Teknisk sagsbehandler indenfor elektronisk krigsførelse til forsvarets fly

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Har du lyst til et ansvarsfuldt job med drift, anskaffelse og udvikling af selvbeskyttelsesudstyr til alle Forsvarets fly og helikoptere? Vil du være med til at påvirke hvordan fly, piloter og besætninger er beskyttet? Så er stillingen som teknisk sagsbehandler indenfor elektronisk krigsførelse måske noget for dig.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) anskaffer og drifter bl.a. fly, skibe, kampvogne, kommunikationssystemer, it og uniformer til hele Forsvarsministeriets område.
Kapacitetsansvarlig Luftsystemer er et af FMI fire kapacitetsansvarsområder (It, Land, Maritim og Luft). Her har vi blandt andet det fulde systemansvar for alle Forsvarets fly og helikoptere.

Stillingen som teknisk sagsbehandler indenfor elektronisk krigsførelse er placeret under Kapacitetsansvarlig Luft, hvor Kapacitetscenter Elektronisk Krigsførelse er ansvarlig for anskaffelse og drift af alt selvbeskyttelsesudstyr, der er installeret på Forsvarets fly, herunder fx radarvarslingssystemer, missilvarslingssystemer, chaff og flares.

Vi samarbejder i et bredt nationalt og internationalt miljø med industrien og partnernationer for at opnå de bedst mulige tekniske og operative løsninger.

Vi tilbyder en udfordrende hverdag i et dynamisk miljø med en fri og uformel omgangstone og hvor der er respekt for den enkeltes kompetencer.

Om stillingen

Som vores nye kollega bliver dine arbejdsopgaver, inden for elektronisk selvbeskyttelse, at varetage teknisk og administrativ sagsbehandling, blandt andet løsning af logistiske og materieltekniske problemstillinger på et højt fagligt niveau. Du vil få et ansvarsfuldt job i en travl og varieret hverdag, hvor du skal varetage specifikke opgaver i relation til logistik, anskaffelse, udvikling, test, drift og vedligeholdelse.

Du vil sammen med dygtige og motiverede kollegaer komme til at arbejde med flyenes selvbeskyttelsessystemer på et højt fagligt niveau. Den primære sagsbehandling vil ligge på undersystemer som fx missilvarsling, radarvarsling, radarjammer samt anvendelse af modforholdsmidler.

Du vil desuden varetage øvrige opgaver indenfor kapacitetscentrets område efter chefens nærmere bestemmelser, herunder projektarbejde i nationale og internationale arbejdsgrupper.

Flyvestationerne for forsvarets fly er beliggende i hhv. Skrydstrup, Karup og Aalborg. Vedligeholdelsen af elektronisk selvbeskyttelsessystemer og de tilhørende undersystemer udføres forskellige steder i Danmark og i udlandet, og der vil derfor være rejseaktivitet forbundet med stillingen.

Om dig

For at komme i betragtning til stillingen skal du enten være officer og have gennemført Videreuddannelsestrin I/Ledere (VUTI/L) eller er i gang med at gennemføre VUK; gerne med en flyteknisk baggrund.

Alternativt er du uddannet ingeniør, maskinmester eller har en tilsvarende teknisk/teknologisk uddannelse på akademisk niveau.

Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med drift og vedligeholdelse af fly samt flyrelaterede systemer. Du har måske allerede kendskab til elektronisk selvbeskyttelse, men det er ikke et krav. Din logiske forståelse omkring avionics, radar, elektronik og materialesystemer er til gengæld i top og vil blive vægtet højt.

Du har administrativ erfaring fra store virksomheder – gerne med brug af SAP/R3. Herudover har du flair for IT-systemer, herunder MS Office.

Det er afgørende, at du arbejder ansvarligt, er initiativrig og har gode analytiske evner. I en travl hverdag kan du bevare overblikket og arbejde struktureret med komplekse problemstillinger.

Du er god til at kommunikere, og evner at formulere dig forståeligt på skrift og i tale i såvel dansk som engelsk. Du er en proaktiv og positiv engageret medspiller, som med fleksibilitet og åbenhed løser opgaver selvstændigt såvel i team som med andre.

Vi kan tilbyde dig et spændende, uformelt og fagligt højt arbejdsmiljø og et godt kollegialt samarbejde. Du vil selvfølgelig blive tilbudt den efteruddannelse, der skal til for at kunne varetage stillingen.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast stilling med fast tjenestested i Ballerup og er til besættelse snarest.

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Såfremt du er premierløjtnant og ikke har gennemført eller i gang med uddannelsen til kaptajn vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale. Du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav, og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Som civil bliver du ansat i henhold til gældende overenskomst og der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Der vil alt efter dine kvalifikationer og kompetencer være mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Der vil i forbindelse med ansættelse være mulighed for at forhandle tillæg.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for afdelingen: Elektronisk krigsførelse, kaptajn Kasper Grande på tlf.: 7281 5106.

Hvis du har spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Pia Knudsen på tlf.: 7281 9144.

Ansøgningsfristen er 17. september 2021. Samtaler forventes afholdt i umiddelbar forlængelse heraf.

Tiltrædelse i stillingen er snarest.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI)
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videnscenter og logistisk myndighed. I samarbejde med Værnsfælles Forsvarskommando med underliggende værnsstabe, sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i i ind- og udland. Det er FMI´s opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • Frederikshavn
  • Fredag den 17. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0