Struktureret HR-konsulent til HR i VIA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Har du lyst til en spændende og alsidig stilling med gode udviklingsmuligheder? Vil du indgå i et stærkt kollegialt fællesskab præget af dygtighed, arbejdsglæde og humor, hvor du får muligheder for at bringe din faglighed i spil? Så læs videre her:

Central rolle med ansvar for ledelsesbetjening og arbejdsmiljø
Vi søger en AC-medarbejder til at sikre god ledelsesbetjening af HR-chefen. Blandt andet i forhold til koordination, intern kommunikation, planlægning, sagsfremstillinger, kalenderstyring og mødeforberedelse samt administration. Opgaverne kan også være projekter af større og mindre karakter i relation til HR- chefens og afdelingens opgaveportefølje, analyse- og databaserede opgaver samt en række skiftende ad hoc-opgaver, hvor du vil komme til at indgå i forskellige arbejds- og projektgrupper. Du vil indtræde i en stabsfunktion som HR-chefens ledelsespartner og vil blive et naturligt og vigtigt bindeled i HR-afdelingen.

Ud over ledelsesbetjening får du ansvar for dele af arbejdsmiljøindsatsen i VIA, hvor vi stræber efter at fastholde og udvikle en god og sund arbejdsplads for alle ansatte. Her vil du komme til at arbejde med både drifts- og udviklingsopgaver inden for arbejdsmiljøområdet, og du vil over tid være med til, at vi får opbygget en større vidensbase, så vi kan prioritere og igangsætte udvalgte indsatser på området. Vi sørger naturligvis for, at du bliver klædt godt på til dette, og samtidig har vi en forventning om, at du har lyst og mod til at påtage dig en opgave med et stort selvstændigt ansvar.
Opgaverne vil formentlig udvikle sig sammen med dig over tid, og du får derfor rigtig gode muligheder for også selv at være med til at præge stillingen på den længere bane.

Ambitiøs nyuddannet profil med HR-relevant uddannelse
Der er mange veje ind i stillingen, men vi forestiller os, at du er nyuddannet med relevant studiejoberfaring, eller at du har et til to års erhvervserfaring i et ledelsessekretariat eller en HR- afdeling.
Vi forventer, at du har en kandidatuddannelse, hvor du har beskæftiget dig med relevante HR-fag, opgaver og temaer. Vi lægger desuden vægt på, at du har interesse for og gerne erfaring med arbejdsmiljøområdet gennem dit studie. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med nogle af opgaverne ift. ledelsesbetjening. Det vigtigste er dog, at du kan sætte flueben ved vores forventninger til de personlige kompetencer:

I overskrifter leder vi efter følgende person – du er:

  • Struktureret, løsningsorienteret og god til at følge op samt afslutte opgaver. Du tør, vil og kan holde snor i mange opgaver, og du har et skarpt blik for detaljerne.
  • Serviceminded, nysgerrig og har en positiv og lærende tilgang til opgaverne
  • God til at prioritere i en omskiftelig hverdag, og du har det godt med, at der er både små og store opgaver, der skal løses.
  • God til at skrive tydeligt og præcist (hvilket du viser os i din ansøgning)
  • God til at indgå i relationer og har lyst til at samarbejde med andre om opgaverne
  • Ambitiøs, selvstændig, ansvarsfuld og pligtopfyldende.

Kort om VIAs HR-afdeling:
HR består af 20 kompetente og engagerede medarbejdere fordelt på tre fagteams (HR Jura, HR Løn og personale samt HR Udvikling) samt en lille stabsfunktion. Opgaverne bliver ofte løst i samspil på tværs af fagligheder og i et partnerskabsmindset. Vi har et uformelt og godt arbejdsmiljø præget af både humor og professionalisme. Vi er dedikerede i forhold til at bidrage til løsningen af VIAs kerneopgave, og vi går langt for at hjælpe hinanden. Afdelingens medarbejdere er placeret dels i Viborg og dels i Aarhus N – med stort set lige mange medarbejdere hvert sted.

Løn- og ansættelsesvilkår
Dit faste arbejdssted vil være Campus Aarhus N på Hedeager 2 i Aarhus. Ansættelsen er på fuld tid.
Ansættelse som AC-medarbejder sker i henhold til Overenskomsten for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst.

Vil du vide mere?
For yderligere information er du er også velkommen til at kontakte HR-chef Gertrud Lindberg Tefre på [email protected] eller telefon: 8755 1098.

Interesseret?
Så send os en kort, skarp og motiveret ansøgning, hvor du beskriver, hvordan du gerne vil bidrage i HR-afdelingen. Vi forventer også, at du vedlægger et uddybende CV samt eksamensbevis. Alle dokumenter uploades via E-rekrutteringssystemet senest den 18. august 2021.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 25/8 og anden samtale den 30/8. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. oktober. 2021

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. Fordi det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Århus N

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1