HR-konsulent til Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du arbejde med rekruttering og forvaltning af militære medarbejdere og søger du efter at indgå i et stærkt fagligt miljø, der er præget af engagement, intensitet og daglige udfordringer? Så er en spændende og udfordrende stilling som HR-konsulent i Bemandingsafdelingen nu en mulighed.

Om os

Bemandingsafdelingens overordnede opgave er at facilitere bemandingen af Forsvarsministeriets koncern. Herudover varetager afdelingen personeltilpasningsprocesser, samt øvrig drift og udvikling.

Vores element, som er en del af Bemandingssektion 2, har ansvaret for ansættelser og forvaltning af Forsvarets medarbejdere indenfor konstabel-, korporals- og befalingsmandsniveauet. Elementet arbejder med rekrutteringer til alle værn og styrelser i Forsvarsministeriets koncern og vi håndterer en portefølje på op til 11.000 stillinger. Vi er 15 medarbejdere i elementet og vi er en god blanding af både militært og civilt ansatte.

Vores hverdag er præget af en uformel og humoristisk omgangstone og vi har en kultur, hvor vi vægter faglighed, tryghed, samarbejde, samt lyst og vilje til sparring højt. Vi har et godt arbejdsklima, en uformel ledelsesstil og vi prioriterer videndeling og udveksling af erfaringer, hvilket bl.a. sker via vores daglige LEAN-tavlemøder, ugentlige møder i elementet og jævnlige møder i sektionen og afdelingen.

Vi har med succes arbejdet hjemmefra under corona og er på den måde blevet fortrolige med at mødes via elektroniske platforme og det er vores hensigt at drage nytte af den gode kombination mellem hjemmearbejde og fysisk tilstedeværelse fremadrettet.

Geografisk er vi placeret i Ballerup med gode parkeringsmuligheder og gode forbindelser med offentlig transport. Vi har gode, moderne arbejds- og fællesfaciliteter, cafeteria, motionsrum mm., samt et attraktivt arbejdsmiljø.

Om stillingen

Som HR-konsulent er du ansvarlig for dine egne rekrutteringer til stillinger indenfor Forsvaret, hvor du i den forbindelse rådgiver og vejleder chefer og ledere ved Forsvarets myndigheder.
Du arbejder med rekrutteringerne fra start til slut, og vil ofte være ansvarlig for en del rekrutteringer på samme tid, hvorfor arbejdsmængden kombineret med funktionens øvrige opgaver til tider kan være høj – om end med en høj grad af selvledelse, medbestemmelse og fleksibilitet.

Du rådgiver Forsvarets myndigheder og chefer i forbindelse med rekrutteringer, lige fra udformning af stillingsopslag, screening af ansøgerfeltet til den konkrete ansættelse. Ligeledes varetager du sagsbehandling af andre områder indenfor HR-området, såsom koordination, vejledning om lønforhold og organisationsændringer, afskedigelser og ikke mindst kontaktbesøg til de myndigheder du støtter.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse har en ambition om at være statens bedste HR-organisation og som et led i det, arbejder Bemandingsafdelingen på at udvikle digitale løsninger og effektivisere processer, til gavn for vores kunder. Derfor har vi igangsat en række HR-projekter, herunder et omfattende arbejde med LEAN og kortlæggelse af vores interne arbejdsprocesser. Dette vil også i større eller mindre grad berøre dit daglige virke i Bemandingsafdelingen.

I forbindelse med opstarten som HR-konsulent vil du gennemgå en målrettet oplæring gennem uddannelse og sidemandsoplæring, der ruster dig godt til at varetage stillingen.

Om dig

Du er seniorsergent i Forsvaret eller Beredskabsstyrelsen med interesse og/eller erfaring indenfor HR-området, evt. fra en personaleadministrativ stilling.
Alternativt er du en erfaren oversergent med et godt udviklingspotentiale, og du er vurderet egnet til udnævnelse til seniorsergent i din seneste FOKUS.

Hvis du ikke har en militær baggrund, så har du en kontoruddannelse og en relevant HR-mæssig baggrund, gerne suppleret med minimum 4 modulfag på akademiuddannelsen indenfor relevant speciale eller anden tilsvarende uddannelse.

Vi tilbyder dig et arbejdsmiljø, der værdsætter intern sparring og videndeling – elementer der tilsammen sætter dig i stand til at træffe beslutninger indenfor dit eget ansvarsområde.

Det vil være en fordel, hvis du har brugererfaring med SAP og Captia/Workzone som er vores primære IT systemer, samt at du har kørekort til personbil. Yderligere vil det være en fordel, hvis du har kendskab og erfaring med LEAN.

Det falder dig naturligt at samarbejde med andre og danne relationer på tværs af hele Forsvaret, hvorfor du skal forvente at behandle sager der omhandler alle værn og Beredskabsstyrelsen. Du er en ansvarsbevidst sagsbehandler, der arbejder målrettet med en helheds- og resultatorienteret tilgang til opgaveløsningen.
Du arbejder professionelt, er udadvendt og kommunikerer klart og tydeligt, såvel i skrift som i tale.

Ansættelsesvilkår

Militær:
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække. I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Civil:
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Stillingen er indplaceret i løngruppe 3. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som militært ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer. Ansættelsen er som militært ansat endvidere betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen eller har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte elementleder, major Anders Siig Jørgensen på mail [email protected] eller telefon 72 81 91 16.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 8. august 2021. Ansættelsessamtaler afholdes umiddelbart herefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet og HR-driften i Forsvarsministeriets koncern. Koncernen omfatter Forsvarskommandoen, Beredskabsstyrelsen, Forsvarets Efterretningstjeneste, Hjemmeværnet samt en række styrelser såsom Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen og Personalestyrelsen.
Vi støtter med rekruttering, dels til koncernens mange uddannelser, dels til de ca. 20.000 faste stillinger og de 3.500 stillinger i reserven.

Vi rådgiver om HR og arbejdsmiljø, indkalder til Forsvarets Dag, forhandler overenskomster og yder støtte til veteraner og pårørende. Vi har desuden det faglige ansvar for udvikling og udmøntning af koncernens HR-strategiske tiltag.

FPS er som arbejdsplads kendetegnet ved høj faglighed, fokus på videndeling, gode menneskelige relationer og et velfungerende arbejdsmiljø.

Hovedsædet er placeret i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet. Veterancentret, der er en del af FPS, er placeret i Ringsted.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Erfaren HR-konsulent til ledelsesudvikling

    Falder det dig let at se verden fra et strategisk ledelsesperspektiv? Og ved du, hvordan du gør sparring og processtøtte relevant for ledere og chefer? Så har vi jobbet til dig, som vil arbejde str..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Vikarstilling: Fødevare erfaren QEHS Specialist (v...

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • HR-medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Engageret personalekonsulent til HR

    Er du en engageret teamplayer, der sætter en ære i høj faglighed, kvalitet og service? Og motiveres du af løbende at være med til at udvikle vores opgaveløsning? Så har vi en attraktiv stilling for..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Vikarstilling: HR Consultant (Barselsvikariat)

    Dynamisk HR profil Du vil blive den primære kontaktperson for ledere i et call-center og indgå i husets meget dynamiske arbejdsmiljø. Hertil vi du dagligt skulle supportere ledere inden for r..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1