Adjunkt med kompetencer inden for sociologi, bæredygtighed og klimavenlig kost til Ernæring- og sundhedsuddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Har du stærke kompetencer inden for bæredygtig mad og måltidsproduktion, og brænder du for professionsfeltet ernæring og sundhed? Er du en stærk formidler? Så er det ledige job som adjunkt måske noget for dig.

På Københavns Professionshøjskole (KP) arbejder vi ud fra et strategisk pejlemærke, der handler om, at vi skal tilbyde vores studerende fremragende undervisning. På Ernæring- og sundhedsuddannelsen har vi, som led heri, blandt andet fokus på en øget inddragelse af professionernes praksis i undervisningen samt på digital didaktik og læring. Vi står samtidig over for at skulle udarbejde og implementere en ny studieordning. Som vores nye kollega kommer du, sammen med resten af undervisergruppen på uddannelsen, til at spille en aktiv rolle i disse udviklingsprocesser.

Om jobbet
Som adjunkt kommer du til at undervise, vejlede og eksaminere på den etårige basisdel og på valgfrie elementer inden for emner som sammenhæng mellem sociologi, klimavenlig og bæredygtig fødevareproduktion og ledelse.

Dine typiske opgaver bliver at:

  • undervise i såvel praktiske som i teoretiske emner inden for bæredygtig ledelse, mad og måltidsproduktion
  • vejlede de studerende i forbindelse med deres bachelorarbejde og andre projekter
  • give løbende feedback på opgaver, præsentationer mv. både individuelt og til grupper
  • følge de studerende til eksamen, herunder vejlede og rådgive dem i at kunne håndtere situationen
  • deltage i forsknings- og udviklingsprojekter på instituttet
  • afholde valgfrit element omkring bæredygtighed ''Fra global politik til lokal handling''.

Du kommer til at indgå i et kollegialt samarbejde internt på uddannelsen og på tværs af instituttet og KP omkring planlægning, udvikling og evaluering af undervisning og herunder også af et tværprofessionelt undervisningsforløb for alle grunduddannelsesstuderende på KP.

Om dig

Vi forventer, at du har:

  • en uddannelse som Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed suppleret med relevant kandidatoverbygning
  • stærke formidlingskompetencer – og undervisningserfaring, herunder evnen til at inddrage de studerende aktivt i undervisningen
  • modet til at eksperimentere med forskellige former for undervisning og vejledning
  • gode digitale didaktiske færdigheder og evnen til at gøre teknologien til en integreret del af dit arbejde
  • interesse i at udfordre og udvikle professionen.

Det vil være en stor fordel, hvis du har:

  • erfaring med mad og måltidsproduktion fra professionsfeltet inden for det socialfaglige område
  • erfaring med tværprofessionelt samarbejde.

Vi kan tilbyde:

  • Et spændende og udfordrende uddannelsesmiljø i en stor, dynamisk organisation med mange muligheder og visioner samt et stærkt arbejdsfællesskab
  • Et godt og sundt arbejdsklima
  • Nye fysiske faciliteter, både faglokaler, undervisnings- og kontorfaciliteter
  • Et travlt, men sjovt og engageret kollegateam.

Din arbejdsplads
På Ernæring- og sundhedsuddannelsen ser vi hinanden i øjnene, og siger tingene som de er. Vi løser gerne opgaverne i fællesskab, og tror på, at kollektivet er stærkest, når vi taler sammen, og byder ind med, hvad vi hver især kan. Vi prioriterer kritik og dialog, og realiserer vedtagne beslutninger. Vi tror på at styrke ligger i forskellighed.

Vi er 42 medarbejdere fordelt på to uddannelsesledere, der refererer til institutchefen. Uddannelsen er forankret på Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser, som hører til på det Sundhedsfaglige fakultet på Københavns Professionshøjskole.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt med start 1. februar 2022. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Du vil indgå i vores ambitiøse lektorkvalificeringsforløb.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200 Nørrebro.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Kirstine Hartvig Mahler på telefon 5138 0576.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest mandag den 15. november 2021.

Vi forventer at afholde samtaler fredag den 3. december 2021.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København over tid

Dato Alle jobs som forskere
2. juli 2024 190
1. juli 2024 185
30. juni 2024 185
29. juni 2024 185
28. juni 2024 188
27. juni 2024 185
26. juni 2024 182
25. juni 2024 185
24. juni 2024 173
23. juni 2024 182
22. juni 2024 182
21. juni 2024 182
20. juni 2024 177
19. juni 2024 187
18. juni 2024 173
17. juni 2024 174
16. juni 2024 187
15. juni 2024 194
14. juni 2024 199
13. juni 2024 192
12. juni 2024 199
11. juni 2024 208
10. juni 2024 206
9. juni 2024 207
8. juni 2024 211
7. juni 2024 215
6. juni 2024 217
5. juni 2024 219
4. juni 2024 219
3. juni 2024 233
2. juni 2024 243

Værd at vide når du søger job som forsker i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer