HR-partner til hovedkontoret i Danmarks største internationale NGO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at arbejde med noget som virkelig giver mening og hvor mission og vision ikke blot er tomme ord? Vil du være en del af et stærkt HR-team i en spændende og dynamisk global organisation med et vigtigt formål? Er du god til at skabe relationer, og kan du klæde ledere på, så de kan bruge HR-værktøjskassen til at skabe succes gennem deres medarbejdere? Og trives du i balancen mellem drift, rekruttering og udvikling? Så er du måske vores nye HR-partner i et spændende vikariat.

Hvem er vi?

HR består af 26 kolleger, fordelt på tre teams: et talent management team, et internationalt team og et nationalt team. Du bliver en del af det nationale team, der supporterer vores ca. 800 ledere og medarbejdere i Danmark med løn og vilkår, rekruttering, trivsel, performance, udvikling og planlægning. I det nationale team får du en HR-partner kollega, som supporterer vores Integrationsafdeling i Danmark. Du vil supportere hovedkontoret. De tre andre HR-partnere i afdelingen supporterer vores regioner ude i verden.

Dine opgaver

Som HR-partner er du primær kontaktperson for lederne, og ansvarlig for forbindelsen mellem forretning og HR, med henblik på at styrke HR-fokus i forretningen og forretningsfokus i HR. Din opgave bliver at supportere en række af vores ledere i hovedkvarteret i Borgergade. Derudover bliver du vores specialist på rekruttering, samt implementering og formidling af de mange HR-koncepter og processer, der løbende rulles ud.

Dine opgaver vil derfor være:

Support til forretningen:

  • Primær HR-kontaktperson for ledere og medarbejdere i dine forretningsområder.
  • Rådgive lederne i dine forretningsområder i forhold til hele HR-paletten: løn og vilkår, rekruttering, trivsel, performance, udvikling og planlægning.
  • Driftsopgaver i dine forretningsområder, som løntilbud og opstart af kontraktprocessen.

Specialistopgaver:

  • Koordinere rekrutteringer i Danmark og varetage administrative opgaver i forhold til vores rekrutteringssystem (jobopslag, planlægning af interviews, mv.). Ved rekruttering af ledere deltager du i hele processen inkl. interviews.
  • Koordinere implementering i Danmark af nye koncepter og processer, der udvikles i Talent Management-teamet.
  • Formidle viden om ledernes behov til vores Talent Management-team, så de kan udvikle koncepter, der bidrager til forretningens mål.
  • Støtte teamlederen med forskellige opgaver, som beslutningsoplæg, notater, koncepter, mv.
  • Udvikle, koordinere og facilitere workshops og kurser for ledere i Danmark indenfor hele HR-værktøjskassen.

Din profil

Du har flere års erfaring indenfor HR, og gerne erfaring som HR-partner. Du har et solidt kendskab til det danske arbejdsmarked, overenskomstforhold, løn og personalejura, og du trives med den rette kombination af udviklings- og drifts opgaver. Du forstår at formidle komplekse emner på en enkel, relevant og pædagogisk måde. Du er en stærk og motiverende facilitator, og trives med at bringe kolleger og samarbejdspartneres idéer og viden i spil når du afvikler workshops. Du motiveres af at arbejde for et meningsfuldt formål, og du er god til at agere i en mangfoldig og international kontekst.

Alle medarbejdere hos Dansk Flygtningehjælp skal besidde vores fem kernekompetencer, som er: Kvalitet, Samarbejde, Medansvar, Kommunikation og Integritet. Vi forventer desuden, at:

  • Du har en relevant akademisk uddannelse (f.eks. HRM)
  • Du er udadvendt og dygtig til at kommunikere med kolleger på alle niveauer, både mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.
  • Du er en holdspiller og glæder dig til at være en del af et velfungerende team, hvor vi hjælper hinanden.
  • Du er forretnings- og servicemindet og er god til at skabe relationer og sætte dig ind ledernes vilkår og mål.
  • Du tager ansvar, tænker på helheden, følger opgaverne til dørs, og er opsøgende når du oplever, at der er behov for det.
  • Du er struktureret; har øje for kvalitet og detaljer og er ikke bange for en vis mængde administrative opgaver.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job i et uformelt arbejdsmiljø med alsidige opgaver, et højt tempo og mange udviklingsmuligheder såvel ansvarsmæssigt som fagligt. Derudover har vi fleksibel arbejdstid, engagerede kollegaer og et dejligt uformelt arbejdsklima med både respekt og humor.

Startdato: Meget gerne den 1. august 2019, men allersenest den 1. september 2019

Arbejdssted: Borgergade 10, København (tæt på Kongens Nytorv metro)

Løn- og ansættelsesvilkår: Vilkår er i henhold til gældende overenskomst indgået mellem Dansk Flygtningehjælp og AC. Stillingen er på fuldmægtig-niveau.

Stillingen er et vikariat, og er derfor tidsbegrænset frem til den 31. august 2020.

Ansøgningsproces

Stillingen kan kun søges online på flygtning.dk under Ledige Stillinger. Du er velkommen til at kontakte Christiane Hjerrild ([email protected]) for flere oplysninger om stillingen.

Ansøgningsfrist: mandag d. 15. juli 2019.

Vi planlægger at afholde samtaler senest i uge 29, men da det er vigtigt for os at besætte denne stilling hurtigst muligt, forbeholder vi os retten til at interviewe kandidater før ansøgningsfristen.

Dansk Flygtningehjælp ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handikap eller etnisk baggrund.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • København K
  • Mandag den 15. juli 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i København K over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0