HR Business Partner med appetit på ledelse, organisationskultur og transformation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

I DLG HR har vi ansvaret for at understøtte forretningsstrategien og udvikle vores medarbejdere og organisation gennem vores ledere, værdiskabende indsatser og effektive processer. Vi er et nyt team på godt 15 medarbejdere, som hver dag bestræber os på at bidrage til at lede vejen som en fyrtårnsorganisation indenfor landbruget i Danmark og Europa og skabe værdi for DLG, vores kunder og ejere.

Lige nu søger vi en kollega til en ny rolle som HR Business Partner i Supply Chain. Supply Chain i DLG Danmark består af 11 fabrikker og derudover mere end 100 danske driftslokationer, med i alt ca. 600 medarbejdere. Herudover vil du få procesansvaret for en af vores HR kerneprocesser. Dine primære ansvarsområder er at:

  • Sparre og vejlede ledere i forbindelse med medarbejder- og organisationsengagement, kompetenceudvikling, talent management, performance og øvrige værdiskabende HR-fokusområder på funktionær- og timelønsområdet i Danmark. Her vil du bl.a. arbejde tæt sammen med vicekoncerndirektøren i Supply Chain.
  • Bidrage fagligt på timelønsområdet, herunder aktive forhandlinger af lokalaftaler, rådgivning indenfor overenskomster, i tæt samarbejde med ledere, tillidsfolk, fagforeninger, DI og HR Løn.
  • Være rollemodel for den rigtige organisatoriske retning og -kultur samt måder at arbejde på.
  • Understøtte ledere i at håndtere transformation og de udfordringer, der opstår undervejs med fokus på at balancere vejen frem og fornyelse samt med respekt for virksomhedens historiske DNA og styrker.
  • Drive og videreudvikle værdiskabende HR-kerneprocesser på tværs af HR og i forretningen.
  • Lede og udvikle et mindre team og aktivt deltage i etableringen af en ny kundecentreret HR-leverancemodel. Du indgår i HR-ledergruppen med reference til HR Direktøren.

Derudover opdaterer du dig løbende med den nyeste viden og trends indenfor HR-området og sparrer med relevante partnere internt og eksternt.

En holdspiller med god forretningsforståelse, stærk formidlingsevne og erfaring med værdiskabende HR

Du har en relevant videregående uddannelse og minimum 7 års erfaring indenfor HR og/eller ledelse i en større organisation med erfaring indenfor timelønsområdet og samarbejde med relevante faglige organisationer. Du forstår vigtigheden af stakeholder management og kender til en eller flere HR-processer fx Talent Management, Performance Development eller lignende. Det vil være en fordel, hvis du har forretningsindsigt og erfaring med arbejdet omkring transformation.

Som person er du en åben og imødekommende holdspiller med stærke formidlingsevner, som du anvender i dialogen med både ledere og medarbejdere på forskellige niveauer i organisationen samt eksterne partnere. Du deler dine perspektiver og viden, samtidig med at du selv er nysgerrig på andres synspunkter og ekspertise. Du er en naturlig leder og rollemodel, der tænker i helheder og værdiskabelse, hvor også din gode forretningsforståelse og analytiske tilgang kommer i betragtning. Med godt overblik planlægger du selv din hverdag med fokus på de vigtigste prioriteter, synlighed, samarbejde på tværs samt hand’s on på opgaverne.

Du har et godt IT-kendskab og kommunikerer professionelt på både dansk og engelsk. Du indgår i en international arbejdsplads, men dit primære fokus vil som udgangspunkt være Danmark.

Vær med til at præge vejen frem i tæt samarbejde med engagerede kollegaer og ledere

Som HR Business Partner får du en væsentlig rolle i DLG's transformationsproces, hvor du arbejder tæt sammen med forretningen og får mulighed for at bidrage til vejen frem i DLG. Din arbejdsplads bliver på vores nybyggede kontor i Fredericia, hvor du bliver en del af et uformelt og engageret team, der hjælper og udfordrer hinanden med ambitionen om at skabe mest mulig værdi for vores kunder. DLG er en stor international koncern og her får du muligheden for at gøre en forskel i et stærkt fagligt fællesskab i et af verdens vigtigste erhverv; landbruget.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR direktør Anette Papuga på tlf. nr. 5138 8590. Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 26. august 2021. Vi afholder samtaler løbende og tager stillingen ned, når vi har fundet den rigtige kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Fredericia
  • Torsdag den 26. august 2021

Lignende jobs

  • Hr-leder (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetSom HR-assistent ved vores samarbejdspartner i Langeskov vil man skulle arbejde med flere spændende opgaver og supportere HR-chefen i de daglige gøremål. Du bliver derfor en integreret .
    • HR-leder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Hr-leder i Hele Danmark

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-leder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-leder i Vejle

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • HR-leder
    • Vejle
    Få mere info
  • Hr-leder i Vamdrup

    Motiveres du af en hverdag bestående af et godt mix af HR-udviklingsprojekter, administrative HR-opgaver og HR-jura? Er du drevet af at understøtte forretningen og agere professionel partner for fo..
    • HR-leder
    • Vamdrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0