Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) søger en ressourcechef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

DMI søger en ressourcechef med stærke ledelsesmæssige- og kommunikative kompetencer til at varetage ansvaret for afdelingen Ressourcer.

Dine arbejdsopgaver Du får det daglige ledelsesansvar for Ressourceafdelingen, herunder HR, Økonomi og Bygningsdrift. Med et højt drive og personlig gennemslagskraft skal du motivere medarbejderne samt indgå i konstruktiv dialog med kolleger og samarbejdspartnere. Jobbet stiller store krav til DMI’s samlede og individuelle ledelsesindsatser, herunder også din ledelsesindsats, hvorfor vi lægger stor vægt på dine evner til at lede og motivere.

Afdelingen understøtter hele forretningen og sikrer bl.a. udvikling samt drift af organisationen på det administrative område, hvorved Ressourcer bidrager til DMI’s strategiske og forretningsmæssige situation.

Som ressourcechef i DMI bliver du en del af en spændende hverdag, som stiller krav til dit overblik og din evne til at prioritere. Du kommer til at arbejde på tværs af afdelinger og du bliver en del af koncernens administrationschefkreds. Det er derfor vigtigt, at du kan skabe gode relationer og har stærke kommunikative evner, da der er et tæt samspil på tværs af afdelinger og koncernen.

Dine primære arbejdsområder bliver derudover:

  • Udvikling og implementering af metoder til effektiv ressourceanvendelse
  • Den daglige drift og ledelse af økonomifunktionen samt medarbejderne i Ressourcer
  • Kontakt til bl.a. Rigsrevisionen og departementet, herunder deltagelse i tilsynsmøder
  • Økonomistyring med fokus på fremdrift i opgavevaretagelse og på ressourceforbrug
  • Ledelsesrapportering til direktionen, ledelseskredsen samt samarbejdsudvalget vedrørende ressourceforbrug
  • Bidrag til finanslovsprocessen

Afdelingen du skal lede Du får det overordnede ansvar for 20 ansatte i Ressourcer, som er inddelt i tre grupper hhv. HR, Økonomi og Bygningsdrift. Du kommer til at indgå i chefkredsen samt i ledelseskredsen for IT og Ressourcer og du bliver leder for HR-chefen, som refererer til dig. Du refererer selv til afdelingschefen for IT og Ressourcer, Thomas Kjellberg.

Du får det overordnede ansvar for økonomifunktionen samt ressourcestyring og du kommer således til at understøtte hele organisationen. Du får ansvar for en årlig omsætning på knap 270 millioner kroner og en sammensat økonomi fordelt på flere delregnskaber med hver deres styringsprincipper, hvorfor vi forventer, at du har en stærk økonomisk forståelse.

Din profil Du har en relevant videregående uddannelse på universitetsniveau og du har bred erfaring med ledelse. Derudover forventer vi, at du har:

  • Lyst til at lede andre gennem et motiverende arbejde og at du formår at levere gode resultater via andre
  • Solid ledelseserfaring - gerne fra en statslig organisation
  • Gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • Erfaring med og indsigt i de statslige politiske- og strategiske processer
  • Erfaring med de økonomiske processer i staten og med statens it-løsninger på økonomiområdet
  • Solid økonomisk forståelse
  • Strategisk overblik, som du med stor gennemslagskraft evner at omsætte til konkrete resultater
  • Lyst til at bidrage positivt til en stærk faglighed på instituttet
  • God procesforståelse og kan støtte medarbejderne i udlevelsen af denne

Om DMI DMI er rigsfælleskabets vejrmyndighed, regeringens klimavidenskabelige rådgiver samt myndighed for civil oceanografi og data om vejr, klima og hav. DMI har 270 medarbejdere, der primært arbejder på Østerbro i København.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse sker i henhold til rammeaftale for kontraktansættelse af chefer i staten og er klassificeret svarende til løngruppe 1 (lønramme 37). Stillingen forventes besat på åremålsvilkår og der vil være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af kompetencer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan sikkerhedsgodkendes, og du skal kunne opretholde godkendelsen under hele ansættelsen. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til afdelingschefen, Thomas Kjellberg Christensen, på telefon: 4011 3034. Grundet ferie kan du opleve, at telefonen ikke bliver taget. I så fald må du meget gerne lægge en besked, hvorefter du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund.

Ansøgning Send din motiverede ansøgning, CV og evt. andre relevante bilag, så vi har det senest d. 13. august 2021. Vi forventer at holde 1. samtale d. 19. samt 20. august og 2. samtale d. 26. samt 27. august. De valgte kandidater skal være indstillet på at gennemføre en personlighedstest.

For at søge stillingen skal du klikke på linket "Søg stillingen", og følge instruktionerne. Stillingen er til besættelse pr. 1. oktober 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • København Ø
  • Fredag den 13. august 2021

Lignende jobs

  • Erfaren ingeniør eller geolog

    Vi søger en erfaren medarbejder med et bredt kendskab til olie- og gasindustrien og gerne med erfaring inden for CCS. Du vil indgå i det tekniske team, som består af geoscience-folk og ingeniør..
    • Geograf/geolog
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer i København Ø over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
7. september 2024 1
6. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 2