Adjunkt/lektor i grundfaglighed til pædagoguddannelsen i Odense og Svendborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Vi søger pr. 1. april 2020 en adjunkt/lektor, gerne med ph.d., til en fast stilling. Vi søger en kollega der har erfaring i at arbejde med, og undervise og vejlede i:

  • Alment pædagogisk arbejde
  • Pædagogisk arbejde med køn og seksualitet
  • Leg i didaktikken
  • Teknologiforståelse som integreret del af undervisningen og det pædagogiske arbejde

Stillingen indeholder undervisning primært på uddannelsens første semester, og efter et år vil der for kandidater med ph.d. være mulighed for at indgå i forskning i afdelingen Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund.

Vi lægger vægt på, at den rette kandidat kan tilrettelægge spændende undervisning og studieaktiviteter på et højt fagligt niveau, kan skabe motivation og engagement hos de studerende, og er i stand til at arbejde på tværs af organisationen. Den pågældende forventes derudover i samarbejde med kolleger at udvikle, gennemføre og formidle uddannelsesrelevante udviklings- og forskningsprojekter af høj kvalitet.

Det forventes, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, gerne med professionsfaglig erfaring. Det er et krav, at du har erfaring med undervisning og planlægning af undervisning, også gerne på engelsk. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til pædagogisk praksis og pædagoguddannelsens målgrupper.

Vi forventer ligeledes, at du har erfaring med teoretisk og metodisk solide udviklings- og forskningsprojekter i professionsfeltet. Du er teoretisk bredt funderet og kan bidrage til at trække den nyeste forskning ind i undervisningen. Du er god til både mundtligt og skriftligt at formidle projekter og resultater til praktikere og studerende samt i relevante forskningsmiljøer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med fundraising og projektstyring.

Om stillingen

Som adjunkt/lektor med ph.d. på Pædagoguddannelsen i Odense og Svendborg medvirker du til at skabe et godt studie‐ og arbejdsmiljø for ca. 1400 studerende og 50 uddannelsesfaglige medarbejdere fordelt på Campus Odense og Campus Svendborg.

Du vil få ansvaret for undervisning af de studerende, indgå i projektarbejde og vil være en aktiv medspiller i forhold til udvikling og forskning på pædagoguddannelsen.

Efter et år vil du med knap 1/3 af tiden blive tilknyttet forskningsprogrammet Almendidaktik og Pædagogik i afdelingen for Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund, hvor du vil indgå i et dynamisk forskerteam. Vores aktuelle projekter spænder bredt og kan fokusere på leg, mad, krop, bevægelse, sundhed eller generelt på pædagogernes opgaver under foranderlige vilkår.

Ansættelse

Der påregnes en ugentlig arbejdstid på 37 timer med start den 1. april 2020 eller hurtigst muligt derefter.

Dit primære ansættelsessted vil være i Odense og Svendborg, men du vil også kunne komme til at arbejde på andre lokationer i UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Du vil referere til uddannelseslederen på Pædagoguddannelsen i Svendborg.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC) samt bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervs-akademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Stillingen er omfattet af principperne om Ny Løn.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, jvf. bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervs-akademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Er du lektorbedømt i henhold til Professionshøjskolernes stillingsstruktur, sker ansættelsen som lektor.

Flere oplysninger

Kandidater uden ph.d. er velkomne til at søge stillingen. Sker der ansættelse af en kandidat uden ph.d., vil denne ikke blive tilknyttet forskningsafdelingen.

Såfremt du har spørgsmål eller behov for uddybende information om stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder på Pædagoguddannelsen i Odense Agnete Lyngbye Kramme på telefon 29 38 60 62 eller uddannelsesleder på Pædagoguddannelsen i Svendborg Lisbeth Runge Larsen på telefon 28 19 28 23.

Samtaler

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 24. og 25. februar 2020.

Send din ansøgning sammen med CV, relevante eksamensbeviser samt publikationsliste

elektronisk via vores hjemmeside ucl.dk/job senest den 20. februar 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Odense M
  • Torsdag den 20. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 4
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2