Afdelingsleder til Løkkehus Børnehjem

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ


Vil du være med til at udvikle fremtidens børnehjem?
Kender du døgninstitutionsområdet, og har du talent for ledelse?
Så er det her spændende læsning!


På Løkkehus er vi både ambitiøse og visionære. Vi vil gerne være det bedste og mest kvalificerede døgntilbud for udsatte børn og unge, og vi vil også gerne være den bedste arbejdsplads for dygtige fagfolk. Det arbejder vi målrettet på hver dag. Vi ved, at det kræver et stærkt lederteam og en medarbejdergruppe med høj faglighed og vilje til at udvikle og reflektere over vores måder at gøre tingene på.

Vi vil altså noget med Løkkehus – vil du være med?

Er du kaospilot med overblik og rolig puls?
Det kan kræve sin m/k at være ansat på en døgninstitution i dagens Danmark. Som afdelingsleder på Løkkehus skal du kunne være i det uforudsete og finde kreative løsninger, når det gælder – også i de situationer, hvor der er pres på, og andre mister overblikket. Du vil altså fra tid til anden blive forstyrret i dine opgaver og være nødt til at lave skarpe prioriteringer af dine opgaver. Det skal du have det ok med.

Du bliver leder for ca. 15 medarbejdere, alle med høj faglighed og tung erfaring fra døgninstitutionsområdet. Derfor er det vigtigt, at du arbejder tillidsbaseret og involverende samtidigt med, at du sætter rammen og er bagstopper – både fagligt og personligt.

Din tilgang er helhedsorienteret, og med faglig tæft, integritet og tydelighed skal du navigere i samarbejdet med kollegaer, skoler, forvaltninger og familier – hele tiden med barnet/den unge i centrum.
Samlet set arbejder vi på Løkkehus i et ligeværdigt fællesskab på tværs af faggrupper og afdelinger, hvor vi tror på, at dem omkring os trives, når vi trives. Vi siger, at vores børn og unge svømmer i det vand, der er imellem de voksne.

Det er afgørende for os, at du har kendskab til eller erfaring med arbejdet på en døgninstitution. Har du også ledererfaring, er det en fordel. Vi forestiller os desuden, at du har en pædagogisk eller anden socialfaglig uddannelsesbaggrund.

Ledelsen på Løkkehus
Du bliver en del af en udviklingsorienteret, pragmatisk og beslutningsdygtig ledelse med en forstander og en anden afdelingsleder.

Ligesom vi har ambitioner og visioner for Løkkehus, har vi det også for vores lederteam. Vi har et fagligt stærkt og bevægeligt arbejdsfællesskab, hvor vi bruger hinanden til både faglig og personlig sparring og udvikling. Vi reflekterer hele tiden over vores ledelsespraksis – både det vi er gode til og det, der udfordrer os. Dét er med til at løfte overlæggeren for den ledelse, vi ønsker for Løkkehus, og vi ser, at det sætter positive aftryk omkring os; hos medarbejdere, børn, samarbejdspartnere og i CIBU.

Som en del af lederteamet får du desuden stor indflydelse på udviklingen af Løkkehus og fremtidens børnehjem. Vi er drevet af stor faglighed, men også af stort hjerterum. At gøre en forskel for de mest udsatte børn og unge og deres familier gør os stolte, og det er vores drivkraft.

Det med småt
Ud over at være den der sætter retning for vores ambitioner og visioner, er hverdagen som leder i Løkkehus også:
  • personaleledelse af medarbejdere og vikarer med ’hverdagssparring’, faglig sparring, håndtering af sygefravær, trivsel og det overordnede ansvar for, at vagtplanerne hænger sammen mv.
  • diverse administrative opgaver som fx visitationer, lønindberetninger, metoderedegørelser
  • alt det, vi ikke kan sætte ord på, og som bare sker i en hverdag på en døgninstitution

I ledertemaet er vi desuden bagstopper for en ’butik’, der kører 24/7 året rundt. Det betyder, at vi skal være tilgængelige på en ledelsestelefon efter endt arbejdstid i hverdagen, weekender og helligdage – en opgave vi lige nu fordeler indbyrdes i ledertemaet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst mellem KL og SL.
Stillingen er på fuld tid, og vi vil gerne have, du starter 1. oktober 2021.

Vil du vide mere?
Har du har lyst til at høre mere om stillingen eller huset, kan du kontakte forstander Annette Tokkesdal Dunker [email protected], ellerpå 3069 3751 (ferie i ugerne 27-29) eller afdelingsleder Marlene Ørkeby Eriksen [email protected], eller på 3053 9187 (ferie i ugerne 29-31).
Du kan læse mere her om Løkkehus Børnehjem

Det praktiske
Lyder det som noget for dig? Så send os din ansøgning og CV senest søndag den 15. august 2021.
Vi holder to samtalerunder – 1. samtale den 20. august 2021 og 2. samtale den 25. august 2021 – hvor der mellem første og anden samtale vil være en test og en case-opgave.

Om Løkkehus
Løkkehus Børnehjem er Odense Kommunes eget tilbud på døgninstitutionsområdet. Løkkehus er placeret i den sydvestlige del af Odense – i bydelen Sanderum. Vi har et stort hus, der rummer 3 døgngrupper. Løkkehus er en del af det specialiserede børne- og ungeområde i Børn- og Ungeforvaltningen i Odense, der organisatorisk er samlet i Center for Indsatser til Børn og Unge (CIBU).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense SØ
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    I Bystrategi i Borgmesterforvaltningen har vi en pligt til at forfølge byens visioner i alle opgaver og skabe byforandrende projekter, som lever op til Byrådets ønsker. Det er vi stolte af! Og vi a..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense SØ

    Kan du skabe arbejdsglæde og trivsel for dine medarbejdere? Og motiveres du af at have ansvaret og sætte retningen for kvalitet, fødevaresikkerhed og arbejdsmiljø? Så er du måske den QEHS manager v..
    • Afdelingsleder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
29. juli 2024 4
28. juli 2024 4
27. juli 2024 4
26. juli 2024 4
25. juli 2024 4
24. juli 2024 4
23. juli 2024 4
22. juli 2024 4
21. juli 2024 4
20. juli 2024 4
19. juli 2024 4
18. juli 2024 4
17. juli 2024 4
16. juli 2024 4
15. juli 2024 4
14. juli 2024 4
13. juli 2024 4
12. juli 2024 4
11. juli 2024 4
10. juli 2024 4
9. juli 2024 4
8. juli 2024 4
7. juli 2024 4
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3