Vi søger pædagoger med store drømme for både børn og voksne…

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Kunne du tænke dig et job, hvor der er plads til at drømme stort, og hvor du kan være med til at sætte dit præg på udviklingen af den pædagogiske praksis? Og brænder du for at skabe det bedste dagtilbud med børnenes udvikling og trivsel i centrum? Så har vi det helt rette job til dig.

Jeg hedder Ane og er pædagogisk leder i Kogletræet, som er en del af Klynge B sammen med to andre institutioner; Stjernehuset og Eventyrhuset. Trine er pædagogisk leder i Stjernehuset, og vi leder sammen efter de helt rigtige medarbejdere til at stige ombord på en spændende udviklingsrejse, som vi skal i gang med. Vi glæder os til at tage imod dig og få dig med på holdet.

Vi er to forholdsvis nye ledere i de to institutioner, og vi drømmer om at skabe det bedste dagtilbud for vores skønne og glade børn, men vi mangler dig, der ligesom os, drømmer om en hverdag præget af høj faglighed og voksne som virkelig vil børnene. Voksne som formår at justere sig og at skabe nogle pædagogiske rammer, så alle børn som bliver mødt i øjenhøjde.

Du tager altid udgangspunkt i barnets perspektiv, når duplanlægger og udfører de pædagogiske aktiviteter, som er med til at udvikle og gøre børn glade. For os er det vigtigste, at børnene trives, fordi vi har skabt de bedste betingelser for et godt børneliv. Et børneliv, hvor de voksne er tydelige, relationskompetente og aktivt deltagende og/eller understøttende i børns leg. Og voksne, der skaber rum for fordybelse og nærvær.

Vi drømmer om en hverdag, hvor vi går struktureret til opgaverne med et positivt sind og et stort engagement. En hverdag, hvor vi stiller krav til os selv og vores pædagogiske praksis, og hvor vi er bevidste om, hvad vi gør, og hvorfor vi gør det. I Klynge B’s dagtilbud har vi fokus på fællesskab og på, at det skal være rart og sjovt at være her for både børn og voksne. Vi hylder forskellighed og sammen hjælper vi hinanden med at lykkes med vores fælles kerneopgave.

Du får en nærværende og tilgængelig leder uanset, om du ønsker at blive ansat i Kogletræet eller Stjernehuset. I det samlede ledelsesteam er vi optaget af arbejdsglæde og trivsel, og du skal sammen med alle dine nye kollegaer være med i et forløb, hvor vi sætter fokus på, hvad der gør os glade for at gå på arbejde, og vi tror på, at når vi lykkes – så trives vi!

Der er et stærkt netværk i klyngen med rig mulighed for faglig sparring og udvikling, bl.a. fra vores faglige fyrtårne og sprogvejledere. Vi har også buddyordning, som betyder, at du får en buddy, når du starter, som du både kan bruge til faglig sparring, men også en, som kan hjælpe dig med at falde hurtigt til kollegialt og socialt.

Kogletræet er en integreret institution, og vi ansætter kollegaer til hele huset. Pt. er de ledige stillinger i vores børnehaveteam, men som medarbejder i Kogletræet, skal du kunne træde til, der hvor der er behov. Du har en vis portion af erfaring med dig og er opdateret på din faglighed og pædagogikken. Du har erfaring med at arbejde systematisk ud fra et konkret pædagogisk fundament og tager ansvar for de aftaler, der er indgået. Og så er det en fordel, hvis du har erfaring med sprogtrappen og RAMBØLL. Du vil også have mulighed for at få en særlig rolle i at være fagligt fyrtårn.

I Stjernehuset vil du bidrage til at forme den pædagogiske hverdagspraksis og være med til at opbygge noget nyt og finde vejen i fællesskab. Du har mulighed for at blive en del af både vuggestuen og børnehaven - begge steder har vi nogle dygtige og kompetente børn med ressourcestærke og engagerede forældre. Om du har mange års erfaring eller er helt grøn, er underordnet, så længe du deler vores drømme for børnene og institutionen og har hjertet på rette sted. Du vil også få sparring og supervision fra vores indsatspædagoger og proceskonsulenter til at udvikle din faglighed.

Du er god til at skabe tillidsfulde relationer til både børn, forældre og kolleger – og ser forældresamarbejdet som vigtigt for at understøtte børnene. Hvis du har passion for noget fx musik, udeliv, historiefortælling, kreative aktiviteter eller noget helt femte, så vil vi glæde os til at høre om det, særligt hvordan du ser det bragt i spil sammen med ’vores’ børn.

Ansøgningsfristen er søndag den 15. august 2021
Vi holder løbende samtaler, så søg allerede nu. Ansættelse hurtigst muligt.

Ansøgning, CV og evt. andre relevante dokumenter sendes via kommunens rekrutteringssystem.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Er du blevet nysgerrig? Så spørg endelig…
Du har måske spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, og dem vil vi meget gerne besvare. Du er også meget velkommen til at komme forbi og besøge os. Du kan ringe til pædagogisk leder Ane Mortensen på 31198797, pædagogisk leder Trine Lucky Baadsgaard på 24451078 eller klyngeleder Rikke Tidselholdt Nielsen på 21743029.
Mens du venter, kan du se denne video om, hvordan du bliver taget godt med ombord, som ny pædagog i Høje-Taastrup Kommune. Se også stillingsbeskrivelser for pædagoger og pædagogmedhjælpere i kommunen. Du kan også læse mere om pædagogik, læring og udvikling på kommunens hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du skal sammen med to stuekolleger skabe trygge og udviklende rammer for børn, og være med til at organisere det pædagogiske arbejde med børnene, samt kunne tilbyde spændende og udviklende læringsmiljøer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    er ambitiøs, vedholdende og nærværende i arbejdet med børn helt intuitivt arbejder med anerkendende tilgang i sin praksis og er hjemme i det teoretiske fundament.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 11
20. juni 2024 11
19. juni 2024 12
18. juni 2024 11
17. juni 2024 10
16. juni 2024 11
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 11
12. juni 2024 12
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 15
7. juni 2024 14
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14
4. juni 2024 13
3. juni 2024 13
2. juni 2024 13