HR Business Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørager

Er du drevet af at skabe godt solidt HR-arbejde? Og kunne du tænke dig at bidrage til den nationale HR-udvikling i en international detailkæde? Så er du måske den nye HR Business Partner, der med drive, gennemslagskraft og godt lederskab er med til at forme fremtidens HR i ALDI Danmark.

I ALDI Danmark har vi sat gang i en udvikling. Siden vi i 1977 introducerede danskerne til discountpriser, har vi hver dag leveret kvalitetsvarer til lave priser. Det agter vi at fortsætte med, men vi vil mere end dét – og vi vil gerne have dig med! Hos os får du muligheden for at bidrage til en stor og spændende transformation, som skal bringe os stærkt ind i fremtidens detailhandel. Vi søger derfor dig, der med din erfaring og passion kan være med til at skabe succes for medarbejderne i ALDI Danmark.

Din hverdag

Som HR Business Partner har du ansvaret for at drive strategisk og operationelt HR i vores region Haverslev. Rollen byder på mange forskellige typer HR-opgaver både lokalt på regionskontoret og rundt ude i regionen helt tæt på driften. Derudover har du ligeledes lederansvar for en Junior HR Business Partner, hvor I spiller en væsentlig rolle i opbygningen af HR i regionen. Dine arbejdsopgaver vil derudover bestå af bl.a.:

  • Support og rådgivning af ledere i HR-relaterede forhold
  • Udføre strategisk HR gennem bl.a. procesudvikling, kommunikation og deltagelse i regionens ledermøder
  • Afholde træning og workshops for både ledere og medarbejdere
  • Drive HR-opgaver inden for bl.a. rekruttering, onboarding, talent management og medarbejderudvikling
  • Regional ansvarlig for uddannelses- og udviklingsprogrammer
  • Implementering og udvikling af HR-tiltag fra HR-organisationen
  • Løbende analysere og følge op på KPI’er, omkostninger og budgetter


Din profil

Vi forventer, at du:

  • Har en kandidatuddannelse med fokus på HR og min. 5 års erfaring inden for HR-feltet. Erfaring fra detailbranchen er en fordel, men ikke et krav
  • Besidder en god forretningsforståelse med erfaring fra en ledende HR-funktion, hvor du har været vant til at dykke ned i personalejura og overenskomster
  • Drives af resultater, har gennemslagskraft og en hands-on tilgang, der spreder energi og vindermentalitet omkring dig
  • Kan kommunikere på alle niveauer, er selvstændig og har en analytisk samt metodisk tilgang til problemløsning
  • Har veludviklede IT-kompetencer samt behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.


Vores fordele

Med denne stilling får du en enestående mulighed for at blive leder i et af Danmarks mest kendte discountbrands – og på et tidspunkt, der kræver forandringsledelse på højt plan. Du vil få indflydelse på udviklingen af ’det nye ALDI’ i Danmark og en vigtig rolle i forhold til at sikre vækst på det danske marked.

Du vil arbejde ud fra vores kontor i region Haverslev, som dækker området fra Skagen til Århus. Regionen dækker ca. 600 medarbejdere fordelt på butik, ledere, lager og administration, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark. Du bliver en del af den danske HR-organisation, der består af et stærkt HR-team.

Et job i ALDI Danmark kan åbne flere muligheder for dig. Vi giver dig en grundig onboarding i ALDIs forretningsgange, så du får de bedste forudsætninger for succes. Du får blandt andet adgang til ALDI Academy, hvor vi uddanner dig og udvikler dine kompetencer. Derudover er ALDI Danmark en del af en international virksomhed med over 60.000 ansatte globalt og 2.800 ansatte i Danmark – så karrieremulighederne rækker også ud over landets grænser.

Stillingen indeholder en attraktiv lønpakke, der stemmer overens med dine kvalifikationer og ansvaret i stillingen, firmabil og fordelagtige personalegoder.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner – HQ, Josephine Helvang på mail [email protected]. Ansøgningsfristen er d. 15.6, men vi hører gerne fra dig før, da vi holder samtaler løbende og ønsker opstart hurtigst muligt.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Vi vil være danskernes foretrukne detailkæde, og det er en stor og ambitiøs opgave, som vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor du er i organisationen, er du med til at gøre hver dag endnu bedre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørager.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Nørager

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Nørager

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Nørager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Nørager over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0