Adjunkt/lektor til administrationsbacheloruddannelsen - deltid

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

UCL erhvervsakademi og Proffessionshøjskole søger en adjunkt/lektor 25 timer om ugen til at undervise på modul 1 på administrationsbacheloruddannelsen og i fagområdet sundhedsadministration og koordinering på sundhedsadministrativ koordinatoruddannelsen. Herudover kommer du til at indgå i forskellige forsknings- og udviklingsopgaver.

Det er vigtigt at du både har indgående kendskab, et bredt fagligt fundament, og selvstændigt kan løfte undervisning inden for følgende områder:

  • Den sociologiske vinkel af arbejdet i en politisk styret organisation eller sociologisk politik
  • Minoriteters inddragelse i det offentlige/politiske system
  • Politisk arbejde
  • Regionernes opbygning og finansiering
  • Regionalt politisk arbejde
  • Interkulturel kommunikation

Administrationsbacheloruddannelsen er er en praksisnær uddannelse. Derfor vægter vi højt, at du ud over undervisningserfaring, har relevant erhvervserfaring inden for de fagområder, du skal undervise i - gerne fra styrelser og/eller kommunalt og regionalt politisk arbejde og med fokus på internationalt samarbejde og netværk samt integration. Du skal desuden have en relevant videregående uddannelse på minimum bachelorniveau og meget gerne kandidatniveau.

Som person og kollega er du engageret og nysgerrig og har klar ambition om at skabe optimale læringsforløb, hvor du medvirker og tager initiativ til pædagogisk og faglig fornyelse. Og så trives du i stærke samarbejder med kolleger, studerende, erhvervsliv, forskning og øvrige interessenter til vores uddannelser.

Om os

Vi tilbyder dig en spændende og selvstændig hverdag, hvor du i høj grad kan være med til at præge din arbejdsdag, og hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med kompetente og engagerede kolleger. Online undervisningen er blevet en naturlig del af vores hverdag, og vil også være det efter corona ikke længere sætter dagsordenen. Du skal derfor være indstillet på, at udvikle og gennemføre undervisning både fysisk i klasserummet og i online formater.

Ansættelse og ansøgning

Stillingen er på deltid 25 timer om ugen, med start snarest muligt og senest d. 1. september 2021.

Du bliver omfattet af gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation samt bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Stillingen er omfattet af principperne om Ny Løn.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb jvf. bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

I praksis betyder det, at du følger et kompetenceudviklingsprogram, hvor du i løbet af en 4-årig periode skal løse opgaver inden for såvel undervisning, forskning og udvikling. Kompetenceudviklingsforløbet afsluttes med en skriftlig opgave, der danner grundlag for, at du kan overgå til en stilling som lektor. Er du lektorbedømt i henhold til Professionshøjskolernes stillingsstruktur fra 2013, ansættes du som lektor.

Dit ansættelsessted bliver i Seebladsgade i Odense.

Vi skal have din ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse senest d. 23. juli 2021 via UCL.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Odense C
  • Fredag den 23. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som forskere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1