Adjunkt/lektor til professionsbachelor i skat og diplomuddannelse i skat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Brænder du for det skattefaglige område? Har du en profil, der gør, at du både kan undervise og deltage i udviklingsaktiviteter på området? Og har du lyst til at sætte dit præg på de skattefaglige uddannelser på Københavns Professionshøjskole? Så har vi måske et job til dig.

På forvaltnings- og administrationsuddannelserne på Københavns Professionshøjskole (KP) har vi brug for endnu en underviser med kompetencer inden for det skattefaglige område. Det er i stillingen vigtigt, at du kan koble viden og praksis i din undervisningsform. Foruden professionsbachelor i skat omfatter uddannelserne administrationsbachelor, administrationsøkonom og fra august også den nye sundhedsadministrative koordinatoruddannelse.

Du bliver en del af et stærkt hold bestående af 20 engagerede medarbejdere med forskellige kompetencer inden for offentlig forvaltning og skat. På forvaltnings- og administrationsuddannelserne er vi flerfagligt sammensat, og du kommer derfor til at arbejde sammen med kolleger med juridiske, økonomiske, samfundsfaglige, organisatoriske, psykologiske og administrative baggrunde og vil få masser af mulighed for kompetent sparring og feedback og en god daglig dialog om arbejdsopgaver.

Stillingen er placeret på grunduddannelsen professionsbachelor i skat, men vi arbejder tæt sammen med videreuddannelsesområdet, der udbyder diplom i skat, hvorfor der også vil være undervisningsaktiviteter på videreuddannelsen. Vi søger derfor en medarbejder, som kan undervise på både grunduddannelse og videreuddannelse og dermed bidrage til at styrke det samlede skattefaglige miljø på KP.

Om jobbet
Stillingen er fortrinsvis en undervisningsstilling, hvor du i din undervisning skal understøtte den studerendes læring og kompetenceudvikling med fokus på professionsdannelse. Stillingen indebærer dialogbaseret, praksisnær undervisning og vejledning af både unge på grunduddannelse og erfarne praktikere på videreuddannelse samt udvikling af nye aktiviteter og ny viden på de faglige områder.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • undervisning, vejledning og praktikvejledning af studerende og kursister samt sikre en sammenhæng mellem undervisning, praksis og teori
  • planlægning og koordinering af undervisning i samarbejde med kolleger på grunduddannelse og videreuddannelse
  • udvikling af undervisningsmateriale, f.eks. cases, øvelser, eksamensopgaver mv. i tæt samarbejde med dine kolleger
  • udvikling af viden, undervisning, uddannelsestilbud og eksternt samarbejde inden for det skattefaglige område
  • ansvar for udvalgte fag på både grunduddannelse og efter- og videreuddannelse.

Om dig
Du har ambitioner for undervisningen på det skattefaglige område, du er løsningsorienteret og trives med variationen af drifts- og udviklingsorienterede opgaver på tværs af grund- og videreuddannelse.

Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du har en relevant uddannelse på kandidat, master eller lignende niveau, f.eks. cand.jur., cand.merc.jur eller master i skat. Du må meget gerne have en ph.d., men det er ikke et krav.
  • Du har dokumenteret kendskab til og erhvervserfaring med ét eller flere af følgende specialer:
    • Selskabsbeskatning
    • Selskabsret
    • Formueret, herunder kreditaftaler og fordringer, køberet, aftaleret og civilproces
    • Udlandsbeskatning
    • Skatteforvaltningsret.

  • Du har erfaring med undervisning, og du understøtter de studerendes læring og kompetenceudvikling ved at møde dem i øjenhøjde.
  • Du ser det som en spændende opgave både at skulle undervise unge studerende på grunduddannelsen og erfarne arbejdstagere på videreuddannelsen og ser muligheden for at kunne drage nytte af dette på tværs.
  • Du har en høj faglighed, er ambitiøs og kan levere gode resultater inden for undervisning og udvikling. Du er fortrolig med og har mod på at udvikle og levere onlinelæring.
  • Du er fleksibel og har lyst til at indgå i forskellige former for samarbejde.

Institut for Forvaltnings- og Administrationsuddannelser
Vores forvaltnings- og administrationsuddannelser (FAU) er en del af Institut for Forvaltnings- og Administrationsuddannelser på KP, der foruden FAU også omfatter uddannelsen Katastrofe og Risikomanager. FAU består af uddannelserne administrationsbachelor, professionsbachelor i skat, erhvervsakademiuddannelsen administrationsøkonom, og fra august 2021 også erhvervsakademiuddannelsen sundhedsadministrativ koordinator.

Vi er gennem vores uddannelser optaget af at bidrage til velfærdssamfundets udvikling. Vi har en vision om at uddanne fagprofessionelle, der lykkes i og sammen med praksis, da vi mener, at myndige professionelle er nøglen til at realisere samfundets fineste idealer og løse dets vanskeligste opgaver. Foruden arbejdet på de fire grunduddannelser, så bidrager vi til opgaveløsningen på videreuddannelse for erfarne praktikere og laver forsknings- og udviklingsprojekter i tæt samarbejde med aktørerne i den offentlige sektor.

Du bliver en del af en spændende afdeling (FAU), hvor der er højt til loftet, en uformel tone og dygtige og ambitiøse kolleger med et stærkt fællesskab. Vi vægter både det faglige og det sociale, og du vil i dit arbejde have stærke muligheder for at præge din opgaveløsning i samspil med dine kolleger i instituttet, men også i forhold til de øvrige uddannelser på Københavns Professionshøjskole.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt eller lektor med start d. 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1065 af 4. juli 2016 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i vores ambitiøse lektorkvalificeringsforløb.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. BEK nr. 673 af 13/05 2020.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200 København N.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

Læs også mere om vores uddannelser:

  • Administrationsbachelor
  • Professionsbachelor i skat
  • Administrationsøkonom
  • Sundhedsadministrativ koordinator.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder for FAU Mette Baltzer Hansen på [email protected] eller tlf. 5163 2444 eller chefkonsulent Majbritt Høy Espensen på tlf. 2429 6304.

Interesseret?
Er du interesseret, så send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest mandag den 9. august 2021.

Vi forventer at holde 1. samtaler uge 33 og 2. samtaler uge 34.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter CVU-stillingstrukturen fra 2003, har du mulighed for, sammen med din ansøgning, at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i bekendtgørelsen.

Anmodningen skal vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser, samt kopi af bedømmelsen efter CVU-stillingsstrukturen. Du kan læse herom på vores hjemmeside, hvor du også kan finde en vejledning til anmodningen.

Såfremt der er ansøgere, som anmoder om bedømmelse, vil dette indebære udskydning af tidspunktet for beslutning om besættelse af stillingen.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København N
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København N over tid

Dato Alle jobs som forskere
7. september 2024 28
6. september 2024 28
5. september 2024 25
4. september 2024 25
3. september 2024 23
2. september 2024 23
1. september 2024 24
31. august 2024 25
30. august 2024 25
29. august 2024 23
28. august 2024 22
27. august 2024 21
26. august 2024 20
25. august 2024 19
24. august 2024 19
23. august 2024 19
22. august 2024 16
21. august 2024 16
20. august 2024 16
19. august 2024 15
18. august 2024 15
17. august 2024 15
16. august 2024 17
15. august 2024 15
14. august 2024 16
13. august 2024 17
12. august 2024 19
11. august 2024 20
10. august 2024 21
9. august 2024 21
8. august 2024 21