Systemadministrator til DMI's Linuxservere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Trives du i spændingsfeltet mellem IT, digitalisering og robust drift og kan du bevare det tekniske overblik? Så vil jobbet som Linux-systemadministrator på Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) være noget for dig!

Som systemadministrator vil du få en stor rolle i at sikre vores serverplatforme og udvikle automatiserede løsninger til Linux. Du bliver ansat i DMI’s IT-afdeling, som har ansvar for DMI’s samlede tekniske infrastruktur, herunder drift- og udviklingsaktiviteter vedrørende alt fra mobile løsninger over supercomputeranlæg til kommunikations- og telemålingssystemer samt døgnovervågning af operationelle IT-systemer.

Om jobbet Dit primære fokusområde blive drift, vedligeholdelse og udvikling af vores maskinpark bestående af flere hundrede fysiske og virtuelle servere, der primært er baseret på Linux-platformen. Vi tror, at automatisering af installationer og vedligehold er en forudsætning for at kunne flytte vores driftmiljø til nye faciliteter.

Du skal være med til at:

  • klargøre datacenter med henblik på flytning
  • transformere kørende produkter over på nye platforme
  • sikre robuste driftsplatforme, der kører 24/7
  • videreudvikling af virtuel infrastruktur
  • deltage aktivt i linux-brugersupport
  • følge den teknologiske udvikling inden for et bredt spektrum af områder – datamodtagelse og -distribution, netværksløsninger mm.

Om dig Du er dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst. Du motiveres af at have overblik, arbejde struktureret og tage ansvar for dit fagområde. Du har fokus på fremdrift og kvalitet i leverancer – også gennem lange projekter.

Vi forventer, at du har:

  • en relevant mellemlang eller længerevarende IT-uddannelse, f.eks. datalog, ingeniør, cand.it, eller tilsvarende kompetencer
  • erfaring med drift på Linux

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

  • opbygning og drift af 24/7-miljøer
  • etablering af løsninger på Linux
  • Scripting, pakker, perl, python, ansible
  • VmWare
  • Docker/Kubernetes

Du skal kunne arbejde både selvstændigt og som holdspiller, og du skal kunne begå dig både på dansk og engelsk.

Vi tilbyder DMI er en af Danmarks mest spændende og udfordrende it- og infrastrukturarbejdspladser. Vi tilbyder en afvekslende og udfordrende hverdag i et uformelt og dynamisk miljø. Der arbejder ca. 70 engagerede it-medarbejdere på DMI, herunder bl.a. udviklere, it-arkitekter og medarbejdere med ekspertise inden for databasedesign og -udvikling. Her er højt til loftet og plads til den enkelte. Vi tilbyder dig muligheden for at være en væsentlig spiller inden for styrkelsen af det teknologiske fundament på DMI.

DMI ligger bogstavelig talt et vindstød fra Ryparken station og er nemt at komme til på cykel eller bil. Når vi flytter er det 400 meter væk til Klimakvarteret på Østerbro.

DMI som IT-arbejdsplads DMI er instituttet, der forbinder naturens kræfter med teknologiens styrker. Vi har alt fra de mindste små tekniske finurligheder, til store komplekse it-løsninger, herunder en supercomputer placeret på Island. Vi udvikler nye løsninger, driver og vedligeholder ældre it-systemer samtidig med, at vi er præget af videnskab og forskning. Her bliver du konstant udfordret af alt det, som vejret kan rive med sig verden over, fx med klimaforskelle, der forandrer verden fra dag til dag, er det vigtigt, at teknologien følger med.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst i staten. Der kan forhandles individuelt løntillæg afhængig af dine kvalifikationer. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til daglig leder af IT Infrastruktur, Eivind Bengtsson, på tlf. 39 15 75 44 eller på mail [email protected].

Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund.

Ansøgning Send din motiverede ansøgning, CV og eksamensbeviser, så vi har det senest søndag d. 8. august 2021. Vi forventer at afholde første samtale i uge 32. En eventuel 2. samtale kan tage udgangspunkt i en konkret opgave. Invitation til samtale vil ske via mail.

For at søge stillingen skal du klikke på linket "Søg stillingen", og følge instruktionerne. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København Ø
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • IT Specialist

    Fra IT supporter til kommende IT-specialist Sidder du som IT supporter eller er nyudlært datatekniker, og drømmer om at specialisere dig så har vi jobbet til dig. Vil du være en del af et ded..
    • IT-supporter
    • København S
    Få mere info
  • Systemadministrator til Boligselskabernes Hus

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • Erfaren Linux Operations Engineer

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • Linux Operations Engineer

    Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor .
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 2