Fysioterpeut til Træning og Aktivitet - Team Træning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup


Vi søger en fysioterapeut, 30 timer om ugen til Team Træning.

Du skalhave lyst til at arbejde med beboerne på vores plejecentre, ud fra en rehabiliterende tilgang i et tværfagligt team, hvor videns deling med plejepersonalet og kollegaer er en del af hverdagen. Erfaring inden for geriatri og rehabilitering vil være en fordel.

SOM EN DEL AF TEAM TRÆNING SKAL DU,
  • varetage vedligeholdende træning til beboerne på plejecentrene i Ballerup kommune. Den vedligeholdende træning er ikke visiteret og ud fra din faglige vurdering.
  • varetage den fysioterapeutiske genoptræning af beboerne, når beboeren har fået en GOP eller en henvisning efter §86.
  • Indgå i vores nye projekt hvor vi afprøver Virtuel Reality træning med beboerne.
  • instruktion, vejledning og vidensdeling til personalet i forhold til lejringer, forflytninger og implementering af træning i beboernes hverdag.

Team Træning består af 3 medarbejdere – en ergoterapeut, en fysioterapeut (dig) og en social- og sundhedsassistent. Du skal indgå i et team, hvor I er selvtilrettelæggende, arbejder løsningsorienteret og har en nysgerrig tilgang til de udfordringer som I møder.

GÆLDENDE FOR STILLINGEN
Team Træning tilbyder vedligeholdende træning til beboerne på kommunens plejecentre primært i form af siddende holdtræning, fitness og individuel træning indendørs og udendørs. Team Træning har mulighed for at deltage i den faglige vidensdeling/udvikling som foregår i Træning og Aktivitet.
Borgerens egne mål er udgangspunktet for enhver indsats både i Team Træning og i det tværfaglige samarbejde.

I efteråret starter vi et projekt, hvor vi vil afprøve om Virtuel Reality (VR) træning, kan motivere beboerne til bevægelse i træningsredskaberne. Projektet udføres af Team Træning.

Team Træning er en del af Træning og Aktivitet som varetager de ergoterapeutiske og fysioterapeutiske tilbud efter Sundhedsloven samt Lov om Social Service. Vi er i alt 48 ansatte fordelt på ergoterapeuter, fysioterapeuter, træningsassistenter og admini­strativt personale. Vi holder til i Sundhedshuset i Ballerup.

Du vil kunne trives sammen med os, hvis du tager ansvar, har borgeren i fokus og kan kommunikere anderkendende. Du skal have forståelse og respekt for andres fagområder, have lyst til tværfagligt samarbejde og arbejde aktivt med at udvikle dine faglige og personli­ge kompeten­cer.

Hos os får du en god introduktion. I vores arbejdsmiljø har vi fokus på nærvær, samarbejde, tillid og trivsel. I vores faglige miljø lægger vi vægt på at styrke både helhedens og den enkel­tes kompetencer i forhold til opgavevaretagelsen.

LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
Spørgsmål vedrørende stillingerne rettes til leder af Træning og Aktivitet Annette Skyum på telefon 4477 6395. Check også vores hjemmeside www.ballerup.dk

ANSØGNINGSFRIST: 17. oktober 2021
Vi forventer at samtalerne vil blive holdt i uge 43

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

I Ballerup Kommune er vi fælles om fremtiden. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og sammen finder vi de gode løsninger på tværs af institutioner, foreninger og erhvervsliv. Vi arbejder hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, udvikler sig og leverer en professionel service til borgere og virksomheder.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Ballerup
  • Søndag den 17. oktober 2021

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Er du autoriseret fysioterapeut, og har du lyst til at arbejde med børn og unge med særlige behov? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores store og engagerede fysio- og ergoterapeutgru..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København K

    We are expanding and are therefore looking for a massage therapist to work 4 or 5 days per week. Working hours are 11-17/18 on both weekdays and weekends. We have two locations in the centre of..
    • Fysioterapeut
    • København K
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Har du lyst til at arbejde på tværs af to specialiserede afsnit på Psykiatrisk Center Amager, ældrepsykiatrisk og affektiv afdeling. På begge afsnit vil du være del af en tværfaglig personalegruppe..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1