Souschef der vil være med til at forme Fremtidens Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du være med til at lede Borgerskolen mod Fremtidens Skole og koble det visionære herfra med de krav og mål, der i øvrigt er til Folkeskolen?

Som souschef på Borgerskolen står du i spidsen for et personale med stort engagement, og du får stor indflydelse på den spændende skoleudvikling, der ligger i visionen om Fremtidens Skole og projektbaset læring. Samtidig får du ledelsesansvar for væsentlige dele af skolens drift og er med til at drive skolen.

Du skal brænde for at ledeen skole, hvor idéer spirer og giver liv til store og små projekter og hvor innovation og nytænkning kan blomstre blandt medarbejderne. Samtidig skal du være optaget af, at driften kører og er vigtig for at skolen lykkes.

Du bliver leder af mellemtrin og udskoling - to fagligt professionelle og erfarne teams, som begge brænder for at skabe meningsfuld læring, der møder elevernes engagement og nysgerrighed. I begge afdeling er der gode erfaringer med tværfaglige læringsforløb og stor lyst til at udvikle læringspraksis og fag.

Du får ledelsesmæssigt driftsansvar, og du har på både mellemtrin og i udskolingen dygtige koordinatorer, som er meget udførende på driften og håndterer bl.a. skemaplanlægning, alholdelse af afdelingsmøder samt planlægger og afholder eksamener. Samtidig bliver du skolelederens vigtige sparringspart ind i skolens økonomi.

Borgerskolens ledelsesstrukturen kan du se her: Ledelsesstruktur Borgerskolen | BORGERSKOLEN (aula.dk).

Du bliver leder i en fantastisk spændende udviklingskommune. På alle skoler drøftes det kontinuerligt, hvordan læring bliver endnu mere begribelig, håndterbar, motiverende og meningsfuldt for den enkelte elev. Herunder hvilke kompetencer eleverne har brug for i det samfund, som de skal uddannes til og være en aktiv del af. Skolerne har stor støtte oppefra, og der har været en omfattende kompetenceudviklingsindsats for alle ledere, lærere og pædagogiske medarbejdere.

På Borgerskolen arbejdes der med projektbaseret læring, og du vil mærke, at der er fokus på at udvikle og understøtte elevernes kompetencer indenfor samarbejde, kreativitet, kritisk tænkning og kommunikation. Sammen øver vi os på den lærer- og lederrolle, som følger med ind i det.

Du bliver leder af en skole, som er nysgerrige på nye måder at møde eleverne og skabe læring og bygge vejen mod Fremtidens Skole.

Læs mere om Fremtidens Skole i Høje-Taastrup Kommune her: Fremtidens Skole | SideTitel From Global (htk.dk) Læs mere om skolen på: BORGERSKOLEN (aula.dk) og

Du skal søge stillingen, hvis:
  • Du er en erfaren personaleleder
  • Du brænder for at skabe verdens bedste skole ud fra tankerne i fremtidens skole
  • Du vil stå i spidsen for mellemtrin og udskoling
  • Du har interesse og erfaring med skoledrift og økonomi og trives med driftssansvar
  • Du kan håndtere travle dage med en dyb indånding og tage en opgave ad gangen
  • Du kan skabe sammenhængskraft og motiverer til samarbejde
  • Du fungerer godt i et ledelsesteam med tæt samarbejde


Yderligere oplysninger
Jobbet er en fastansættelse fuld tid og med ansættelse pr. 1. oktober (mulighed for tidligere opstart).

Borgerskolen har 3 spor samt en gruppeordning med samlet ca. 820 børn og 150 voksne, og et ledelsesteam på seks. Skolen ligger i gåafstand fra Taastrup station og med bus lige udenfor døren.

Ansøgningsfrist den 15. august
Første ansættelsessamtale afholdes d. 19. august i tidsrummet 9-16.00. Anden samtale d. 24.august i tidsrummet 8-15.00. Forud for 2. samtale besvares et spørgeskema til en personlighedsprofil.

I forbindelse med ansættelse indhentes der straffe- og børneattest samt referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder, og du bedes derfor have min. 2 referencer med til samtalen.

Kom på besøg og oplev vores fantastiske skole. Vi vil så gerne vise dig rundt, så du kan mærke Borgerskolens sjæl og miljø, og vi kan svare på alle dine nysgerrige spørgsmål. Ring til skoleleder Anja Møller og få en god snak og aftal evt. et besøg. Du kan få fat i Anja fra d. 4. august på tlf. 24919747.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Taastrup
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potenti..
    • Afdelingsleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 9
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 10
12. juni 2024 9
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 9
8. juni 2024 10
7. juni 2024 10
6. juni 2024 11
5. juni 2024 14