som vinduespudser hos Coor i storkøbenhavn vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betyd..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you a driven and passionate scientist with a background in amylin or incretin biology? Do you wish to make a significant impact on our research initiatives and contribute to the development of .
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Bagsværd

    Do you have the skills and the experience to set a clear direction and inspire an experienced team to produce great results? Are you eager to work with complex problem-solving related to downstream..
    • Forretningsudvikler
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Glostrup

    Er du på udkig efter et job, hvor du kan bruge dine hænder til praktisk arbejde, og vil du være med til at klargøre politibiler? Så har vi jobbet til dig. Coor søger en dygtig handyman m/k, der er .
    • Forretningsudvikler
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 7
19. juni 2024 8
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 6
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3