Rekrutteringsfirma

HR Business Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aulum

For Green Box søger vi en HR Business Partner, der vil være med til at skabe de gode rammer for 150 dygtige medarbejdere, der hver dag arbejder ambitiøst med kvalitet, innovation og bæredygtighed for at kunne levere fremtidens badeværelser til kunderne. Her er der tale om en spændende mulighed i en nyoprettet stilling, hvor du har stor indflydelse på at skabe din egen rolle.


Om jobbet
I rollen som HR Business Partner er du synlig i hele organisationen med kontakt til medarbejdere i både produktionen og administrationen. Du bliver en tæt sparringspartner for en fast gruppe af ledere i HR-relaterede problemstillinger. Du skal være med til at understøtte og fremme virksomhedens kultur samt sætte fokus på trivsel, for dermed at være med til at tiltrække og fastholde virksomhedens gode medarbejdere. Dette sker i tæt sammenspil med forretningen. Du skal bruge dine evner til at fastlægge og formidle ensartede procedurer og retningslinjer, som hjælper ledelsen, mellemledere samt den enkelte medarbejder til at forstå hverdagens og fremtidens beslutninger og handlinger.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Sparring til lederne om løn, organisations- og personaleforhold
  • Understøtte rekrutteringsprocessen og onboarding, samt fratrædelsessamtaler
  • Bidrage til implementering af Green Box strategi
  • Udvikle HR politikker, procedurer og retningslinjer
  • Styrke indsatsen inden for kompetenceudvikling
  • Bistå i MUS og lønsamtaler
  • Videreudvikle GDPR- politikker

Som HR Business Partner vil du referere til Green Box’s direktør Mogens Jeppesen, og du vil på ledermøder bidrage med aktuel information om temperaturen blandt medarbejderne.

Om dig
Du har lyst til at skulle arbejde i en virksomhed, der har bæredygtigt byggeri på dagsorden – det er ikke bare et modefænomen men en livslang strategi. Medarbejdernes trivsel er afgørende for Green Box’s succes, og du får derfor en vigtig rolle. En rolle der er meget selvstændig, og hvor du selv kan sætte dit præg på jobbet, da det er en nyoprettet stilling. Det er derfor vigtigt, at du selv evner at strukturere din arbejdsdag. Du kender til en travl hverdag, hvor din egen indsats og personlige egenskaber er afgørende for din succes.

Din baggrund kan spænde bredt, men du har formodentlig en relevant uddannelse indenfor HR. Vigtigst af alt er, at du har nogle års erfaring fra en HR-funktion eller lignende, hvor du har opbygget grundlæggende kendskab til HR-funktionens forskellige områder.

Der lægges desuden vægt på, at du:

  • Har gode formuleringsevner både skriftligt og mundtligt
  • Er fortrolig med at præsentere for ledelsen og en større gruppe medarbejdere
  • Tager ansvar for den gode proces og derfor trives i rollen som tovholder og kulturbærer

Som person er du af natur relations skabende og bruger dette i dit arbejde som HR Business Partner. Det gælder både i dit samarbejde med ledere og medarbejdere. Vigtigt er det, at du brænder for at arbejde med mennesker og kan lide at være en sparringspartner, hvilket gør, at du møder dine kollegaer med et smil, når de har brug for din hjælp. Du er nysgerrig, løsningsorienteret og evner at bringe din viden i spil. Du forstår, at alle opgaver indenfor HR skal løses og forstår derfor at begå dig i spændet mellem almindelig drift og strategisk HR.

Green Box tilbyder
Et spændende job i en dynamisk og innovativ virksomhed, hvor du får en central og vigtig rolle. GREEN BOX er fleksible i forhold til arbejdstider. Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn og øvrige ansættelsesforhold forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Green Box tror på, at præfabrikation er en vigtig forudsætning for Danmarks konkurrencedygtighed i fremtiden, og derfor vil Green Box være med til at optimere byggeprocessen gennem produktion af innovative badeværelser. Desuden ligges der stor vægt på bæredygtighed samt dansk produktion. Der er skabt en god arbejdsplads i vækst i Vestjylland - en strategisk placering, der medvirker til et tættere og mere fleksibelt samarbejde med kunderne. Green Box har en innovativ tilgang og elsker at udfordre for at blive dygtigere, mere effektive og se fremad i udviklingsfasen og produktionen. Det kan mærkes lige fra dygtige medarbejdere i hele virksomheden til de tilfredse kunder. Green Box er kåret som Børsens Gazelle. Tidligere er virksomheden også kåret som Årets Vækstiværksætter af Erhvervsrådet Herning, Ikast-Brande. Green Box har en sund økonomi og er polstret til realisering af nye vækstplaner.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aulum.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Aulum

Lignende jobs

  • Hr-leder i Hele Danmark

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-leder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-leder i Engesvang

    Er du en erfaren HR-professionel med ekspertise inden for rekruttering, ledelsessparring og ansættelsesretlige forhold? Vi søger en passioneret HR Business Partner til vores velfungerende HR-team h..
    • HR-leder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Aulum

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Aulum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Aulum over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0