HR-konsulent - Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Erfaren HR-konsulent inden for personalejura og overenskomstområdet

Vil du være en del af en virksomhed, som i over 100 år har skabt signifikante bygningsværker i det danske landskab? Vil du arbejde tæt på forretningen og sparre med ledere og medarbejdere på alle HR-spørgsmål med blik for forretningens behov både her og nu og på langt sigt? Og kan du holde overblikket samtidig med, at du har styr på detaljen? Så er du måske vores nye HR-konsulent i MT Højgaard Danmark.

I HR-afdelingen, hvor du vil være forankret, får du ti engagerede kollegaer, der arbejder med en bred palette af HR operations-, partnering- og udviklingsopgaver. Vores fokus er at sikre succes på MT Højgaard Danmarks projekter. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine dygtige og erfarne kollegaer, og sammen skaber vi synergier mellem vores hovedopgaver og kompetencer for at levere det optimale til forretningen.

HR Operations teamet arbejder med hele det personaljuridiske felt inden for både funktionær- og timeløns-området. Vores HR Operations team har styr på alle HR-administrative kerneprocesser fra A-Z for såvel vores funktionærer som timelønnede medarbejdere.

Dine primære opgaver

Som vores nye HR-konsulent er du med til at sikre, at vi har en agil og effektiv HR-administration, hvor vi kontinuerligt optimerer vores processer med input fra forretningen. HR-driftsteamet er en grundsten i, at vi kan drive vores forretning effektivt, og vi ønsker at supportere projektansvarlige, ledere og medarbejdere, så de føler sig trygge og godt rådgivet. Derfor byder din arbejdsdag både på kontormiljø og sikkerhedssko.

De primære opgaver er:

  • Timelønsområdet: Fastholde og optimere stærke HR-administrative processer - fra ansættelse, under ansættelsen og til fratrædelse. For eksempel sparring med arbejdslederne på vores byggepladser, håndtering af personalesager, sikring af stamdata i vores HR-system, sociale klausuler og udenlandsk arbejdskraft.
  • Funktionærområdet: Fastholde og optimere stærke HR-administrative processer - fra ansættelse, under ansættelsen og til fratrædelse. For eksempel udarbejdelse af ansættelseskontrakter, sparring med lederne om personaleadministrative processer, vejledning ved barsel og orlov, personalesager og fratrædelser
  • Fortolkning af overenskomster, udarbejdelse af lokal- og virksomhedsaftaler i samarbejde med DI, herunder rådgivning af ledere.
  • Håndtering af uddannelsesstillinger, herunder lærlinge og praktikanter.
  • Udarbejdelse af personalepolitikker og retningslinjer.
  • Samarbejde med øvrige HR-kolleger om gennemførelse af årlige og ad hoc HR kerneprocesser her-under lønregulering, people review, kampagner etc.
  • Samarbejde med lønkontoret og andre enheder i MT Højgaard Danmark.

Dine specifikke opgaver vil afhænge af din kompetenceprofil, og hvordan vi bedst sammen teamer op om at levere alle opgaver.

Du refererer til HR-chefen for MT Højgaard Danmark.

Du har succes i jobbet, hvis du:

  • får energi af at være en del af et fagligt stærkt HR-miljø med gode kolleger, der både støtter op om og udfordrer dig – samtidig med at vi har det sjovt sammen.
  • har en relevant uddannelse, gerne med fokus på HR-jura - og har minimum 5-6 års erfaring fra en lignende stilling.
  • har kendskab til både individuel og kollektiv arbejdsret og har styr på det personalejuridiske område.
  • har et solidt kendskab til, hvordan man navigerer i overenskomstområdet - og kender til overenskomsterne inden for byggebranchen.
  • har solid erfaring med personaleadministrative processer og sætter en ære i at løfte dagligdagens centrale driftsopgaver samt er fortrolig med at arbejde i HR-administrative systemer. Hvis du kender ’Cornerstone’, er det en fordel.
  • kan arbejde både innovativt på de overordnede linjer og har gennemslagskraft til at planlægge og gennemføre nye tiltag – for eksempel tænke ud af boksen for at onboarde udenlandsk arbejdskraft så smidigt som muligt.
  • har gode samarbejdsevner og kan kommunikere forståeligt med såvel ledere som medarbejdere. Har du engelske, tyske og/eller polske sprogkundskaber, vil det bare være et ekstra plus.

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Bettina A. Børgesen på telefon + 45 2270 9265 eller HR-konsulent Michael Bang på telefon +45 2270 9568.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger løbende og vil afholde samtaler hen over sommeren

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. Vi skaber de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i 100 år. Vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. Mød os på mth.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at hjælpe virksomhedsledere over hele landet med at stå stærkere i deres ledelsesrolle og blive endnu bedre til at skabe resultater gennem andre? Har du erfaring med ledelse i praksis og brænder for at undervise og formidle ledelse som faglig disciplin til andre?
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Til en større global virksomhed i Storkøbenhavn søges en dedikeret HR-Koordinator med nogen erfaring til et mindre og velfungerende team. Vi søger en engageret og struktureret HR-koordinator, s..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    <p><strong>Arbejdsmiljøkoordinator P & Arbejdsmiljøkoordinator B</strong></p><p>Hele Danmark som din arbejdsplads</p><p>Har du lyst til at bruge dine kompe..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1