Rekrutteringsfirma

Bliv IT-konsulent i programmet Salesforce på 12 uger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Drømmer du om at arbejde med digitalisering som IT Konsulent, men har du endnu ikke den rette uddannelsesmæssige baggrund til at forfølge drømmen? Hvis du havde muligheden for, at arbejde med en cloudbaseret platform, der anvendes af mere end 150.000 virksomheder i hele verden, ville du så slå til? Hos Academic Work kan vi, gennem vores AW Academy, tilbyde en enestående mulighed for at blive Salesforce Konsulent, gennem et skræddersyet 12 ugers uddannelsesprogram. Vi ved hos Academic Work, at dette koncept og denne læringsmetode virker, hvilket gør, at vi kan tilbyde dig en fast stilling som IT-konsulent efter uddannelsen afsluttes.

Om stillingen


Salesforce er verdenskendt for at være en af de mest innovative virksomheder, og er blevet anerkendt i hele verden for deres løsninger med en cloudbaseret CRM-platform. Hos Academic Work har vi, sammen med vores samarbejdspartnere og kunder, erfaret at der eksisterer en kæmpe efterspørgsel på konsulenter med viden og certificeringer inden for Salesforce-platformen. Academic Work og AW Academy samarbejder med disse virksomheder, for at åbne døren op for nye talenter, der ønsker at komme ind i denne verden og branche.

Gennem vores 12 ugers uddannelse på AW Academy, kan vi give dig den grundlæggende viden og ekspertise for, at starte en ny karriere som applikationskonsulent med speciale i Salesforce. Her vil du gennemgå en unik undervisning, hvor du kommer helt i dybden og stifter bekendtskab med Salesforce-platformen. Desuden lærer du, hvordan du administrerer, vedligeholder og foretager kundejusteringer på platformen, og hvordan kunder kan få mest muligt ud af denne løsning i forbindelse med deres kunderelaterede arbejdsopgaver.

Udover kendskab til platformen, vil du i løbet af uddannelsen også få indsigt i blødere dele af rollen, hvilket omfatter: Workshop facilitering, kravstyring af it-processer og hvordan du styrer kunders forventninger.

Du blive certificeret i følgende:

  • Salesforce Certified Administrator
  • Sales Cloud Consultant
  • Service Cloud


Arbejdsopgaver


Under rekrutteringsprocessen vil du blive matchet op med en virksomhed vi samarbejder med, hvilket betyder, at den rolle, du går ind i, efter at have afsluttet din uddannelse på AW Academy, kan variere lidt afhængigt af hvilket firma du underskriver kontrakt med.

Ansvarsområder:

  • Kravstyring og analyse af processer inden for salg, kundepleje og marketing for kunden
  • Implementering og vedligeholdelse af Salesforce-løsninger hos kunden
  • Deltagelse og afvikling af workshops med fokus på virksomhedens behov
  • Udførelse af systemkonfiguration, tilpasninger og fejlfinding på forskellige platforme
  • Samarbejde med teknisk orienterede roller, såsom arkitekter og udviklere for at implementere tilpasninger
  • Overføre data til Salesforce fra andre systemer
  • Undervise superbrugere eller slutbrugere i, hvordan man bruger Salesforce

I denne rolle vil der være fokus på forbedringer af eksisterende kompetencer og muligheden for løbende at påtage sig mere avancerede certificeringer.

INFORMATION OM UDDANNELSEN


Denne uddannelse er et fasttrack til at blive Salesforce konsulent med opstart d. 2 august 2021. Uddannelsen byder på 12 intensive uger sammen andre ambitiøse fremtidige kolleger. Desuden vil der være support og undervisning fra kompetente lærer, hvor AW Academy, sammen med dig som fremtidig konsulent, skaber rammerne for en stejl læringskurve.

  • Beskæftigelsestype: Fuldtidsuddannelse er planlagt på hverdage fra 08:00 - 16:00.
  • Placering: Da dette er et internationalt program med deltagere fra flere lande, vil uddannelsen være digital.

Hos AW Academy er undervisningen inspireret af en accelereret læringspædagogik, som er baseret på aktuel hjerneforskning og involverer praktisk læring i højt tempo, samarbejde i teams og konstant feedback gennem dialog. Vi ønsker at byde dig velkommen til AW Academy på www.academy.dk, hvor du kan læse mere.

