Recruiter, [xxxxx], Albertslund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Ville du have fundet dig selv? Så er du nok vores nye recruiter!

Kampen om dygtige medarbejdere er hård, og vi er derfor på udkig efter en erfaren recruiter, som kan hjælpe os med at spotte og rekruttere stærke kandidater til Coop. Primært inden for madproduktion og ledelse i butikkerne. Hvis du har et godt netværk og solide erfaringer inden for rekruttering - meget gerne inden for detailbranchen - så er vi ret sikre på, at vi har en virkelig spændende udfordring til dig. I en stor og unik virksomhed, hvor det har en enorm betydning, at der er gode mennesker på de bærende poster. Og hvor vi har det sjovt, mens vi har travlt.

Din rolle er ny, så du skal selv fylde den ud. I nært samspil med gode kollegaer fra HR og resten af organisationen, naturligvis.

Stillingen er i første omgang tidsbegrænset til 12 måneder.

Hvad er opgaven?

I tæt samarbejde med forretningen og HR skal du hjælpe os med at sikre, at Coop er kandidaternes foretrukne arbejdsgiver inden for dagligvarebranchen. Vi har et særligt fokus på produktionsstillinger, herunder slagter, bager og delikatesse, samt lederstillinger til vores butikker. Så det er her, at vi først og fremmest har brug for din indsats.

Vi tænker, at dette hører til blandt dine vigtigste opgaver:

  • Finde kvalificerede kandidater inden for vores kritiske målgrupper
  • Sikre en professionel searchproces og have ansvaret for at udvikle en relevant og effektiv search-strategi for de relevante forretningsområder
  • Opbygge en kandidatportefølje ved hjælp af din solide erfaring fra search/rekruttering indenfor detail, samt at holde kandidaterne "varme"
  • Deltage i rekrutteringsprocessen på udvalgte stillinger
  • Arbejde struktureret og vedholdende, så vi også finder "nålen i høstakken"
  • Være kommunikativ og relationel stærk, så vi får løftet vores kommunikation til kandidaterne gennem employer branding og udbredelse af Coops karrieremuligheder
  • Revurdering af vores rekrutterings-setup i butikkerne
  • Sparring med HR’s forretningspartnere og butikker når der er særlige udfordringer på de kritiske stillinger
  • Ud i marken og mød kandidaterne

Du vil referere til Mikkel Jørnvil, som er direktør for Kultur og Kommunikation, som blandt andet inkluderer rekruttering. I det daglige vil du arbejde tæt sammen med en Senior HR-konsulent samt butikschefer og HR forretningspartnere.

Hvem er du?

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så væsentlig. Det vigtigste er den erfaring, som du har opbygget ved at arbejde med search og rekruttering – og at du er en energisk og initiativrig person, som er sjov at være sammen med. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende branche og har succes med at tiltrække og finde relevante kandidater.

Du er uden tvivl også god til skabe og bruge stærke netværk, og det er en af de kompetencer, du kan sætte i spil i dette job. Og du formår at arbejde på en måde, der sætter strøm til helt konkrete opgaver – her og nu – samtidig med at vi på en større skala kan drage nytte af dine indsatser, fordi vi får mod- og medspil omkring vores processer. Du trives med denne form for vekslende opgaver og tager ejerskab for at vi lykkes sammen.

Din fysiske placering bliver på Servicekontoret i Albertslund med mulighed for hjemmearbejdsdage også. Men du vil komme rundt i hele Danmark for at møde kandidaterne, og der vil derfor også være firmabil tilknyttet stillingen.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at række ud til Mikkel Jørnvil på mail: [email protected] eller Mia Grønholdt på mail: [email protected]. Der skal ikke ansøges via mail.

Send din ansøgning senest den 17. oktober 2022 via "Søg job".

Vi behandler ansøgninger løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, fakta, Coop 365discount og Irma samt Coop.dk Shopping og Coop.dk MAD. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=90eb7332)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Albertslund
  • Mandag den 17. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1