User Experience Designer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

Vil du være med til at forme fremtidens mad- og dagligvareoplevelser? Og samtidig hjælpe med at massere brugercentreret design helt ind i sjælen på en af Danmarks største dagligvarekoncerner? Så er her chancen for at blive en del af et helt nyt Experience Design-team, som skal lykkedes med at koble det digitale og fysiske sammen til én stærk oplevelse.

Dagrofa driver 520 butikker på tværs af landet. Du har sikkert mødt os som MENY, SPAR, Min Købmand eller Let-Køb, men vi har også Dagrofa Foodservice samt servicekontorer og distributionsterminaler i Ringsted, Middelfart, Ishøj, Vejle og Herning.

Vi er netop startet på en ambitiøs digital rejse, hvor målet er at skabe en stærk digital forretning i samspil med vores fysiske butikker. Vi sætter kundeoplevelsen helt i centrum og kæmper for at arbejde brugercentreret og agilt efter alle kunstens regler – men vi har også meget at lære endnu. Derfor har vi brug for dig!

Hvad du skal opnå?

Dagrofa er allerede en stærk forretning med butikker i hele landet, men nu er tiden inde til at skabe en lige så stærk digital forretning, hvor omni-channel er et nøgleord.

Det er her du kommer ind i billedet. Som et led i vores digitale strategi, skal vi lykkedes med en række digitale sats med en brugeroplevelse i verdensklasse. Du vil få en hovedrolle i at designe og definere den brugeroplevelse og derigennem vise resultater, der sikrer at Design Thinking får rodfæste i hele organisationen.

Du skal formå at gøre værdien af design synligt og klart for hele organisationen, så de vil have mere – både som proces og produkt, som grove skitser og som detaljeret design. Og du skal lykkedes med at formidle og argumentere solidt for designvalg og retninger.

Først og fremmest skal du dog lave fantastiske brugeroplevelser, der gør, at kunderne ikke kan holde sig fra at komme igen - design som skaber begejstring hos kunderne og vækst for Dagrofa.

Hvad vil dine opgaver være?

En af dine fornemmeste opgaver vil være at oversætte indsigter og idéer til helt konkrete og validerede designs.

Du vil være med helt fra starten i den tidlige eksplorative fase, hvor idéer og koncepter skal dannes og skitseres for at kunne testes. Du vil være med i den hårde designfase, hvor de løse tanker skal oversættes til ultra-konkret design, som fungerer for brugerne, og du vil være med, når produkterne skal lanceres, videreudvikles, justeres og fintunes.

Og forvent bestemt ikke, at du kun kommer til at sidde bag skærmen på kontoret. I rollen ligger også, at du kommer ud blandt vores kollegaer i hele landet – og særligt også i blandt vores kunder, når designs skal testes af.

Hvem er du?

Du er først og fremmest en god kollega, som forstår, at vi er stærkest sammen. Derudover er du en mester i dit håndværk og formår at veksle mellem et stærkt teoretisk fundament og en pragmatisk konkret virkelighed. Du kan oversætte indsigt til konkrete løsninger og designs, som rammer helt plet og løser virkelige problemer for virkelige mennesker.

Du er komfortabel med at arbejde med både abstrakte idéer og helt konkrete krav. Du er komfortabel med at skitsere noget meget løst for at formidle et koncept og med at dykke helt ned i detaljerne i interaktionsdesignet. Du er ligeledes helt komfortabel med at formidle både visuelt og i gennem historiefortælling.

Dertil har du en solid forretningsforståelse og -drive og meget gerne erfaring fra retailbranchen.

Hvad kan vi tilbyde dig?

I Dagrofa venter cirka 14.000 engagerede og entreprenante kolleger på tværs af landet på at byde dig velkommen. Du får kolleger både i butik, på kontor, på lager og på landevejen.

Retail er en branche med fart på, og der er skarpt fokus på vækst og performance. Du får muligheden for at være med helt fremme på kanten af branchen og skabe digital innovation, som kan mærkes direkte i dagligdagen hos tusindvis af mennesker.

Du vil få arbejdsplads i Ishøj (hjemmearbejdsdage er også muligt) sammen med dine andre nye kollegaer.

Send din ansøgning hurtigst muligt.

Du er velkommen til at kontakte E-commerce manager Gitte Svendsen på tlf. +45 60 26 17 66, hvis du vil vide mere om jobbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Ishøj
  • Fredag den 20. maj 2022

Lignende jobs

  • UX/UI Designer for B2B product design

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Frontendudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Senior Usability Engineer

    Er du erfaren Usability Engineer og er du interesseret i at bidrage til forbedringen af brugeroplevelsen inden for høreteknologi? Og vil du arbejde i en international virksomhed, som forbedrer livs..
    • Frontendudvikler
    • Smørum
    Få mere info
  • Test engineer in a development team

    Do you want to inspire us with your quality-oriented mindset? At [xxxxx], we shape the future of audiological solutions to make a real difference in the life of our hearing aid users. We bring..
    • Frontendudvikler
    • Smørum
    Få mere info
  • Student Assistant - UX designer

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • Frontendudvikler
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Ishøj over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0