SAMARBEJDSPARTNERE


Under rekrutteringsprocessen vil den ansvarlige rekrutteringskonsulent sørge for at matche dig op med den virksomhed, der passer dig bedst. Dette vil blive baseret ud fra interview og andre dele af rekrutteringsprocessen. Alle vores virksomhedssamarbejdspartnere er certificeret til at levere, implementere og fastholde Salesforce-platformen for deres klienter.

Vi søger dig, som


Det er vigtigt at besidde en logisk tilgang til problemløsning, den rette motivation og attitude for at kunne gennemføre den intensive 12 ugers træning. For dem, der bliver valgt til at deltage i uddannelsen, bliver dette begyndelsen på en spændende karriere, hvor man vil blive involveret i udviklingen af digitalisering og i at hjælpe virksomheder til blive mere effektive og dygtige.

For at være succesfuld i rollen som Salesforce konsulent er du:

  • forretningsorienteret
  • har et drive for problemløsning
  • er en dygtig kommunikator

Vi forventer ikke at du har nogen erfaring, men vi leder efter dem, der behersker dansk og engelsk - både mundtligt og skriftligt. Vi leder efter den rigtige kognitive evne, personlige færdigheder og en stærk motivation til at starte en ny karriere. Rekrutteringsprocessen starter derfor med to tests for at sikre dette.

ANDEN INFORMATION
  • Rekrutteringsprocessen: Processen består af tests og interviews, og vi arbejder løbende med at udvælge og rekruttere vores fremtidige konsulenter. Hvis du vil øge dine chancer for at få plads på AW Academy for at blive Salesforce konsulent, anbefaler vi dig at ansøge straks, da vi arbejder på at besætte pladserne så hurtigt som muligt.

  • Placering efter afsluttet uddannelse: København

  • Hvis du har specifikke spørgsmål om AW Academy, skal du kontakte os her: AWacademymail. Vi accepterer ikke ansøgninger via e-mail. Vær opmæksom på, at du skal tage de indledende tests for at kunne komme videre i processen.



HVAD ER AW ACADEMY?


Vi er overbeviste om, at tiden er inde til en ny type uddannelse. Derfor startede vi AW Academy, en skole, der tilbyder Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og træner mennesker med de rigtige evner og ambitioner til nye udfordringer og karrierer. Dette gør vi ved gennem en udfordrende rekrutteringsproces, der fokuserer på, hvad mennesker kan gøre i morgen - ikke hvad de gjorde i går. Derudover har vi udviklet en skræddersyet træningspakke, i samarbejde med nogle af de bedste lærere inden for deres respektive områder. Dette skaber et uddannelsesmiljø, hvor ambitiøse mennesker har mulighed for at nå deres fulde potentiale. AW Academy er en del af Academic Work, og vi bygger fremtidens skole - i dag!

Ansøg her på en anden side


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 16.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • København

Lignende jobs

  • Frontend Software Engineer

    Are you passionate about developing and building content products effectively and with confidence? Are you motivated by developing applications? Do you thrive in an environment advocating innovati..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Sr. Embedded Application Engineer

    The software team at Phase One is seeking a clever, passionate and dedicated Senior Embedded Application Engineer to join the team.So if you… Want to work doing bleeding-edge embedded softw..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • CLOSED - Frontend udvikler til vores udviklingsafd...

    Stillingen er besat og kan IKKE længere ansøges Frontend-udvikler til IDAs Team FastholdelseKollegerne i afdelingen Digital Udvikling & Arkitektur savner endnu en dygtig frontend-udvikler, so..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Ledende domænearkitekt til Udviklings- og Forenkli...

    Vil du være med til at designe, definere og vedligeholde en kompleks IT-arkitektur, i en af Danmarks største IT-afdelinger? Er du drevet af at have det store overblik og sammenhængskraft i arkitekt..
    • Frontendudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i København over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
6. september 2024 55
5. september 2024 55
4. september 2024 56
3. september 2024 57
2. september 2024 54
1. september 2024 55
31. august 2024 55
30. august 2024 52
29. august 2024 53
28. august 2024 50
27. august 2024 50
26. august 2024 46
25. august 2024 44
24. august 2024 43
23. august 2024 49
22. august 2024 47
21. august 2024 48
20. august 2024 49
19. august 2024 49
18. august 2024 49
17. august 2024 50
16. august 2024 51
15. august 2024 49
14. august 2024 51
13. august 2024 50
12. august 2024 48
11. august 2024 52
10. august 2024 53
9. august 2024 52
8. august 2024 54
7. august 2024 54

Værd at vide når du søger job som frontendudvikler i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer